14.07.09
11:27
Привет на всички.Искам да ви попитам как да кача маса..тежа 62 кг на 15 години съм и тренирам 1 година вече по 1 или 2 пъти на ден на лостове или фитнес доста съм оформен но гърдите ми са малки ,а само тях тренирам вече от месец и не виждам никаква разлика все така стегнати и малки си седят.Ако ще ми давате съвети яж всичко ти си малък по добре не пускайте отговор след всяка тренировка изяждам 3 филии хляб 1 коофичка кисело мляко 2-3 паржоли..всичко опустушавам.
14.07.09
11:30
A през останалото време пак ли си опустошителен?
14.07.09
15:01
и на мене доскоро не ми вървяха гърдите и изведнъж дръпнаха :)
Ми точно де!
Още си малък. Не очаквай да имаш масивни гърди на 15 години. Ти си още дете!
След време ще започнат да дърпат...
15.07.09
08:37
казано от HealthStore Консултант на 14.07.09, 15:18:
казано от manqka на 14.07.09, 11:27:
Привет на всички.Искам да ви попитам как да кача маса..тежа 62 кг на 15 години съм и тренирам 1 година вече по 1 или 2 пъти на ден на лостове или фитнес доста съм оформен но гърдите ми са малки ,а само тях тренирам вече от месец и не виждам никаква разлика все така стегнати и малки си седят.Ако ще ми давате съвети яж всичко ти си малък по добре не пускайте отговор след всяка тренировка изяждам 3 филии хляб 1 коофичка кисело мляко 2-3 паржоли..всичко опустушавам.
Важно е през целия ден да се храниш. Също така е от значение какви храниш ядеш. Ако може да покажеш примерно меню, ще бъде най-добре.
Предимната ми храна е-кисело мляко,свински паржоли(кайма),боб,леща,ориз,хляб и тн..винаги се храня след тренировка изчаквам 20 минути да си почине сърцето и тогава се храня така ми каза един инструктор де. :)
17.07.09
15:58
Аре бе бати форума никой ли не може да коментира нещо по темата??
ами.. доста е индивидуално, мой човек
какво да ти кажем? според мен неси даваш достатачно време да въстановиш или си внушаваш...
кажи нещо по конкретно за деня си: пиене/пушене? тренировка? работа/дейности?
снимка?
Мнението беше редактирано от nacepen на 17.07.09 16:36.
искам да подчертая , че като е на 15 години , не е невъзможно да има масивни гърди (мъжки) . Мойте са такива , но аз допреди 3 години сигурно съм ежал 80 килограма , сега просто ги стегнах , но ти 62 си сега , трябва да предприемеп “операция надебеляване” примерно една седмица се насвини кат копеле да дръпнеш с 5 кила , и почвай да не тичаш ами да надебеляваш. Смешно звучи , но това е решението , след 2 седмици така може да почнеш да помпаш само от лежанка с повече килограми и по малко повторения . Промяна няма как да няма , иска се постоянство на масата :D.
18.07.09
12:46
Не пуша пия но бира само пия по много прясно и кисело мляко тренировката ми вече не съставя лостове защото ми казаха че от тях ставам релефен само...повече седя на лежанката и дъмбели за бицепс по 1 тренировка на ден си правя и примерно тренирам 3 дена 1 почивам..ето и снимка ма незнам с какво ще помогне =)
гърдите не са ти зле за 15годишен , но ако искаш по големи , наистина трябва да се лишиш от тичане и да “надебелееш”
гърдите ти са добре оформени траибва им .. маса и тва е... ама не да надебелееш какт осе изрази stuffo ... с времето ако тренираш в фитнеса ще качиш споко ... до 20 год ще се развиеш и ще си качиш кг
18.07.09
13:25
Преди играех футбол от доста време не сам тичал..един приятел доста голям от мене ми беше казал ако искам да натрупам още маса да по4на да ям свински бели бъбреци(тестиси) ма незнам дали има някакв ефект :D
22.07.09
19:58
Може да си е до ген-а пич:)
и аз тренирам от 5 години(и то какво ли не опитах) а гърдите ми все са като 5 стотинки под балатум.