31.07.09
14:15
Леле, 15 кг!!
Евала,колега.
Бих се радвал ако качиш сравнителни снимки да видим разликата.
31.07.09
14:44
Съветът на СИЛА БГ е да си направиш комбинация от LeanFX и SX Booster, LEANFX има една част от съставките на SX ,а SX Booster ти набавя енергийният комплекс
Мерси!Значи имам едни снимки от април имам и едни от преди 2 седмици,ще направя и като свърша след 15 дена.От 9-ти клас не съм бил 94 кг :)
31.07.09
17:17
А тези 15 кг за какъв период от време ги свали?
31.07.09
18:18
Ами аз да питам, ако нямам проблем със съня и пия 2 хапчета през 12 часа,примерно 7 и 30 сутрин и по същото време вечер за да стане действието 24 часа,ще има ли ефект като се има на в предвид, че след 2рата доза вечер няма да има почти никаква физическа активност? С две думи има ли смисъл :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 31.07.09 18:19.
Изчакай бе. И аз така на 3ия ден пих към 17.00 втора капсула и след 2 дни ми се разказа играта.
———
За 30 дена - 15кг е НЕЗДРАВОСЛОВНО ! Кой, каквото иска да казва :D
31.07.09
18:25
Не аз не мисля да пия втора капсула в близките 2-3 седмици просто искам да разбера ще има ли смисъл от късен прием
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 31.07.09 18:27.
01.08.09
13:55
Pyr0 ти твоя от къде го поръча и ко става как върят работите,аз се си мислех, че трябва да усетя нещо след приема на хапа ама няма никой,нали се води много силен ФБ пък то сякащ нищо не съм пил,снощи си спах перфектно днес едвам станах,не усещам суха уста и енергийни ръшове ли ко беше:) и другите му там работи :) ще зема след някой друг ден да пия 2 хапа пък дано усетя нещо вече или поне да будувам цяла нощ, че да разбера, че пия нещо :D
Pyr0: Акаунта беше изтрит, че явно поспамих още с първите си 3 поста, но както и да е. :)
Ами аз също го взех от MaxEfect на пакетчета по 3. Килограми не съм мерил, така че не знам колко съм свалил, но със сигурност има резултат, повече гледам как изглеждам. И аз като теб си спя спокойно и много не го усещам, но аеробната тренировка ми е на ниво. До една седмица ще видим, и може би тогава ще мисля за 2 хапа на ден. :)
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 01.08.09 19:21.
Утре и Понеделник - без SX. Aма действа гадината , в момента пия през 5 мин вода :D
Лекичък съм вече, ще пробвам скоро по-сериозно HIIT running.
01.08.09
20:57
emzo сподели как и на какво правиш HIIT?
Аз не съм доволен от HIIT на колело,верно много много вода,но пулса ми отиваше на 190 на спринтовете.
Сега правя равномерно на крос-тренажор малко за разнообразие.
ХИИТ на колелото е лесен, правя го като бързам, че отнема малко време.
Виж бяганете ми разказа играта, но последно пробвах на 80кг, сега съм 75.
0-7 мин. кросче
7-12 мин. се редуват 30 сек. спринт, 30 сек. крос
и после 2-3-4-5 мин. кросче
Номера е и в правилното дишане.Примерно при 30-35 мин. крос да поддържаш по-нисък пулс.Ако на кроса е висок, на спринтовете ще скочи в небесата.
Не искаме да си навредим все пак.
Ама да се върнем към темата :D
Днес го пих късно и кой знае кога ще откъртя таз вечер.
Мнението беше редактирано от emzo на 01.08.09 21:32.
01.08.09
22:13
Аз днес го изпих в 9 сутринта,към 4,30 слетобед поспах,апетит никакъв ям по задължение или когатo почне да ми става лошо,гледам с киселото мляко и разни овесени ядки и трици,малко пилешко,бцаа и 1-2 шейка протеин да добавям някъв протеин там ама съм далеч от 2-2,3 грама протеин на килограм,надявам се да успея да запазя и малкото мускули които съм направил :) или поне по-голямата част
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 01.08.09 22:39.
02.08.09
18:59
Никакво чувство за глад,от 4 дена го пия глад не съм усещал,днес особено много зле работата, от храненето на обяд в 7 ядох 1 варена царевица и тогаз ми стана много тежко нещо,не знам как ще изям една малка активиа ако въобще я изям,ш ми са стопят мускулчетата :)
бях 105 кг, и свалих до 100,след това на 1 юли почнах слим екс, и сега месец по късно сам 96,демек 4 кг за 1 месец, талията зна4ително ми е намаляла,нямах хранителен режим,но нямах и мн апетит комбинирах го с бцаа и зма,кардио правех само вечер преди лягане до 2-3 пъти в седмицата,но работих по 13 -14 4аса дневно,постоянно движение.Имам за още 2 седмици хапчета, по4ти през целия период сам приемал по 2 хапчета.ОБ6то взето един от наи добрите продукти.ПОздравления за хората които са го направили,НО сега се чудя след като ми свършат хапчетатра да направя 2 седмици по4ивка за да излъжа тялото че вси4ко е свършило и след това септември да го накажа пак.В такъв случаи мислите ли 4е поради паузата от 2 седмици след това като по4на отново със слима ще имам проблеми със съня????? защотото първите 5 дена имах //
SX: Ден 12. Спирам го. Свалих 8 кг, което на този етап ме задоволява...можеше и още, но главния проблем е, че нещо много почна да ми опъва нервите. Направо на моменти се побърквам, то не са псувни, ярост, агресия и като цяло някакво такова кофти състояние постоянно.Раздразнителност от най-малкото нещо и т.н. Днес пропуснах хапа и съм по-добре. :)
п.п. По-нататък като се събере мазнинка и спокойствие ще го довърша. :D
Мнението беше редактирано от BobaN на 03.08.09 16:59.
Хора, внимавайте с тези резултати.Това не е нормално.
Предполагам са постигнати с малко храна.
03.08.09
18:15
Не знам, аз честно съм шокиран emzo.
15 кг...8 кг....ебаси чудото.
Какво става с мускулите на тези хора, има ли нещо останало? Няколко пъти питах,но не получих отговор.Гори ли мускули,гадината :)
казано от BobaN на 03.08.09, 16:56:
SX: Ден 12. Спирам го. Свалих 8 кг, което на този етап ме задоволява...можеше и още, но главния проблем е, че нещо много почна да ми опъва нервите. Направо на моменти се побърквам, то не са псувни, ярост, агресия и като цяло някакво такова кофти състояние постоянно.Раздразнителност от най-малкото нещо и т.н. Днес пропуснах хапа и съм по-добре. :)
п.п. По-нататък като се събере мазнинка и спокойствие ще го довърша. :D
и аз съм така , но не смятам да го спирам ... :)
ПС: говоря за раздразнителноста!
Мнението беше редактирано от KuTeHcKu на 03.08.09 19:40.
Тая нервност и при мен я има, но съм забелязал, че не идва от SX, а от НВД-то. Иначе аз за около 2 седмици съм свалил 2,5 кг :) На фона на резултатите на другите съфорумници си е направо смешно, но това е положението.
казано от Aleksandar Marinov на 03.08.09, 18:15:
Какво става с мускулите на тези хора, има ли нещо останало? Няколко пъти питах,но не получих отговор.Гори ли мускули,гадината :)
От около година не се занимавам с фитнес и не гоня кой знае каква маса, но като цяло забелязвам главно зачистване около мускула, а иначе силата не ми е паднала...работата не ме затруднява, вдигам постоянно някакви тежести(строителни материали). Конкретно за мен 8те кг си ги обяснявам с големия разход на енергия всеки ден, може да се каже, че правя 8 часово кардио всеки ден. А това не ми се вярва някои да го постига във фитнес залата за час-два, като енергиен разход. Неминуемо е да не се свали мазнинка в такива условия. А иначе не съм се подлагал на някакъв глад. НВД с калории под BMR, с повече от -500. :) От всичко по малко, без лишения или както онези тъпи диети само с плодове, зеленчуци, лечебен глад и т.н. женски истории. ;)
04.08.09
06:44
Аз за 5 дена съм 3-4 кила надолу,днес ще пропусна хапа, щот проблемите с подутия стомах все още са на лице и аз де не мога да ям и да пия с хапа хептен :) надявам се днес да се оправя не знам какво ми стана, не мога да дишам нормално яко подут стомах,изпих една камара хапове за газове и ефект никакъв
Здравейте братлета , пак съм аз сигурно с тъп за вас въпрос, но съм начинаещ в добавките :) Въпросът ми е кога трябва да си пия л карнитина (течен на now foods) :? На места чета, че трябва 30 мин преди тренировка на друго място чета 4часа преди тренировка, защото тогава достигал върхови стойности и т.н. и много се обърках.
П.С. Пия и fyre 2х1 , 40мин преди тренировката сутрин и към 18.00 40 мин преди бягане, ако има някакво значение :)
Мнението беше редактирано от bulgarin на 05.08.09 07:16.
Има си тема за карнитина, в случая 2 приема.
15-20мин преди тренировката сутрин и 15-20мин преди бягането вечер.
Някой знае ли колко е точното количество на кофеин е една капсула Fyre , защото от както започнах да го пия вече трети ден не мога да заспя. 1 ден 1 капсула , 2 и 3 ден 2х1 и съм спал общо 4 часа за 3 дена, предполагам е от кофеина + дразнещо увеличено сърцебиене 4 часа след приема на файъра с карнитина. Аз по принцип кафета и кока кола не пия и може би заради това. Някакви съвети или да го спирам, не съм спал , но имам прилив на енергия и не ми пречи безсънието, но не е нормално това със съня и ако продължи още някой ден го давам за продан :D
В SX има 100 мг кофеин в капсула, ноза огънчето не намерих колко е :?
Мнението беше редактирано от bulgarin на 05.08.09 07:35.
казано от bulgarin на 05.08.09, 07:22:
Някой знае ли колко е точното количество на кофеин е една капсула Fyre , защото от както започнах да го пия вече трети ден не мога да заспя. 1 ден 1 капсула , 2 и 3 ден 2х1 и съм спал общо 4 часа за 3 дена, предполагам е от кофеина + дразнещо увеличено сърцебиене 4 часа след приема на файъра с карнитина. Аз по принцип кафета и кока кола не пия и може би заради това. Някакви съвети или да го спирам, не съм спал , но имам прилив на енергия и не ми пречи безсънието, но не е нормално това със съня и ако продължи още някой ден го давам за продан :D
В SX има 100 мг кофеин в капсула, ноза огънчето не намерих колко е :?
И аз съм същия когато го пиех, но това беше за много малко време до седмица ще отшуми този проблем със съня.
Според мен си избързал с увеличаването на дозата.
Ами 1 ден го пих в 18.00 , преди бягането, но след като не можах да заспя 2 и 3 ден едната капсула сутринта в 9.30 другата в 14.00 заедно с карнитина. Днес няма да го пия да се наспя и от утре го почвам само по една капсула сутринта към 9.00 преди тренировка, докато свикна. От първата капсула не усетих прилив на енергия и за това увеличих на 2 другия ден и определено действаше, но пустия му кофеин :( Нищо ще пробвам сега с 1 и ще пиша какво е станало. Благодаря за отзивчивостта.
Аз пък бях на дълъг път с кола (2000 км) преди две седмици и се надявах Fyre да ме държи буден в късните часове - ефекта беше нулев, даже и в комбинация с РедБул. Заспах си като пич час след таблетката. Добре че другият шофьор е андроид и е отказал съня :-))))
Сашо,аз свалих 15 кг,вече сигуро и повече ама аз си бях страшно мазен.Мене ми е ясно,че няма начин да сваляш и да не изгубиш мускули.През 3-4 дена се меря и ако усетя,че почвам да губя много мускули качвам въглехидратите,намалям кардиото и всичко си идва на мястото.Загубил съм 0,5 см от ръцете и видимо много малко като мускулна маса от останалите мускулни групи,при свалени 15+ кг.Имам още страшно много за чистене ама страшното вече мина свикнах си с режима :) Още 10-на дена и ще пусна снимки!Хора от 30 дена не съм пил бира....страдам!
SX review.
Ще се постарая да е максимално кратко и ясно, но обикновено не ми се отдава.
Предимства (лично изпитани):
- контролира апетита (като никой друг продукт на пазара)
- feel good ефект (относително, един ден да, друг не, това не е толкова важно)
- завишена енергия и издръжливост, най-вече издръжливост
- усезаемо забързан метаболизъм (при правилен хран. режим)
- капсула с удължено усвояване (при тест от моя страна постепенно разграждане до 12 часа)
- 1 капсула на ден и толкоз, 1 опаковка = 45 дни
Недостатъци(лично изпитани):
- безсъние през първите 4-5 дни (по-точното описание е плитък сън) Решението предполагам е Мелатонин.
- ефекта суха уста - решението е много вода 3-4л. и дъвки/бонбони без захар с ксилитол.Така се завишава слюноотделянето.
Започва да отшумява около 7-8ия ден, а след 20ия някъде почти не прави впечатление.
Предпазни мерки:
- прием възможно най-рано сутрин
- избягване на кофеинови продукти, както и такива с високо съдържание на какао, те само засилват ефекта
- прием на достатъчно вода - през първите 2-3 дни се забелязва сериозен спад на теглото (обезводняване)
- при непоносимост - спиране на продукта незабавно
Прием на SX:
В моя случай:
- по 1 капс. около 07.00 часа
- след 15-16ия ден - 5 дни прием, 2 дни почивка
Към края имах само много издръжливост и ефекта суха уста (едвам доловим). Всъщност така разбирах, че SX действа.
Резултатите:
- като тегло от началото на приема му - 5кг. (това за феновете на цифрите, като всичко е относително) От началото на режима(дори не помня кога беше, а прекъсвах чат пат) - 10кг.
- мерки - нямам идея, всички са надолу, нещо вече не съм толкова вманиачен и не се премерих.Текущо тегло - 75кг, вените ми поизскочиха, мазнините са намалели драстично.
Храната:
- РБД, като този път подходих различно, коренно различно.Въгл. имах в почти всяко хранене с изключение на следтренировъчното и вечерята.Не съм се лишавал от плодове, но не съм и прекалявал.Тук според мен се показва ефекта на SX.
Ами това е, че стана много дълго.
Е как без оценката ????? Как ?
Въпреки страничните ефекти:
Score 10/10
С по една дума:
- Уникален
- Феноменален
- Революционен
С няколко думи:
- без аналог на пазара (освен ефедрата, но тя действа за кратък период и е последвана от crash)
п.с. не преувеличавам, който не го е пробвал, той не знае, за какво иде реч.
п.с. 2 - ако не е станало ясно, имам още доста капсули, просто го спирам, повече от доволен съм и не ми трябва повече.
Мнението беше редактирано от emzo на 06.08.09 19:54.
06.08.09
21:23
ползвам slin sane и съм доволен . интересува ме след спиране на приема как се променят показатели като сила, издържливост, натрупана маса, ефект на напомпаност. предполагам масата се запазва а напомпването спада и би следвало да се намалят въглехидратите , за да не се качат мазнини, което продуктът е блокирал
07.08.09
07:54
казано от angelleloti на 06.08.09, 21:23:
ползвам slin sane и съм доволен . интересува ме след спиране на приема как се променят показатели като сила, издържливост, натрупана маса, ефект на напомпаност. предполагам масата се запазва а напомпването спада и би следвало да се намалят въглехидратите , за да не се качат мазнини, което продуктът е блокирал
Здравей angelleloti.
Объркал си темата, тук се говори за Slim Xtreme и Fyre, аз не за Slin-Sane.Въпреки това, надявам се колегите няма да ми се сърдят, ако ти отговоря набързо.
След спиране на приема на Slin-Sane, няма да загубиш натрупаната маса, силата също, виж за издръжливостта и напомването няма как да останат същите , тъй като ефектите им са предизвикани точно от продукта.Щом спираш приема на продукта, намали въглехидратите, защото няма да ги усвояваш така добре, както по време на употребата на Slin-Sane.Ако искаш може да продължиш колкото дълго време искаш Slin-Sane.Поради характера му - 100% натурален, няма нужда да се взима на периоди и да се правят цикли с него.Действа толкова време, колкото го употребяваш.
Приятен ден!
—————
Няма проблеми, просто @angelleloti ако има повече въпроси - л.с. или в някоя тема за Slin Sane да пише
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 07.08.09 08:40.
Днеска реших да преброя колко хапчета ми остават от СХ....20!!!А имам чувството че го пия от мнооого време.Колеги като свърша със СХ,понеже имам много за чистене още,съм решил са продължа със СХ Буустер,Лийн ФХ и някакъв липотропен бърнер?Като свърша със чистенето предполагам до края на септември-средата на октомври ще почвам да качвам якооооо!Замислям към 2-3 хиляди за добавки и още толкова за храна за 2-3 месеца да дам и да се отдам на зимна мутация :)
07.08.09
09:09
Аз аз много имам желание да видя ПРЕДИ-СЛЕД снимки на някой , който е изкарал цикъл с SX. Сигурен съм, че ще е впечатляващо, но уви никой във форума не е пуснал снимчици все още :)
При мене за 30 дена с sx за които съм изпил 25 хапа,понеже имах и дни без него съм свалил 5,5 кг.Храненето не беше много стриктно,никакви боклуци,отначало въртях въглехидратите и ги броях ама после нищо не броях нито калории нищо,стремях се да ям колкото мога повече белтъчини.Кардиото ми беше 2-3 пъти седмично бягане вечер след работа по 25-30 мин.В зала не съм влизал,тренирах на лостове и 2 дъмбела.Но не съм съгласен с това че едва ли не с sx сваляш само от корема,няма такова нещо.Свалям си отвсякъде и отначало пак се стопих първо нагоре.От корема и от талията съм свалил по 6 см,от ханша 2-3 и от бедрата 1-2.Ръката не се е смалила но това е понеже когато бях 96 кг не тренирах а почнах след това да тренирам на лостовете и дъмбелите.Не знам на мене ми се вижда малко,но аз винаги съм свалял много трудно от корем,и има още много за сваляне,и не знам чудя се да изпия още една опаковка докато стана 86 кг да видя дали ще падне още корема.Снимки преди след не чъм качил понеже всъщност нямам снимки от най отначало, а и в момента корема ми е 96 а талията 94 така че не съм много за снимки.
Ама кой е казал, че първо от корема се сваля ?
Няма такъв филм.Топикал фат бърн си остава само липосукшън.