Аз се чудя,понеже определено има ефект,дали може да си взема направо още една кутийка ама този път с Lean FX,или да продължа като ми свърши СХ с нещо друго.Корема ми не е бил толкова малък никога...ебати кефа
казано от fe2_vanio на 28.07.09, 06:56:
Аз се чудя,понеже определено има ефект,дали може да си взема направо още една кутийка ама този път с Lean FX,или да продължа като ми свърши СХ с нещо друго.Корема ми не е бил толкова малък никога...ебати кефа
Би ли споделил след тези 13 кг свалени,колко см. си свалил от талията и корема ?
Здравейте братлета, искам да попитам понеже ми пристигнаха Fyre и Л-карнитина дали да започвам да ги пия веднага или да изчакам 7 дена понеже утре ще отивам на почивка и нямам възможност да тренирам там :) Благодря предварително
И при мен разликата е коренна, но не феноменална, от 2 седмици седя на 77-78кг ама талията пада.Само, че ме мързи да меря.
казано от emzo на 28.07.09, 16:24:
И при мен разликата е коренна, но не феноменална, от 2 седмици седя на 77-78кг ама талията пада.Само, че ме мързи да меря.
А кардио какво и по колко правиш.И въглехидратите орязал ли си ги.Понеже при мене е паднала талията ама малко,общо взето не знам откъде ги свалям тея кила.Май нещо свалям и доста мускули ,не че имам много в момента де :)
Аве нещо зор не си давам.
Въртя сутрин вело у нас. Бягам рядко.
Храня се що годе чисто.Почти всеки ден сладолед с подсладител.И плодове ям.Просто гледам да не е вечер.
Иначе - свинско, сирене, овес, макарони,ориз, яйца, царевица.Без салати не мога.
И нещо ми се насъбраха няколко алкохолни вечери подред :D
Днес ми е втори ден без Fyre и разбирам, че съм привикнал към него. Кафе не пия по принцип, но явно съм направил завизимост към кофеина, ако мога така да се изразя. Вече втора сутрин съм с ужасно главоболие, като не си пия Fyre-а. Надявам се скоро да мине.
Какво ще кажете: колко дена да почина и да мина на SX?
Иначе резултатите не са задоволителни за мен. Изчистил съм ръце, гърди, но корем много малко да не кажа хич. Знам, че той е за десерт, но все пак...
Късмет!.
казано от enthusi@st на 29.07.09, 03:29:
Днес ми е втори ден без Fyre и разбирам, че съм привикнал към него. Кафе не пия по принцип, но явно съм направил завизимост към кофеина, ако мога така да се изразя. Вече втора сутрин съм с ужасно главоболие, като не си пия Fyre-а. Надявам се скоро да мине.
Какво ще кажете: колко дена да почина и да мина на SX?
Иначе резултатите не са задоволителни за мен. Изчистил съм ръце, гърди, но корем много малко да не кажа хич. Знам, че той е за десерт, но все пак...
Късмет!.
Ами при някои хора е така.И аз съм свалил 4 кг с sx досега.Ръцете,раменете и гърба ми се изчистиха но корема има още много за чистене,и смятам да намаля кардиото понеже виждам как се свършвам нагоре а ефекта върху корема е малък.
сила бг да не си отпуска та не отговараш на въпросите или са твърде безмислени за тебе ? мисля че е нормално за един представител да отговара на каквито и да е въпроси.
29.07.09
10:28
Мисля,че на въпросът за LeanFX беше отговорено подобаващо. Относно Л-Карнитин, не мога да разбера защо всички сте решили да го смятате този продукт за основа и върху него да трупате други. Л-Карнитинът не е като протеин,че да не може без него. Да,има някои положителни качества, но е е нито най-доброто, нито най-доказалото се. Не случайно в SX е дозиран малко, колкото да се извлича част от позитивния му ефект, а не той да е основната съставка. Ако взимаш допълнително Л-Карнитин НЯМА да усилиш ефекта на SX, нито ще изгориш повече мазнини. СЪвсем други са вече актуалните съставки, които оказват съчествен ефект за оформянето на едно хармоничмо тяло.
NE4ovek - принципно не са длъжни да следят писаното тук.Като имаш питане - в темата за АX.
И все пак сме благодарни за поясненията ;)
29.07.09
12:40
казано от Сила БГ на 29.07.09, 10:28:
Относно Л-Карнитин, не мога да разбера защо всички сте решили да го смятате този продукт за основа и върху него да трупате други. Л-Карнитинът не е като протеин,че да не може без него. Да,има някои положителни качества, но е е нито най-доброто, нито най-доказалото се. Не случайно в SX е дозиран малко, колкото да се извлича част от позитивния му ефект, а не той да е основната съставка. Ако взимаш допълнително Л-Карнитин НЯМА да усилиш ефекта на SX, нито ще изгориш повече мазнини. Съвсем други са вече актуалните съставки, които оказват съществен ефект за оформянето на едно хармоничмо тяло.
Ееееее крайно време беше още някой да го разбере и да го напише! Дано повече хора го прочетат!
Всеки, особено който не е влизал в зала, като пита как да отслабне и му обясниш това онова и някой трикове за храненето и веднага следва (направо съобщителното) изречение, че ще си вземе л-карнитин, защото ще отслабне от него.
Както и да е, просто не се сдържах :)
29.07.09
17:12
Днеска дойде и моя SX само,че не ми стана много приятно като видях вътре 15 пакетчета с по 3 хапчета,ам не блистери както трябва да бъде,поръчах си ги от maxefect.com и от там ми обясниха,че били свършили другите и зареди това ми дали от тези,ясно ми е,че не е така ама кво да направя ще си ги пия така,надявам се да пия SX не витамин Ц :)
29.07.09
17:23
Гарантираме ти,че е SX, ние работим с Max Effect и продуктът си е напълно оригинален. Просто поради голямото търсене и интерес към продукта предложихме на някои от клиентите и този вариант.
29.07.09
17:24
SX не идва на блистери. Идва си в бяла кутийка както е на сайта на Анаболик Екстрийм
В случая са му дали 15 пакета мостри :D
Aз лично бих им го върнал на макс. ефект, ако не са ме уведомили, че ще ми го пратят така !
29.07.09
17:49
Ами много ясно,че не са ме уведомили,и аз си мислех да го върна АМА...
ако няма никъква разлика както и би трябвало да е не ме бърка да пия мостри...но трябваше поне да ми кажат...
29.07.09
17:57
ами през седмицата 7 и 30 ставам,ама събота и неделя как ще го правя не знам,като пих fyre няколко пъти се случваше да го пия сутрин и да полягвам за още половин 1 час,и след като станех сърцето ми сериозно тупкаше,и през цялата опаковка от fyre ми ставаше лошо и замаяно за 1-2 часа,надявам се с този да свикна :)
пич аз не бих поръчвал повече от този сайт( макс. ефект) голяма излагация .
30.07.09
05:33
Еми много ясно,че няма да поръчам повече от там :) и btw трябваше ли да усете нещо през 1вия един час след приема ...щот аз нищо не усещам :)
казано от MaSTaH на 30.07.09, 05:33:
Еми много ясно,че няма да поръчам повече от там :) и btw трябваше ли да усете нещо през 1вия един час след приема ...щот аз нищо не усещам :)
Е ти какво искаш да те удари като чук през главата ли :).Ефекта от усещането е най вече това което искаш и си мислиш че трябва да усетиш.Иначе забелязвам при мене че вчера не бях го вземал и днес като взех една капсула на гладно + кафе пак почва да ме мъчи сухата уста.
30.07.09
09:11
До кога ще очаквате, да се натъпчете с конска доза кофеин и да не ви пресъхне устата?
Cocoa Seed Concentrate
Стандартизиран екстракт, 100 мг кофеин в капсула. Прецизно дозирана е тази много популярна съставка да не бъде прекалено високо количество, а точно колтото е необходимо.
Ти маай още...
Здравейте,
днес пристигна и моя SX, както на MaSTaH - в пакетчета. :D Както и да е, от утре започвам да го пия и ще видим резултатите, но се колебая дали да направя както го пише първите 3 дни по едно, а след това по 2, или просто да наблюдавам резултата след тези 3 дни, и тогава да преценя.
казано от DiscoveryCold на 30.07.09, 09:11:
До кога ще очаквате, да се натъпчете с конска доза кофеин и да не ви пресъхне устата?
Cocoa Seed Concentrate
Стандартизиран екстракт, 100 мг кофеин в капсула. Прецизно дозирана е тази много популярна съставка да не бъде прекалено високо количество, а точно колтото е необходимо.Ти маай още...
A ти какво точно искаш да кажеш ?
Или дай да трупаме постове . :coolsmirk:
30.07.09
16:03
Искам да кажа, че прекалява с кофеина и му пресъхва устата! Не се ли подразбира?
30.07.09
16:45
Днеска 1ви ден,не ми се яде както обикновено,след млякото с овесените му работи към 8 и 30 от задължение ядох в 12,работя в магазин и цял ден сега както няма работа се чудя кво да ям и до 12 на обяд обикновено съм ял 3 пъти вече :) добре е, ако през целия прием нещата с апетита стоят по този начин ще има ефект 100%,иначе за сухата уста не мога да кажа нищо на 100% защото по принцип пия постояно вода 5-6 литра на ден и много не мога да го разбера от 1вия ден,иначе сутринта имах малко завишен пулс около 76-78,нормално ми е 60 :) в момента ме съмнява да имам проблеми със съня,но като легна ще видим кво ще стане,имам чувсто, че мога да пия 2ри хап :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 30.07.09 16:46.
казано от emzo на 30.07.09, 14:53:
@Pyr0 - поне едно 7-8 дена пий по 1 хап.
Добър съвет от 4-я ден пия по 2 (сега ми е седми) и почти вземам да свиквам с 2 хапчета.. малко ми се вие свят към обяд , а сутрин леко ми се гади ама взимат да отминават вече... :smirk:
ПС: Как успявате да изпивате по толкова литра вода .. аз повече от 3-3,5л просто не мога да поема ?!?
Мнението беше редактирано от KuTeHcKu на 30.07.09 17:00.
казано от DiscoveryCold на 30.07.09, 16:03:
Искам да кажа, че прекалява с кофеина и му пресъхва устата! Не се ли подразбира?
Ми точно нищо не казваш, кофеина няма нищо общо със сухата уста !
—————-
@MaSTaH - да споделиш утре будува ли цяла вечер или да :D
——————-
Днес лично аз се уплаших.
Станах изпих протеин и SX, след 30 мин хапнах макарони със сирене.
Захванах се да бодисвам у нас.Яко потене, чудо направо.
Буквално не съм ял, само вода.Около 4 литра.
Като свърших бях направо замалял.Претеглих се и кантара ми показа -2кг. от сутринта.
Бегом към буркана с меда и един шейк .....
——————-
@KuTeHcKu - ако имам такива симптоми бих го спрял веднага.Намали на 1 капс.
Мнението беше редактирано от emzo на 30.07.09 17:04.
30.07.09
17:11
Е, значи аз съм биологичен феномен... Пия кофеин на таблетки - устата ми все едно стояла отворена срещу вентилатор! Спирам го и след 2 дни няма проблем? Емзо, кажи бате ако такова... да бягам за дисекция в някой научен институт :)
казано от DiscoveryCold на 30.07.09, 17:11:
Е, значи аз съм биологичен феномен... Пия кофеин на таблетки - устата ми все едно стояла отворена срещу вентилатор! Спирам го и след 2 дни няма проблем? Емзо, кажи бате ако такова... да бягам за дисекция в някой научен институт :)
Явно си такъв,аз съм пил по 1 литър кафе на ден и устата не ми е пресъхвала.Пресъхването при sx явно е от някоя друга съставка.
30.07.09
18:24
ПС: Как успявате да изпивате по толкова литра вода .. аз повече от 3-3,5л просто не мога да поема ?!?
Ми лятно време просто ми се пие често,когато не съм някъде по пътищата надигам шишето през 10-15 мин. и пикая по 16 пъти :)
а защо изобщо вземаш по 2 ?Аз съм 24 ти ден на по един хап,не се усеща много ,но съм свалил 4,5 кг досега.Смятам да го пия по 1 до края и после още една опаковка,ама вече по 2 :).
31.07.09
03:43
казано от emzo на 30.07.09, 17:03:
Легнах си към 12 и 30 и си заспах нормално без проблеми,само че станах да пикая 4 без 20 и там всичко свърши,ама не знам дали ще е от хапчето :) вчера за цял ден физически не съм усетил абсолютно нищо...не знам дали трябва да е така :)
и искам да питам нещо,на много места съм чел, че фат бърнъри и други добавки нямало смисъл да се пият повече от 4 седмици защото организма привиквал с тях и трябва след 1вия месец да се направи поне седмица почивка,и ако продължа до края да го пия по 1 на ден като стигнем до 30 ко ще прайм,ще почиваме малко и да продължим с другите 15 или ще жулим до край ? :)
Аз също след първото хапче(което го изпих към 11 сутринта, защото тогава ми пристигна SX-то) си заспах без никакви проблеми. Държа да кажа, че на мен и кафето почти не ми действа, случвало ми се е много пъти вечер да си лягам и пускам някой филм да гледам с чаша кафе, след което дори заспивам по средата на филма. :)
Мнението беше редактирано от Pyr0 на 31.07.09 04:06.
С риск да оспамя малко.....
Току що се прибрах от сутрешния крос. По принцип тичам всеки ден с може би почивка от един ден на 10 дни, но съм свикнал защото го правя от години. Тичам по 30 мин, с такава интензивност, че след 20-22 мин започват да ми тежат краката, а на 30-та - едва се прибрам до нас пеша (400 метра). Днес тичането мина повече от добре - на 30-та мин си бях като току що започнал (малко преувеличих :)) и реших да потичам още 5-6 мин, а след това имах силите веднага да се метна на коремните преси, до като друг път ми се налага да почивам 10-тина мин.
И така, значи дори SX-то да не го усещам кой знае колко и да си спя спокойно, явно си действа добре(докато написах поста и вече може да се пусна за още един крос :Р). За сега ще го приемам по 1 за поне седмица, а след това може да мина на 2.
казано от MaSTaH на 31.07.09, 03:43:
казано от emzo на 30.07.09, 17:03:
Легнах си към 12 и 30 и си заспах нормално без проблеми,само че станах да пикая 4 без 20 и там всичко свърши,ама не знам дали ще е от хапчето :) вчера за цял ден физически не съм усетил абсолютно нищо...не знам дали трябва да е така :)
и искам да питам нещо,на много места съм чел, че фат бърнъри и други добавки нямало смисъл да се пият повече от 4 седмици защото организма привиквал с тях и трябва след 1вия месец да се направи поне седмица почивка,и ако продължа до края да го пия по 1 на ден като стигнем до 30 ко ще прайм,ще почиваме малко и да продължим с другите 15 или ще жулим до край ? :)
Аз смятам да пия по едно до края,тоест за 45 дена,не смятам че ще му намалел ефекта.Навремето съм пил ефедрин по 2 месеца без почивка и си действаше.
Остават ми 15 хапа някъде.Дотук резултатите са:
1.-15 кг съм по-малко
2.-8 см някъде от талията
3.ръцете ми са с по 0,5 см по-малки(очаквах повече да паднат!).Запазил съм си навсякъде размерите.
4.Доста по-релефно тяло,изчистил съм отвсякъде мазнини и изглеждам много по-добре.
Как ми изглежда деня...
Сутрин кафе,л-карнитин,Слим Екстрийм и аминокиселини.Кардио 50 минути на велоергометъра.Вечер тренировка за макс 40-50 минути със суперсерии и след това корем,много интензивно.Спане по 10-12 часа.
Хранене:След ставане аминокиселини,след кардио протеин,през целия ден ям само пилешко,яйца,мляко кисело,риба,пълнозърнест хляб.С всяко хранене(през 1,5-2 часа) по 3 хапа аминокиселини.След тренировка и преди лягане протеин.
ИЗВОД:Много съм доволен,страхотни резултати,при мене тази методика на тренировки,хранене,възстановяване и суплементи даде супер резултат препоръчвам я на всеки!!!
Въпрос:Като ми свърши СХ да продължа ли с още една кутийка СХ+СХ Буустера+Леан ФХ или с нещо друго и ако е друго какво?
Благодаря на всички!
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 31.07.09 14:00.