Оформяне на прасеца

17.07.09
21:38

Здравейте.
Тъй като съм роден с проблем на десния крак и от прекалено многото операции ( 4 да съм точен) и многото гипсове прасецът на проблемния ми крак е с големина колкото на малко дете , а аз съм на 16 години. Та да си дойдем на въпроса - има ли някакви упражнения , чрез които да мога г/д да оформя прасеца си .
Благодаря Ви предварително и се надявам да ми помогнете , че просто ми е много тъпо така единия крак е що годе добре оформен , а другия ....

17.07.09
21:49

Почи да тичаш, може да правиш и всички упражнения за прасец, за предпочитане с тежест и първо с едини после с другия крак. Това би тябвало да ти направи прасците симетрични, но не мисли че ще стане за 5-6-9 месеца. Тренирй поне година за да има видим ефект. Ето упражненията http://www.bb-team.org/fitness/exercises/#calves

18.07.09
04:57

Тичането оформя много прасеца

18.07.09
09:48

Благодаря Ви на всички , но държа да отбележа че от доста време когато съм свободен играя футбол и ходя да тичам по хълмовете и затова левия прасец ми е що годе добре оформен.

18.07.09
10:49

както ти казаха тичане и  повдигане на книги ... с тежести няма да постигнеш нищо на прасеца...

18.07.09
11:12

Скачане с въже.

18.07.09
18:33

Може би , този проблем се получава от това , което забравих да кажа - десния ми крак е с 1.5см. по - къс от левия . Този проблем го имам и при бедрата - лявото е стегнато , а дясното не чак толкова . За това тъкмо казах за бедрата , как мога да балансирам натоварването и на 2-те бедра.

OL

18.07.09
18:37

Скачане бос на един крак Ще имаш адската мускулна само внимавай да не разтегнеш стъпалото и не го прави ако може да ти създаде проблем

18.07.09
19:20

аз имам един приятел и той е на 16 , с операции на десния крак , и левия му е много по голям от десния . Но и десния не му е малък , той играе мноо баскет , тича ... . и ти прави същото , но няма да ти станат идентични .... с възрастта , може би кат станеш на 20 ще почнат да си идват на мястото , ако блъскаш здраво щи се оправи , няма невъзможни неща ;)

искам да попитам скачането на въже добър вариат ли е за оформяне на прасеца? не е ли скачането повече за маса ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1