20.07.09
19:27
Имам малък проблем с намирането на тренировъчната програма, трябва ми малко по специфична и се нуждая от помощ. Ако може някой от големите тук да ми помогне :). Проблемлемите ми са следните... Краката са ми ДОСТА по напомпани от всичко (3 години кик-бокс) така че искам да си изравня останалата част от тялото с краката, трябва ми програма която да натоварва бицепсите,трицепсите... (ръцете),гърдите,гърба и стомаха.По-специално долната преса защото тя е доста мазна, а си нямам никакво понятие от фитнес. :(. На 17 години съм 68 килограма 1.79 и мога да тренирам по 4-5 пъти дневно.Храня се стабилно и мога да качвам много бързо (ген). Ако може някой да ми помогне с тренировачна програма ще съм му много благодарен защото нямам идея откаде да започна .
Вярвай ми, не си по-специален и не ти трябва по-специфична програма :) Всички начинаещи иматe “големи” крака и искатe на първо място да трениратe ръцете, и разбира се, трябва да направите задължително плочки :lol:
Една основна програма за начинаещи, в която се тренира 3 пъти седмично цялото тяло (включително и краката) ще ти свърши работа ;)
Но щом си нямаш никакво понятие от фитнес, те чака доста четене като начало.
22.07.09
22:10
казано от Perkele на 20.07.09, 19:27:
На 17 години съм 68 килограма 1.79 и мога да тренирам по 4-5 пъти дневно .Храня се стабилно и мога да качвам много бързо (ген) .
Брей ти си машина човече :lol:
Подкрепям горния пост не си по-различен от зайците във фитнеса (не че аз като имам 7 месеца стаж не съм заек ама все пак има разлика :) ) .