начинаещ има нужда от помощ !!!

YO

07.02.05
23:10

темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38205#38205

Аз съм на 16 висок съм 169 см и тежа 55 кг.
сега мисля да почна да вдигам и искам да ми помогнете за старта !
за мое огромно съжеление съм кльощав и искам да оправя това и изобщо да си оправя тялото ! Ще ви моля да ми направите най-добрата програма за мен ,как трябва да дигам ? по колко пъти на седмица ? кой ден какво да дигам ? а искам да ви питам за този КАРНИТИН мога ли да го пия , за да кача някое кило ... полеезн ли е и ще даде ли някакви резултати ?
чакам помоща ви !

07.02.05
23:38

Карнитина помага за сърцето и можеш да го пиеш целогодишно! Иначе се използва за сваляне на килограми при кардио! пише се Л-карнитин. Щом си начинаещ по-хубаво погледни сайта - там пише всичко или се разрови из форума! Специална програма за всеки е много лесно! По добре се поинтересувай повече, почети и ще разбереш как се тренира! Наготово и баба може! Извинявай ако не съм бил полезен, но се надявам да си се амбицирал повече! Така е по-добре според мен защото в залите инструкторите лъжат много - поне навсякъде където съм ходил искат с нещо да те прецакат или ти казват че твойта програма не струва и трябва да ги слушаш тях :evil:  :evil:  :evil:  Предпочитам да я правя сам, защото усещам какво е добре за мен и как ще ми подейства!!!

08.02.05
09:56

Не знам какво точно си запомнил,но едва ли в твоя случай става дума за Л-карнитин.Той наистина се използва в процес на сваляне,а ри искаш да качиш.Да нямаш в предвид КРЕАТИН?

YO

08.02.05
11:29

Да объркал съм при писането ! става дума за креатин а не за карнитин . Е някой няма ли да ми направи някои програма  ?

08.02.05
11:43

Програма. Тренирай така два пъти седмично, понеделник и петък - един месец. Не пии креатин за момента.
Успех

YO

08.02.05
14:11

Мартин защо да не пия креатин ? вреден ли е или трябва да напредна поне малко ?
а и не е ли много малко 2-пъти седнично аз милех да тренирам 3-4 пъти седнино !

08.02.05
14:21

——————————извън темата————————-
Ще те помоля да не пускаш две мнения едно след друго. Ползвай бутона “промени”.
—————————извън темата——————————-
Ами нямаш нужда от добавки в началото. Провери как ти влияе целия тренировъчен процес, напредни малко. Винаги можеш да се насочиш към тях. Това си е мое мнение де.
За тренировките - понеже си слаб, препоръчвам ти да тренираш 2 пъти седмично по програма за начинаещи. Може и три пъти, но мисля, че при 2 ефекът ще е по-добър. За 4 пъти -  не се хвърляй на многото. Не мисли, че колкото повече тренираш, толкова повече ще растеш. Мускулите ти ще порастнат толкова, кокото са в състояние да порастнат, 2 тренировки седмично са достатъчен стимул. Ако тренираш повече най-много да претренираш.
Поздрави! :)

YO

08.02.05
14:50

Ок но ...
как да дигам ръце , гръб , рамо , гарди крака (как да трениорам всичко това като дигам 2-пъти седнично ?.Ако тренирам 2-пъти седмично няма как да вдигам за всички мускули . аз поне така си мисля.

08.02.05
14:51

Мне, ще тренираш цялото тяло два-три пъти седмично. По едно упражнение за мускулна група. 2-3 серии.

YO

08.02.05
15:01

Ще има ли ифект ? и ОК ще почна така но колко време да съм на този принцип и после какво следва...?

08.02.05
15:06

Добре де, прочети в сайта за тренировките и ще добиеш представа. А резултатът от програмата за начинаещи ще е добър.

YO

08.02.05
15:10

първи ден - тренировка

втори ден - почивка

трети ден - тренировка

четвърти ден - почивка

пети ден - тренировка

шести ден - почивка

седми ден - почивка

Тва е от саита и е програма за начинаещи мисля да почна с нея !
ще ми помогне ли ?

08.02.05
15:15

Ето ти един пример:
1.Повдигане на щанга от лег 3х10
2.Раменни преси с дъмбели,щанга или на машина3х10
3.Придърпване на скрипец пред гърди 3х12
4.Сгъване на щанга от стоеж 3х10
5.Френско разгъване от лег или на скрипец3х10
6.Клек с диск от щанга пред гърди 3х15
7.Повдигане на пръсти на калф машина от седеж или стоеж 3х20
8.Коремни преси 3х25-30
Това са все базови упражнения.Изпълнявай упр. с такава тежест,че да изпълниш повторенията точно,т.е ако не можеш да направиш 10 повторения,намали тежеста,ако направиш повече я увеличи.За краката съм ти дал клек с диск,за да заучиш  самото движение,иначе се прави с щанга.Това от мен нека някой друг да добави нещо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1