ПИКО

05.08.09
14:58

Та въпроса ми е, какво по дяволите е това “пико”, от къде си го вземате и добро ли е!?
Влезнах им в сайта (http://www.pic-co.com/bg/ този ако не се лъжа) но не мога да се оправя. Много ще съм ви благодарен ако ми обясните как си го купувате, поръчвате ли си го или каквото и да е там, каква е цената и т.н.

Защо вместо да пускаш няколко еднакви мнения из форума не си направи труда да поровиш малко:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28359/

05.08.09
16:41

Иван Шишманов проверих линка дето си го пратил видях и на митака линка там в тая тема,влязох в саита им ама не намерих нищо свързано с протеин и креатин и хранителни добавки освен за животни.За хора правят ли хранителни добавки ако някой може точно да ми даде линк да разгледам хранителните им добавки и то по точно протеина,митака шише че е по 20-22 лева килото ако е така мали кеф,ама има ли ефект.Нали знаете че понякога ефтиното излиза скъпо.Благодаря за отговора предварително

05.08.09
16:47

казано от amann на 05.08.09, 16:41:

Иван Шишманов проверих линка дето си го пратил видях и на митака линка там в тая тема,влязох в саита им ама не намерих нищо свързано с протеин и креатин и хранителни добавки освен за животни.За хора правят ли хранителни добавки ако някой може точно да ми даде линк да разгледам хранителните им добавки и то по точно протеина,митака шише че е по 20-22 лева килото ако е така мали кеф,ама има ли ефект.Нали знаете че понякога ефтиното излиза скъпо.Благодаря за отговора предварително

Ами пич, нали затова ще му правим анализ...
Отиди и прочети анкетата, вече събираме пари.

05.08.09
16:53

SORY ама таз тема за анализа не съм я видял.Ако излезе анализат качествен начи е годен за купуване.Дано да е качествен щото,ако е така на тия ниски цени ще се купува мнго.Може ли хора от провинцията да си земат без да се ходи до София?

05.08.09
16:55

Зависи за кой град/село става дума. Виж в сайта , има контакти .

05.08.09
21:06

аз съм чувал за едно ПИКО,но то е дрога :)

казано от Стоянчо на 05.08.09, 16:47:

казано от amann на 05.08.09, 16:41:

Ами пич, нали затова ще му правим анализ...
Отиди и прочети анкетата, вече събираме пари.

Пик-ко е склад на едро за суровини за хранително-вкусовата промишленост !
Пик-ко не произвежда нищо!

Пик-ко има два склада - единия в Казичане, София и друг на Кукленско шосе в Пловдив.

Пик-ко е търговска фирма, нищо повече.

25.08.09
17:02

Складовете не са само два в Русе също има.

ГН

25.08.09
17:06

Всъщност поне 5 са. И ва Пазарджик има. Вижте в сайта.

02.02.15
09:34

Пиша ви от Бургас.При нас също има такъв склад ,та реших да си взема въпросния протеин Whey Protein 80%.
Взех си 500гр.тогава цената беше 21лв.Тъй като не съм наивник реших да направя изследване в комисията по храните до стоматологията да проверя дали това 80% отговаря на истината.Трябваше да дам 12лв по спомен ви казвам такса за лабораторен анализ.По изисквания лаборантката ми каза да оставя 100гр. за анализ  и да отида след 2 дни за резултатите.
Отивам след 2 дни и какво да гледам 58% чист протеин от уж обявения 80% на опаковката.като остатъка от 22% е царевично нишесте  и некви други примеси.

Не се лъжете по тази ФИРМА П.И.К.О

Глутамин не съм пробвал ,както и креатин монохидрат!
Нямам и такова намерение!
Към начинаещи и напреднали спортисти ще ги помоля да не повтарят моята грешка

02.02.15
09:54

В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60%  !!!!!!!!!!!!!!!

Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв.  под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1