24.07.09
12:28
Здравейте !
Разбира се в първите месеци имах редовна мускулна, но вече липсва като цяло . Нямам мускулна на никоя мускулна група !
В последния месец не съм повторил програма,правих упражнения и до отказ и какво ли не..
Ето примерни програми - 1 Лег,полулег,обратен лег , флайс..
2 Набирания широк хват, гребане с дъмбел, вертикален скрипец , хоризонтален,
3 скотово,чуково от седеж, http://www.bb-team.org/exercise/1198/ , трицепсово на скрипец с въже, френско,кофи,
Изпълнение : Всяко упражнение 3x (8-10 ) с 2-3 мин почивка
Тези програми правих за гърди,гръб и ръце тази седмица.. ( за рамо и крака не се оплаквам ) ..
Това че нямам мускулна означава ли че не е възможна оптимално качване на маса (мускунла хипертрофия) ?
Темата беше редактирана от Xsly на 24.07.09 12:28.
24.07.09
15:35
Сменяй реда на упражненията,самите упражнения,намали почивката,пробвай да увеличиш тежеста или повторенията.Всичко което стресира мускула показва разтеж. Надъхай се и тренирай , мотивацията за тренировка също е много важна.
аз имам доста често мускулна треска след тренировките... но не винаги ... пробвай да праиш по големи тежести по малко повторения да речем на лега последната серия прецени колко ти е макса и го мъчи 2-3 повторения ... сащо гледай да правиш упражненията правилно и да пускаш до доло.... лег и др работи .... бавно и коцентрирано