разнообразие в програмата

DI

27.07.09
14:53

попитах един човек в форума как да разнообразявам програмата и той ми каза да редувам 2 седмици супер серий и 2 дроп серий но се отнасяше за гърди и гръб .Въпросът ми е това става си за останалите мускулни групи защото все пак гърдите и гърба са по големи мускулни групи и можеби по този начин по малките мускулни групи като бицепс,трицепс рамо и т.н ще се пенатоварват по този начин.Нз дали в това което съм написал има нещо бярни или не но все пак за това се убръщам към вас.

27.07.09
21:01

С какъв стаж си и колко време тренираш с определена програма ? Не винаги разнообразието значи успехи.

DI

27.07.09
23:20

малко над година ми е стажа а програмата я сменям като че имам застой.

28.07.09
06:57

еми хубаво да сменяш разни упражнения...  да речем  лег дамбел , лег щанга,  или гребане дъмбел/щанга, ей такива редувания... за гърба знам че траибва да се разнообразяват упражненяита задалжително за да тренираш секи мускул по различен начин.... дроп серии може да пробваш на мускул който изсотава... аз правя на раце и  рамо .. ама не ги прави секи път...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1