28.05.09
14:54
Здравейте на 18 години съм 176см. 73 кг. 9 месеца стаж ... искам да си купя Креатин монохидрат. В момента разполагам със 40 лева, със тези пари ще мога ли да си взема качествен ?. Предложете ми марка и вашето мнение. Мерси Предварително :)
28.05.09
15:09
silabg.com/bg/product/detail/bid/108/id/2981/na/SCITEC%20-%20CREATINE%20MONOHYDRATE%20(CREAPURE)
Може би това е най-доброто за цената,която си дал.
28.05.09
15:14
А ако събереш още малко пари можеш да си вземеш това:
silabg.com/bg/product/detail/search_what/creapure/id/918/na/ULTIMATE%20-%20CREAPURE%20(CREATINE%20MONOHYDRATE)
С промоцията е доста изгодно и може да ти стигне за два цикъла.
Ако не искаш монохидрат можеш да се спреш на Етил Естер.Примафорс е изгоден в случая,но да знаеш че прахообразния имат гаден вкус.
silabg.com/bg/product/detail/bid/94/search_what/cee/id/4186/na/PRIMAFORCE%20-%20CEE%20POWDER
Вариантите,които съм посочил отговарят най-вече на качествения критерий.Иначе можеш да си намериш и по евтин креатин.Поразрови из сайтовете.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 28.05.09 15:15.
Ам само при мен ли не работи Силабг ?
Ползвал съм монохидрата на Trec , доволен съм ;)
28.05.09
15:32
Trec имат доста добри продукти,но цените им са просто нереално високи.
казано от Гошко на 28.05.09, 15:29:
Ам само при мен ли не работи Силабг ?
Ползвал съм монохидрата на Trec , доволен съм ;)
Кой точно креатин си пил ? Creatine 100% ?
Да , същия :) Като продукт е добър , усетих лееееко покачване на силата , но хич вода не можа да задържи , за това монохидрати не пия - не ми действат :)
...сега... прочетох всичко писано до сега свързано с хранителните добавки особено свързани с Креатина. Мисля да започвам приемането му,но мисля че все още не съм напълно запознат с всичко. Прочетох че приемането на креатин може да доведе до задържане на вода в организма, и не разбрах трябва ли въпреки всичко да продължим да пием обилно вода. Не си ли противоречи информацията :D уж целта ни е да не задържаме вода и пак въпреки всичко трябва да пием по много..дали няма да си прецакам бъбреците ? А и последно препоръчаха ми да комбинирам Креатина с Таурин, защото той спомагал за по доброто усвояване на креатина, има ли нещо вярно?
Точно затова трябва да се пое много вода.
Ако имаш дори и елементарни познания по биология ще се сетиш много лесно...