Релефно покачване на мускулна маса!?!?

DE

28.07.09
21:57

Здравейте!Ходя на железата вече от 4-5 месеца и съм напълно релефен,но съм 60 килограма и съм висок 173-5.Искам да покача ММ но не искам да си осера релефа смсл такъв,че да не качвам 70-80 кила и пак да орелефявам.Та можете ли да ми помогнете как мога да покача ММ без да развалям релефа.Мисля и Гайнер да вземам.Благодаря предварително :)

28.07.09
22:40

Ти колко кг чисти иксаш да станеш точно,ако 70 за година две ще стане,но не избежно ще се появят мазнинки,които после лесно ще изчистиш.Ако обаче целта ти е 80 кг това значи чисто 20кг ММ,за това ще ти е нужен доста по дълаг период.С една дума няма как да качваш изцяло чисто.

DE

28.07.09
23:15

еми целта ми е 73 кг :) има ли някакъв начин само като ММ да го качвам без мазнини .. е не баш без мазнини но колкото да не ми развалят релефа :)

29.07.09
01:35

Няма. При правилен режим ще сведеш до минимум покачването на мазнини, но пак ще ги има. Точни съотношения също няма, не е математика нали? Ще ги изчистиш мазнините на тези 10кг 1-2 месеца. Сега зимата ти е времето да пълнееш, пролетта чисти и да си готов за лятото.

Рирш? : )

TR

29.07.09
05:32

Аз качих доста килограми като се орелефих през това време. А попринцип преди бях дебел и мазен. С правилен режим ако качиш  повече мускули отколкото мазнини пак ще изглеждаш релефен. А и мазнини се свалят за 1-2 месеца. Ефекта ще е по-добър. Попринцип това е най-добрия начин за качване на мм , първо качваш възможно най-чисто( най-чиста храна) , после сваляш 1-2 месеца(прави се преди лятото) , и си готов !

DE

29.07.09
08:11

Благодаря ви за отзивите ... Заключението което направих е да трупам маса внимателно без да качвам много мазнини но въпреки това и тях ще ги има които после лесно ще мога да изгоря :)

Много специалисти станаха...

DI

29.07.09
22:59

казано от Somenone на 29.07.09, 01:35:

Няма. При правилен режим ще сведеш до минимум покачването на мазнини, но пак ще ги има. Точни съотношения също няма, не е математика нали? Ще ги изчистиш мазнините на тези 10кг 1-2 месеца. Сега зимата ти е времето да пълнееш, пролетта чисти и да си готов за лятото.

Рирш? : )

189см/58кг как става този номер.Най слабият човек който познавам е 180/55 и като го гледам не проумявам как може да има толкова слаби хора ама ти чупиш рекордите от всякаде.Не изкам да те засегна или обидя но просто ми се струва невероятно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1