Как да тренирам гърди

28.07.09
11:21

Здравеите на всички..бях писал в една друга тема която не можах да намеря за теглото си 16 години 85кг 1.69 и имам огромен проблем с гърдите- овиснали само сланина по тях, там ме бяха посъветвали да правя горен лег.С диетата която бях, свалих от 85 сега съм 68 и ходя на фитнес ве4е 9-ти месец.горната 4аст на гърдите е бомба само малко трябва да чистя но долната няма никакъв напредък. С диетата на Пиер Дюкан съм. още не съм я превършил.
ето тренировката ми за гърди
полулег 4-10
за долната част (гърди) на лежанката 4-10
флаис 4-12
кофи 3-7
отделно правя лицеви опори всеки ден 3 по 12-20-15. та мисълта ми е дали от тях гърдите изостават много и седят в съштото положение или от програмата.Неискам ММ а релеф да спадат.Ако трябва ще постна снимки сега и преди.
Мерси предварително !

28.07.09
11:59

първото което е тая диета на дюкан не е много хубаво да е спазваш и да хоиш  на фитнес ... иначе  за  релеф е ясно че траибва да тичаш секи от понеделник до петак ... в програмта ти траибва да има лег.... независимо дали с дамбел или щанга... и тва за лицевите секи ден не ми е струва много удачно... прави лицевеи след 2-3 дена от както си праил гърди...

28.07.09
12:18

Прави долна гърда  на обратен лег,лег и портален скрипец(дърпване на кабели пред гърди не кросовер) . С диетата на дjкан се губи много  ММ  и не е препоръчителна за атлети.

Мнението беше редактирано от Xsly на 28.07.09 12:19.

28.07.09
12:37

да за ММ знам затова тренирам с тежести и кардио а за диетата сега само запазвам теглото което същност не правя точно това което се казва в диетата..ям въглехидрати умерено,много протеин,млека,меса,вода.Исках да знам дали програмата ми е добра за релеф /

ВЕ

28.07.09
17:03

Пробвай за завършващо упражнение кофички+лицеви опори. Правиш кофичките примерни 8-10 и веднага падаш за лицеви и колкото направиш 4-5-6. Ще усетиш и видиш разликата сам, а след 1 месец ще започне да се вижда и резултата. Лицевите опори които правиш през деня не ти оказват влияние на тренировката стига да има 6-8 часа разлика и да не правиш серии, а една серия колкото направиш.

Мнението беше редактирано от Велизар на 28.07.09 17:04.

29.07.09
09:35

Вечер ги правя и са в серия 12-20-15..значи няма проблем да продължам да ги правя?

DI

29.07.09
09:49

казано от apple07 на 28.07.09, 11:21:

Здравеите на всички..бях писал в една друга тема която не можах да намеря за теглото си 16 години 85кг 1.69 и имам огромен проблем с гърдите- овиснали само сланина по тях, там ме бяха посъветвали да правя горен лег.С диетата която бях, свалих от 85 сега съм 68 и ходя на фитнес ве4е 9-ти месец.горната 4аст на гърдите е бомба само малко трябва да чистя но долната няма никакъв напредък. С диетата на Пиер Дюкан съм. още не съм я превършил.
ето тренировката ми за гърди
полулег 4-10
за долната част (гърди) на лежанката 4-10
флаис 4-12
кофи 3-7
отделно правя лицеви опори всеки ден 3 по 12-20-15. та мисълта ми е дали от тях гърдите изостават много и седят в съштото положение или от програмата.Неискам ММ а релеф да спадат.Ако трябва ще постна снимки сега и преди.
Мерси предварително !

при полужение че чистиш най важни са диетата и кардио тренировката а тренировките в залата могат да ти послужат за оформяне но не и за чистене иначе казано щом имаш много мазнини по гърдите не търси проблем в тренировката а по скоро си преразгледай диетата.А относно упражненията с собствено тегло(в тжоя случай лицеви упори)по добре  серийте да се правят до отказ.

Мнението беше редактирано от diablo91 на 29.07.09 09:51.

29.07.09
12:39

3 упр. стигат. 4 са много.

29.07.09
13:47

какво да махна флаиса или ..долната част хич я няма ама хич

DI

29.07.09
15:13

казано от Thrashmetal на 29.07.09, 12:39:

3 упр. стигат. 4 са много.

4 упр. си е идеално

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1