обилно потене

24.07.09
19:39

абе пичове  забелязал съм че откакто дойде лятото  тениската отгоре до долу става във вода
много се потя не съм дебел ~23%  подкожна мазнина (незнам дали е нормално  ) мерих се скоро  доста съм висок
напоследък почнах по час и половина да седя в залата и  направо работата е waw
и мисля че има нещо нередно от доста време ходя на фитнес моля  дайте съвет какво да правя :)
гледам да отбягвам мазните храни  дори в редки случаи като ям  събирам със салфетка ако е пържено (кебапче , кюфте )

24.07.09
19:59

ами общо взаето нищо не може да се направи, то си е генетично. и аз много се потя и какво ли не съм правил- всякакви дезодоранти, рол-они, стикове и т.н. - ефекта е само, че си миришех на хубаво, но иначе си също толкова мокър.

24.07.09
20:35

иначе и майка ми е (леко наднормено***)  и тя е същата (май трябваше още малко звезди да сложа :D )
а бащтата пусна 1 шкембак на последък а човека няма потене цял ден може да издържи като влечуго е

26.07.09
20:48

хах не съм сигурен, но мисля че и това дали си дебел или слаб пак няма голямо значение, понеже аз съм слаб и пак се потя повече от хора, които са два пъти колкото мене, брд е, но ...

26.07.09
20:59

Ген, братче.
И аз съм така, споко.
Трябва да видиш като правя кардио - локвичка се събира долу.

26.07.09
22:59

Aми нормално - топло е—> потиш се!! Пускаш климатика и нещата са ок. В тези жеги мисля че е нормално... колата ми е в сервиз от няколко дни и карам една без климатик - ами преобличам се поне 2 пъти дневно особено когато движа по центъра защото жегата е ужасна.

27.07.09
07:13

Същата работа. Баш си е ген, съдейки по част от роднините ми.

ПИ

30.07.09
19:21

Аз в това време седя навън само като ходя се потя! Това си е от жегата ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1