правилно ли е това което правя

01.08.09
10:38

значи  за тренировката ми за ръце  прая по 3 упражнение бицепс 3 трицепс... питането ми е :
сяка седмица  редувам упражненията си с дреб серии смисъл че  едната седмица едното упражнение за бицепс прая дроб серии... другите нормално, др седмица прая другото  упражнение за бицепс  дроб серии / така и за трицепса ...
правилно ли е така според вас...  добре се напомпавам и ми влиза добре но може  да греша някаде
стажа ми е год и нещо ..

Темата беше редактирана от radoslav1 на 01.08.09 10:39.

01.08.09
10:57

Няма смисъл да сменяш нещо , което ти деиства добре.

01.08.09
17:02

от колко време го практикуваш това имаш ли развитие(размери),ако да продължавай,ако не промени го.

01.08.09
17:22

казано от radoslav1 на 01.08.09, 10:38:

значи  за тренировката ми за ръце  прая по 3 упражнение бицепс 3 трицепс... питането ми е :
сяка седмица  редувам упражненията си с дреб серии смисъл че  едната седмица едното упражнение за бицепс прая дроб серии... другите нормално, др седмица прая другото  упражнение за бицепс  дроб серии / така и за трицепса ...
правилно ли е така според вас...  добре се напомпавам и ми влиза добре но може  да греша някаде
стажа ми е год и нещо ..

Прави дроп серии на всички упражнения.
Използването на дроп серии зависи и от това дали си разредил или заредил гликогена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1