04.08.09
19:17
питането ми е дали сте се чудили как така затворниците в другите затвори имат фитнес уреди и са толкова яки при положение че нямат хубави условия и ги хранят с буклуци само ?
04.08.09
19:24
Мног филми гледаш :)
По света в затворите има менюта. всееки си избира от кое да му сложат. Тука не са така яки а жилави:)
Бях гледал един филм за затворници, май в Швеция и там затворниците живееха по добре от 50% от българското население. В обзаведен затвор, с право на обучение , спорт и други екстри.
емм нз ама ми е странно щото има и затвори без екстри само манджи и гомна ядат... пак са здрави
Дабе и аз се питам .. Незнам дали е само на филмите ,но гледам как някакви с 50 сантима рака ядат буламачи и спат по 5 часа..
А ако затворниците на запад ,имат мен(йу) и фитнес.. Сериозно се замислям . Винаги съм се плашел че някога мога да остана без работа и от там без хубава храна и фитнес ..но ето възможности всякакви :) .
Мнението беше редактирано от Xsly на 04.08.09 19:34.
04.08.09
19:48
Храната със сигурност ще е на ниво.
04.08.09
20:12
казано от vlad-o на 04.08.09, 19:36:
По добре вместо американски затвор, избери американската армията :)
and become a pussy :)
Приятел в Испания беше в затвор. Няма да навлизам в подробности за причините, но той има диабет и в затвора имаше специално меню, плуване, фитнес и ежедневни изследвания. Като слушах за условията там и направо се изумих. Но ние положението в държавата си го знаем, няма смисъл да навлизаме в такива теми, то е ясно, че тук нормалните хора се третират по-зле от затворниците в някои други.
казано от RogerF на 04.08.09, 20:12:
казано от vlad-o на 04.08.09, 19:36:
По добре вместо американски затвор, избери американската армията :)
and become a pussy :)
Незнам дали правилно си го превеждам, но не съм съгласен.
04.08.09
20:18
Обикновените американски войници са точно това, което си мислиш, че съм имал предвид.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 04.08.09 20:19.
казано от freak? на 04.08.09, 20:13:
Приятел в Испания беше в затвор. Няма да навлизам в подробности за причините, но той има диабет и в затвора имаше специално меню, плуване, фитнес и ежедневни изследвания. Като слушах за условията там и направо се изумих. Но ние положението в държавата си го знаем, няма смисъл да навлизаме в такива теми, то е ясно, че тук нормалните хора се третират по-зле от затворниците в някои други.
А хората в затвотире работят ли по цял ден като по филмите ?
Щото ако и в това отношение ги глезят, аз отиам да обирам банки в испания :D
казано от RogerF на 04.08.09, 20:18:
Обикновените американски войници са точно това, което си мислиш, че съм имал предвид.
Аз нямам наблюдения, но съм склонен да не вярвам.При всички случеи като военни имат някой социални превилегии поне.
Друг вариант е френския легион, но щом в затвора е по добре спор няма.
04.08.09
20:34
Разликата между американската армия и легиона е огромна.Споменах обикновенните американски войници,нямам предвид офицерите,специални части и т.н., а американския еквивалент на нашите кадроваци.Това са абсолютни лигльовци,които не знаят какво е труден живот,глад.От глезльо не се става войник.Нали ги виждам тука в Сливен какви са смешници, че и често ги млатят по дискотеките.
Иначе в легиона,САС,спецназ, там са истинските мъже :)
Аз говорех кое е по добре между затвор и армия, не къде обучението е на ниво и къде само се водиш на работа.А от затвора наистина може да си излезеш “pussy” като те карат да вдигаш сапуна :)
04.08.09
20:45
По добе си е във къщи повярвай ми :)
Ето две доста интересни статии по темата:
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_investigative/training_behind_bars_i
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance_investigative/training_behind_bars_ii
казано от RogerF на 04.08.09, 20:34:
Разликата между американската армия и легиона е огромна.Споменах обикновенните американски войници,нямам предвид офицерите,специални части и т.н., а американския еквивалент на нашите кадроваци.Това са абсолютни лигльовци,които не знаят какво е труден живот,глад.От глезльо не се става войник.Нали ги виждам тука в Сливен какви са смешници, че и често ги млатят по дискотеките.
Е, то оставаше да стрелят по улиците и да трошат вратове по дискотеките.
Нон-стоп в престрелка, с нож в захапката, картечница в едната ръка, граната в другата и среден пръст, размахвайки с третата. :))))
Да се чудиш за кой е по-опасен - за себе си, за колегите си... :-P
05.08.09
08:47
Някой може да пита Митко Димитров, той е лежал в затвора а нивото му всички го знаем :).
05.08.09
08:49
Митко Димитров е градил тялото си точно в затвора.
Време е за тренировка , Митко отива в дъното на 50 метров коридор , двама души остават на пост ако се появи надзирател. Митко ляга и двама затворници единия 60 другия 62 килограма се хващат за лост. С по-тежкият няма какво да се прави и по-лекия пие 2 литра вода. После идват 2мата 70 килограмови тежести. После той избягва от затвора ,но го хващат. В затвора им се пада по малко леща и боб както и едно яйце , затворниците се отказват от яйцата и така той събира 500 яйца на седмица.Споделя ,че не прави много коремни преси заради боба и комшиите от килията :D
Март 2006 maxim
05.08.09
09:43
TrainHard недей да вярваш на всичко което, четеш по списанията особенно тези с красивите полу облечени дами :).
05.08.09
12:33
казано от С7АЛК3Р на 05.08.09, 07:23:
казано от RogerF на 04.08.09, 20:34:
Е, то оставаше да стрелят по улиците и да трошат вратове по дискотеките.
Нон-стоп в престрелка, с нож в захапката, картечница в едната ръка, граната в другата и среден пръст, размахвайки с третата. :))))
Да се чудиш за кой е по-опасен - за себе си, за колегите си... :-P
И без ножове,картечници и гранати са смешници.Всеки път като ги видя им се смея и те винаги ми махат, защото си мислят че им се радвам и ги поздравявам.Е, аз наистина ги поздравявам, ама сещаш се , че е по съвсем друг начин :lol:
Случайно загледах един филм , в който отразяват живота на едни чернилки в щатски затвор. И в епизода , който гледах , даваха годишното състезание по трибой за затворници. Рекордът на тягата беше 295кг. , което ме учуди страшно много , дори организатора на състезанието обяснява , че тия хора нямат достъп до добавки и екипировка . Интересно ще ми е да го видите всички и ако някой се сеща и е гледал филма , нека го пусне .
Всичко изчетох и не намерих нищо за първоначалния вапрос .. Тези хора се хранят по 2-3 пъти на ден, нямат нито условия за хубава трен, нито за почивка и стават мутанти .. Кой знае можеби учените пак са оплескали нещата и хиперпретренирането дава резултати :D ...
В дадено място с хора винаги ще се намерят такива,които да изпъкват пред останалите по подобен начин.Не всички са някви здравеняци.И със затвора е същото.Просто с режими и пр. ще са още по-големни животни.
казано от Гошко на 05.08.09, 13:06:
Случайно загледах един филм , в който отразяват живота на едни чернилки в щатски затвор. И в епизода , който гледах , даваха годишното състезание по трибой за затворници. Рекордът на тягата беше 295кг. , което ме учуди страшно много , дори организатора на състезанието обяснява , че тия хора нямат достъп до добавки и екипировка . Интересно ще ми е да го видите всички и ако някой се сеща и е гледал филма , нека го пусне .
Пусни го ти, не се ли сещаш кой е? Стана ми интересно.
казано от Xsly на 05.08.09, 13:11:
Всичко изчетох и не намерих нищо за първоначалния въпрос .. Тези хора се хранят по 2-3 пъти на ден, нямат нито условия за хубава трен, нито за почивка и стават мутанти .. Кой знае може би учените пак са оплескали нещата и хиперпретренирането дава резултати :D ...
Нещата са съвсем прости.В затвора влизат най-често здрави пичове с добра генетика.Особено осъдените за насилие.Ти представяш ли си някой 180см на 56 кг примерно да използва груба физическа сила?И да има такива наклонности,просто природата не му е дала тоя шанс.И кой остава потенциален кандидат за криминалния контингент?Еми някой атлетичен,здрав,прав младеж.Който гледа лошо и все другите са му виновни или нещо длъжни.Тъй че клиентите на пандиза са силни,атлетични още преди да са влезли там.
05.08.09
15:25
Цяла поредица от филми дават на тема “Най-строгите Американски затвори”, по national geographic
казано от Миро на 05.08.09, 15:10:
казано от Xsly на 05.08.09, 13:11:
Всичко изчетох и не намерих нищо за първоначалния въпрос .. Тези хора се хранят по 2-3 пъти на ден, нямат нито условия за хубава трен, нито за почивка и стават мутанти .. Кой знае може би учените пак са оплескали нещата и хиперпретренирането дава резултати :D ...
Нещата са съвсем прости.В затвора влизат най-често здрави пичове с добра генетика.Особено осъдените за насилие.Ти представяш ли си някой 180см на 56 кг примерно да използва груба физическа сила?И да има такива наклонности,просто природата не му е дала тоя шанс.И кой остава потенциален кандидат за криминалния контингент?Еми някой атлетичен,здрав,прав младеж.Който гледа лошо и все другите са му виновни или нещо длъжни.Тъй че клиентите на пандиза са силни,атлетични още преди да са влезли там.
180см. на 54кг. с такъв характер рано или късно ще види, че не може да упражнява груба сила, затова ще стане путка в последствие и ще държи пистолет и ще гръмне хазяйна, няма да го пребие с голи ръце. : )
п.п. Мерси, Иване.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.08.09 15:58.
В затвора има всякакви хора с всякакви присъди.Мен докато минавам пред следствието ме извикаха като свидетел че над арестанта не се прилага тормоз при разпита или нещо такова.А въпросния арестант отиваше в затвора защото за втори път е крал гсм-и :)
05.08.09
16:11
Аре кажете някой такъв филм :coolgrin: