Цел: 1500 лева = 5 анализа на аминопрофил на протеини

Прескочи до:

21.07.09
21:15

И Аз гласувах с ДА! :)

22.07.09
06:29

Ами давайте предложения кой протеин да изследваме. И измежду дадените предложения ще съставим анкетата. Не гласувайте в тази анкета, защото не е актуално условието. Поднових темата, защото получих нова информация.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.07.09 06:31.

22.07.09
10:58

казано от Иван Шишманов на 21.07.09, 09:20:

Бъди сигурен, че форума и Българина, като цяло не са се развили толкова, че да успеем да се организираме за подобно нещо.

Шишманов ти си много дразнещ човек, постояно чета постовете ти във всички теми, а съветите които даваш са нулеви.
Само правиш пълнеж на офф-топика и предизвикваш такъв!

По темата аз все още държа на думата си и ще “вляза” с 20 кинта, само да се разберем кой протеин точно.. И ако ще се пуска нова тема направете препратка към нея, моля...

Мнението беше редактирано от n_sko на 22.07.09 11:00.

Мисля, че 30 души по 20лв да дадем и можем да изследваме 2 протеина. Дайте да решим кои са и да пращаме парите. Който може и само 10 - пак е добре дошъл, нали?

22.07.09
12:28

Добре, хайде да обсъдим кои протеини да впишем в анкетата. Аз се сещам за следните: 2-та АСН-а, протеините на Нау и Нектар, Оптимум, Сайвейшън, ПикКо, Улимейт.
Дайте още предложения и вечерта да пуснем анкета.

22.07.09
13:42

Според мене трябва тези по-евтинките Scivation i ASN,защото вкарват по-ниска цена.Нектара кво да го изследваме той доста скъп и няма никакви съмнения според мене...

22.07.09
14:46

Айде и аз да се изкажа...съгласен съм за асн и сайвейшън, но не виждам смисъл да се дават пари за пикко... не звучи сериозно просто... но глас народен глас божи както се казва, ако има най-мнго гласове за него - него ще изследваме...

казано от NastyNas на 22.07.09, 14:46:

Айде и аз да се изкажа...съгласен съм за асн и сайвейшън, но не виждам смисъл да се дават пари за пикко... не звучи сериозно просто... но глас народен глас божи както се казва, ако има най-мнго гласове за него - него ще изследваме...

Аз пък не виждам смисъл да се дават пари за проверка на протеини, които се продават в целия свят, но нищо не казвам. Все пак замисли се дали някоя от добрите марки ще се продава добре в Щатите, Англия, Германия..., ако беше ‘фалшива’ ;)
Независимо от резултатите пак ще си пия този, който пия, но, въпреки лошото ми финансово положение, отделям пари за каузата.

22.07.09
15:28

за Пикко има най-много полза да се провери.
защото ако излезе, че протеина е добър, нали се сещате че само него ще пият хората, които не им се дават пари за хамерикански протеини.

22.07.09
16:04

Няма смисъл да се спори кое е по-смисленото да се изследва, а да се правят предложения на протеини за изследване. Аз също съм наясно, че надали Нектара ще се издъни. А и честно казано не е смисъла някой протеин да се издъни, НАПРОТИВ, нека всичко да е наред и да сме спокойни в това какво пием.

СА

22.07.09
20:26

Бих предложил за анкетата протеина на Пико,ASN,EXPLODE,NUTRIM,SCIVATION.

Мнението беше редактирано от Сами на 22.07.09 20:27.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1