моята фитнес програма

IB

23.07.09
10:28

Здравеите: искам да попитам дали е добра моята фитнес програма:
•  първи ден - гърди, бицепс, корем
•  втори ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница     
•  трети ден - рамо, крака, корем
•  четвърти ден - почивка
•  пети ден  - гърди, бицепс, корем
•  шести ден – гръб, трицепс, трапец, предмишница     
•  седми ден – рамо, крака, корем
кажете дали е добра какво пропускам и кое нее правилно,ако изобщо има такава грешка мс предварително :)

Темата беше редактирана от Iron Beast на 23.07.09 10:29.

23.07.09
11:04

НЕ Е правилна тзи програма.ПРЕТРЕНИРВАШ

23.07.09
11:09

Какъв е стажа ти ?

23.07.09
11:41

Е как ше липсват-на 3ти и 7ми ден :D . И както винаги съм смятал - краката са прекалено голяма мускулна група за да ги правиш с рамо ( за което трябва да правиш мин.3 упражнения ) . Прави всяка мускулна група по  1 път на седмица, ( 2 само и единствено ако много си дръпнал назад в даден мускул ) . Предмишницата - ако не ти е изостанала можеш да я махнеш- тя се развива когато правиш ръце..  Трапеца също- ако правиш тяги,мечки, е.т.ц той сам ще расте...  Ако имаш стаж прави само по 1 мускулна група на ден.

Мнението беше редактирано от Xsly на 23.07.09 11:41.

IB

23.07.09
17:54

стажат ми е билзо три месеца,преди тренирах с друга програма по лека от тая,но ся реших през лятото да развия максимална муслкулна маса и за това така направих, апак и релефа неми е мн добър,преди бях малко пълничък

Мнението беше редактирано от Iron Beast на 23.07.09 18:08.

IB

23.07.09
18:04

•  първи ден - гърди, бицепс, корем
•  втори ден - почивка
•  трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница   
•  четвърти ден - почивка
•  пети ден  - рамо, крака, корем
•  шести ден – почивка
•  седми ден – почивка
това ми беше предишната програма,ако има нешо по нея да се смени кажете pls :)

IB

24.07.09
18:10

20 повторения с 60 кг на 6 серии за гърди щото стангата ми е толкова понеже тренирам у дома не ходя на фитнес имам си уреди за цялото тяло
за бицепс 20 повторения с 30 кг на 5 серии
за трицепс 20 повтерения с 20 кг на 5 серии
рамо 10 кг с по 20 повторения на 5 серии
за краката 50кг по 10 повторения на 5 серии
а за упражненията са мн просто нема смисал да ги изреждам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1