28.07.09
21:57
Здравейте!Ходя на железата вече от 4-5 месеца и съм напълно релефен,но съм 60 килограма и съм висок 173-5.Искам да покача ММ но не искам да си осера релефа смсл такъв,че да не качвам 70-80 кила и пак да орелефявам.Та можете ли да ми помогнете как мога да покача ММ без да развалям релефа.Мисля и Гайнер да вземам.Благодаря предварително :)
Ти колко кг чисти иксаш да станеш точно,ако 70 за година две ще стане,но не избежно ще се появят мазнинки,които после лесно ще изчистиш.Ако обаче целта ти е 80 кг това значи чисто 20кг ММ,за това ще ти е нужен доста по дълаг период.С една дума няма как да качваш изцяло чисто.
28.07.09
23:15
еми целта ми е 73 кг :) има ли някакъв начин само като ММ да го качвам без мазнини .. е не баш без мазнини но колкото да не ми развалят релефа :)
Няма. При правилен режим ще сведеш до минимум покачването на мазнини, но пак ще ги има. Точни съотношения също няма, не е математика нали? Ще ги изчистиш мазнините на тези 10кг 1-2 месеца. Сега зимата ти е времето да пълнееш, пролетта чисти и да си готов за лятото.
Рирш? : )
29.07.09
05:32
Аз качих доста килограми като се орелефих през това време. А попринцип преди бях дебел и мазен. С правилен режим ако качиш повече мускули отколкото мазнини пак ще изглеждаш релефен. А и мазнини се свалят за 1-2 месеца. Ефекта ще е по-добър. Попринцип това е най-добрия начин за качване на мм , първо качваш възможно най-чисто( най-чиста храна) , после сваляш 1-2 месеца(прави се преди лятото) , и си готов !
29.07.09
08:11
Благодаря ви за отзивите ... Заключението което направих е да трупам маса внимателно без да качвам много мазнини но въпреки това и тях ще ги има които после лесно ще мога да изгоря :)
29.07.09
12:42
Много специалисти станаха...
29.07.09
22:59
казано от Somenone на 29.07.09, 01:35:
Няма. При правилен режим ще сведеш до минимум покачването на мазнини, но пак ще ги има. Точни съотношения също няма, не е математика нали? Ще ги изчистиш мазнините на тези 10кг 1-2 месеца. Сега зимата ти е времето да пълнееш, пролетта чисти и да си готов за лятото.
Рирш? : )
189см/58кг как става този номер.Най слабият човек който познавам е 180/55 и като го гледам не проумявам как може да има толкова слаби хора ама ти чупиш рекордите от всякаде.Не изкам да те засегна или обидя но просто ми се струва невероятно.