24.07.09
19:39
абе пичове забелязал съм че откакто дойде лятото тениската отгоре до долу става във вода
много се потя не съм дебел ~23% подкожна мазнина (незнам дали е нормално ) мерих се скоро доста съм висок
напоследък почнах по час и половина да седя в залата и направо работата е waw
и мисля че има нещо нередно от доста време ходя на фитнес моля дайте съвет какво да правя :)
гледам да отбягвам мазните храни дори в редки случаи като ям събирам със салфетка ако е пържено (кебапче , кюфте )
ами общо взаето нищо не може да се направи, то си е генетично. и аз много се потя и какво ли не съм правил- всякакви дезодоранти, рол-они, стикове и т.н. - ефекта е само, че си миришех на хубаво, но иначе си също толкова мокър.
24.07.09
20:35
иначе и майка ми е (леко наднормено***) и тя е същата (май трябваше още малко звезди да сложа :D )
а бащтата пусна 1 шкембак на последък а човека няма потене цял ден може да издържи като влечуго е
хах не съм сигурен, но мисля че и това дали си дебел или слаб пак няма голямо значение, понеже аз съм слаб и пак се потя повече от хора, които са два пъти колкото мене, брд е, но ...
26.07.09
20:59
Ген, братче.
И аз съм така, споко.
Трябва да видиш като правя кардио - локвичка се събира долу.
Aми нормално - топло е—> потиш се!! Пускаш климатика и нещата са ок. В тези жеги мисля че е нормално... колата ми е в сервиз от няколко дни и карам една без климатик - ами преобличам се поне 2 пъти дневно особено когато движа по центъра защото жегата е ужасна.
30.07.09
19:21
Аз в това време седя навън само като ходя се потя! Това си е от жегата ;)