09.02.05
02:06
Значи аз съм новобранец, но много надъхан. Искам да си съставя тренировачна програма програма за хранене (диета). Значи висок съм 182 см 100 килограма (но не съм дебел а едър). Ще съм много благодарен ако някой ми помогне за програмите.
BTW на 17 години съм
Еее то и аз съм като теб, аз съм 180см. около 102клг средно. Та за хранителна програма си има място във форума и там си питай. За тренировачната програма погледни сайта за ориантир и форума.
Та кажи колко пъти в седмицата искаш да тренираш и какви цели гониш?
Колко време стаж имаш?
Какви силови постожения имаш?
Общо взето моят савет е да научиш повече тренировачни принципи, методики и техники и сам да си съставяш програма, а не да ползваш някаква написана. Ползвай тази написаната само като шаблон и от там сам си я оправяй все пак всичко е индивидоално в тоя спорт.
по-здрави
Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти времето, прекарано тук да е приятно и ползотворно за теб.
Предлагам ти да прочетеш в сайта повече за тренировъчните режими. За храненето също така можеш да се информираш оттам. След като си избереш програма и хранителен режим, можеш да ги постнеш във форума, за да ги обсъдим.
Успех! :)