ВАЖНО: Хиперлазия при хора?

08.02.05
06:11

Някой да знае нещо за Хиперлазията при хората (увеличаване на мускулните влакна)??? По принцип е възможна при животни, но след изследвания е открито че е възможна и при хора!!! По принцип опита е бил направен от 2 групи хора, като едните са тренирали нормално, а другите с програма от много стречинг движения, отново с тежести т.е. пълно разтягане (амплитуда на мускулното съкращение) на мускула! При вторите размерита нараснали с около 15-20%, като единственото обяснение е нарастването на броя на мускулните влакна! Ако някой знае наистина за какво става въпрос може да напише мнение по темата или да даде примерна тренировка!

P.S. Не знам дали не трябваше тази тема да я пусна в “Общи теми”!?

08.02.05
08:56

Растежен хормон ? Май от него се получаваше, но Док е по-запознат ако иска нека пише, ще ни бъде от полза инфото.
по-здрави

08.02.05
09:45

Според мен не се касае за хиперплазия в случая. А и няма точно инфо, как е проведен експеримента. Как точно са тренирали тези хора. Какви са били изходните им данни. Аз лично не вярвам. Виж темата на Парс за интересния сайт. В този сайт обясняват, че влакната стават по-дълги и оттам и разтежа. А и по-дебели. Но за повече.. :roll:

08.02.05
10:06

Значи чел съм някъде за подобен експеримент на американците 50-те 60-те години.Забравих името на атлета,но беше някакъв който е служил като морски пехотинец.Та за 3-4месеца е станал около170-180 кг с обиколка на бедрата около1,20 ина ръката около 65см.Ял е по30 яйца на хранене.След около3-4 месеца се е върнал на 101кг и вече доста нормален ,става дума за чиста мускулна маса.Интересното че това нещо е ставало секретно.Аз лично мисля че е ставало дума за изпробване на някой ново създаден стероид.

08.02.05
10:36

Сигурно имаш предвид Брус Рендел? Не за 3 - 4 месеца, а за 18 е станал от 90 на 170 кг. И обратното сваляне е било също за толкова време. И аз ако ядях по толкова, и аз щях да съм 170 кила ;) :)
А това какво общо има с хиперплазията?
Може и да е възможна, но щеше да се наблюдава и при стандартните тренировки, все пак повечето упражнения разтягат доста мускулите. Не вярвам разтягането да е причината.

08.02.05
11:17

Благодаря Петко.Точно за него ставаше дума,но това го четох преди доста време и някои неща съм ги забравил

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1