Дневник на Allegra

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.08.09
01:33

Бицепс 6/8

07.08.09
01:40

Крака 29/6

07.08.09
01:41

Крака 6/8
малко снимката на краката преди е на “калъч”..ама кво да се прави  :-/

CH

07.08.09
02:57

Здравей , Алегра :)
Аз съм нова във вашия форум и не искам да прозвучи грубо ,но не виждам особена разлика в снимките. Да не кажа никаква :(
Може би трябва да промениш нещо в диетата си.

По-здрави ;)

Мнението беше редактирано от chameleonic на 07.08.09 02:58.

07.08.09
05:19

chameleonic, благодаря ти за коментара. То и аз не виждам разлика за този един месец. Или някъде бъркам, или ми трябва повече време.

Отчета за 6-ти август:

6:00 кафе и мляко
9:00 30 гр. масло, 2 яйца, бекон, краставица
1-2:15 тренировка
3:30 2 яйца, 80 гр. шунка, 20 гр. крема сирене, 50 гр. сирене, спанак, зелен чай
9:00 250 гр. свинско, 10 гр. масло, краставица

КАЛОРИИ: около 1500

тренировката:

хиперекстензии 4х12
усукване с лост 2х80
бенч кърл екст. 3х20

гърди от наклон 3х8
раменни преси 3х8
долен скрипец 3х8
вертикален 3х10
флайс 3х10
пул овър 3х12

пътека 20 мин.
крънчеове 2х100
странични 2х100 поне файда да имаше от тях...
лицеви опори 3х15

Това е днес. Утре пак ;)

Мнението беше редактирано от Allegra на 07.08.09 05:20.

07.08.09
05:20

А сантиметъра вижда ли разлика :) То на тези снимки не може много ясно да се прецени поради това, че позата на краката е доста различна...

07.08.09
05:23

казано от Lenks на 07.08.09, 05:20:

А сантиметъра вижда ли разлика :) То на тези снимки не може много ясно да се прецени поради това, че позата на краката е доста различна...

А, Ленкс, изпревари ме. Не може да се прецени и според мен така.

07.08.09
05:32

Сантиметъра утре..че днес когато ги правих снимките вече бях изяла целия свят. Не че ще има промяна, но поне ще пробвам ;)

При мен явно ще стане по бавния и мъчителен начин...пък как си мечтаех да е стане по лесния и много готин начин ;) Ххехе..само дето такъв няма ;)

07.08.09
08:10

казано от Allegra на 07.08.09, 05:32:

Сантиметъра утре..че днес когато ги правих снимките вече бях изяла целия свят. Не че ще има промяна, но поне ще пробвам ;)

При мен явно ще стане по бавния и мъчителен начин...пък как си мечтаех да е стане по лесния и много готин начин ;) Ххехе..само дето такъв няма ;)

Allegrе, и при мен става по бавния и мъчителен начин. Но поне научих най-важния урок - че трябва да се храня, както ми идва отвътре, а не да ‘съм на диета’. И да съм щастлива от това, което правя, а не да припадам от ужас, че днес съм яла 2 ябълки повече от предвиденото.
За пореден път - храненето ти е много много зле. Мисля,че само се залъгваш,че се храниш. Ти гладуваш. И тялото ти е свикнало да гладува и да се презапасява.

Стискам палци метърът да даде хубави резултати ;) Бицепсът ти изглежда малко по-изчистен. За краката и корема и аз не мога да преценя. Снимките са различни :)

07.08.09
08:12

Аз пък мисля,че има малко промяна в корема :)

Да, и аз - определено виждам промяна в корема, особено както гледам снимките една под друга. Струва ми се, че пъпа е отишъл по-нагоре :)
За другите снимки - не мога да преценя. Може би няма да е лоша идея да снимаш еднакви пози и да ги правиш една до друга на фотошоп , пеинт и тн - най-добре се преценява. И естествено - метъра: )

07.08.09
14:26

Изненадани или не, промяна в см. нямам както очаквах. Всички мерки са си баш същите. Протеин и фат явно не е за мен. Накрая ще тегля една майна на всичко и ми се струва, че ще е скоро.
Малко лирическо отклонение: След 2 дни се прибирам в Бг, последния път когато си бях там беше преди 3 години и ми се струва ( или по-скоро се надявам), че тази промяна ще ми помогне да прмина през това плато..то цяло блато ако питате мен ;)
И да искам, няма да имам фитнес на 3 етажа с най-новите машини...тренировките с тежести ще ги оставя за когато се върна тук..главно кардио ще има (въженце), много разходки и надявам се положителни емоции. Храната, искам или ине, ще трябва да я държа до 1300 ккал. като се има предвид, че няма да тренирам. Няма да обмислям предварително никакви тренировки. Просто искам да се радвам на 3-те седмици с мама, тати, бро, мъж и приятели ;)
Мисля, че една от основните ми грешки е, че започнах веднага с тежести, и никога не съм имала период на чистене с кардио. Еми за тия 3 години, мерките си остават същите, само дето кръга на храните които си позволявам се стеснява все повече и повече. И понеже знам много повече неща от преди, ме тормози примерно че не мога да хапна праскова в 8 вечерта. Само като си помисля, че преди 4-5 години не знаех разликата м/у карбс, фат и протеин....
Пък за емоционалното ми състояние не ми се говори..много голяма промяна в отрицателна насока. Та аз през целия ми съзнателен живот съм била на диета и съм мислела 10 пъти преди да ям нещо ( или пък не съм го мислила  после съм взимала мерки). Диетите разбира се варират от чай с ябълки, до период на пълен глад за една седмица...както казва Мимето ” ей сега да я хвана предишната Гергана и боййййй кат’ си му е реда”  :lol:
Просто не разбирам , защо ми е толкова трудно да се разделя с 8 кг. (естествено огледалото пред кантара...и като го голедам огледалото мога да ви кажа къде точно са разпределени)...Но пък тези 8 кг. са били с мен винаги...никога не съм имала някакъв драстичен чейндж и затова е толкова трудно! Тялото не си ги дава и тва е. Да, при мен ще стане бавно и мъчетелно (ако въобще стане), но пък аз няма да се стряскам като вчера...и няма да се чувствам като в блато, и няма да съм desperate…май ще трябва да се заобичам и както беше казал някой тук ” ще стане с много любов към себе си”.
Аз в последно време забравих, that you have to have fun when you train..и за храната същото се отнася. По-добре да си го напомням по-често...

Сори, че си правя монолог тук, но пък нямам блог и си е мой дневника ;) И да..изцитирах половината мембърс на форума, трябва да ви дам кредит ;)

Айде да отидем да потичаме, че да ми се поизчисти главата малко ;)
До скоро  ;-P

Мнението беше редактирано от Allegra на 07.08.09 14:58.

Ей, без такива !
Аз също съм в такъв период и умирам от яд, но не трябва да се предаваш:)  Може би наистина хапваш малко?

07.08.09
14:48

Не се коси, Алегра. А може би мериш храната на око, т.е. не я мериш правилно като грамаж, респ. ккал?

07.08.09
15:01

V, то аз досега като се косях...резултат никакъв :)
инис, имам measuring cups..които ползвам от по-малко от месец...може и там да е проблемО

Мнението беше редактирано от Allegra на 07.08.09 15:01.

07.08.09
15:28

Не ти го казвам за първи път но ще го кажа още веднъж,зарежи тая диета ,мини на нвд или въглехидратна ротация + 3-4 пъти седмично бягане по 30 мин и резултатите няма да закъснеят.И за този изминал месец имаш ли някаква разлика във килограмите.

07.08.09
19:27

Айде и аз пак да се набъркам с умни/надявам се де/ съвети. Ще ги подредя с цифри, че иначе си губя мисълта...малко съм руса

1. Вм НВД може би не отговаря на твоя тип тренировки и вместо да сваляш правиш маса
2. Естрогена ти явно е в повече и в съчетание с мазнините става съвсем омазване
3. Калориите са ти малко и си в застой
4. Психиката ти е обременена, както на повчето спортуващи и пазещи режим, но ти просто си се вманячила в тези 8 кг
5. Противозачатъчните играят доста лоши номера с хормоните и отслабването
6. Храната ти е еднообразна и също води до застой и това е заради страха ти да експериментираш с храни които смяташ за заплаха. А такива НЯМА ако са в разумни количества
7. Протеина ти е много и в съчетание с непрекъснатотото помпане става обратното на това което искаш
8. Не оставяш мускулите си да починат и май противно на очакването за свиване, те хипертрофират пък мазнините стоят. На мен това ми се е случвало това чудо
9.Въжето не е подходящо кардио за твоята структура според мен. Вдига много пулса и става анаеробна тренировка. И това ми се е случвало и пасле гледай кви бедра направих

Обобщено: Трябва да направиш обратното на всичко което правиш досега, тоест -  почивка, РБР или ротация, малко протеин, малко мазнини, повече зеленчуци, че защо не и плодове щом ти се ядат, умерено кардио 30-40 мин, тренировки с умерени тежести и повторения, релакс и спокойствие. Колегата по -горе правилно казва опитай за седмица или две пък може и да стане. нищо не губиш

07.08.09
19:51

казано от diva 97 на 07.08.09, 19:27:

Айде и аз пак да се набъркам с умни/надявам се де/ съвети. Ще ги подредя с цифри, че иначе си губя мисълта...малко съм руса

1. Вм НВД може би не отговаря на твоя тип тренировки и вместо да сваляш правиш маса
4. Психиката ти е обременена, както на повчето спортуващи и пазещи режим, но ти просто си се вманячила в тези 8 кг
6. Храната ти е еднообразна и също води до застой и това е заради страха ти да експериментираш с храни които смяташ за заплаха. А такива НЯМА ако са в разумни количества
7. Протеина ти е много и в съчетание с непрекъснатотото помпане става обратното на това което искаш
8. Не оставяш мускулите си да починат и май противно на очакването за свиване, те хипертрофират пък мазнините стоят. На мен това ми се е случвало това чудо
9.Въжето не е подходящо кардио за твоята структура според мен. Вдига много пулса и става анаеробна тренировка. И това ми се е случвало и пасле гледай кви бедра направих

Обобщено: Трябва да направиш обратното на всичко което правиш досега, тоест -  почивка, РБР или ротация, малко протеин, малко мазнини, повече зеленчуци, че защо не и плодове щом ти се ядат, умерено кардио 30-40 мин, тренировки с умерени тежести и повторения, релакс и спокойствие. Колегата по -горе правилно казва опитай за седмица или две пък може и да стане. нищо не губиш

Не съм съгласен с това в червеното.И точно от непрекъснатото помпане няма да хипертрофират,и това което казваш е трудно постижимо за мъж,пък камо ли за жена.

07.08.09
21:01

Хапвай си редовно и каквото ти се яде! В Бъгария забравяш за диети-миети и гледаш да почиваш повечко и после ще се удиш като почнеш тренировки.

08.08.09
00:18

казано от biker_boy на 07.08.09, 19:51:

Не съм съгласен с това в червеното.И точно от непрекъснатото помпане няма да хипертрофират,и това което казваш е трудно постижимо за мъж,пък камо ли за жена.

Напротив много добре се е изразила “дива”. Да не говорим че за жени повече от 100гр протеин е безсмислено /т.е. могат да си го спестят от бюджета/.

Искам и аз да кажа няколко неща. Тренировката ти ми се струва зле. МНого обемна - 3х8, 3х12 - това си е перфектната тренировка за хипертрофия. Имаш 3 упражнения за гръб, 2 от които са едно след друго. Защо? Трябва да си избереш метод на трениране и да го следваш - или многоставно с базови упражнения или като билдърите с изолиращи упражнения. В момента не тренираш  многоставно, повярвай ми.

Храната :
1. Много протеин
2. Много разнородна - ограничи се до прием на белтъчини от 1 източник и на мазнини пак от 1 източник на хранене + зеленчуци.
3. ВМ - то е приложимо за всеки здрав индивид без сериозни здравословни проблеми.Има хора, които качват от ВМ, тъй като храните са доста калорични и трябва да се понамали количеството.
4. ВМто има период на адаптация от 2-3 седмици през които почти нищо не се случва.
5. Ядеш прекалено много млечни. Те задържат вода яко.
6. Виж ми дневника как аз съм се хранила през моята адаптация - месо, масло и яйца. Nice’n'easy. Пробвай така.

И в крайна сметка - няма да се свърши света нали? Наслади е на времето в БГ - повече движение, хубава храна и ведро настроение. Понякога смяната на обстановката върши чудеса.

08.08.09
05:42

казано от biker_boy на 07.08.09, 19:51:

Хипертрофират и то яко. Изпитано е. Протеин + много повторения и почти ежедневни тренровки и се получи нещо което трудно поправих. Ти ги помпаш мускулите и после яко ги захранваш... е как да намали обема Алегра.И все не ми се вярваше да е от протениа защото бях на стриктно НВД. Намалих го, намалих повторенията и тогава изчистих мазното и орелефих. И най важното...почивах и намалих тренировките до 3 седмично. Това се случи с мен, не казвам че при всички е така. Явно аз съм за мъжка завист ;-P

08.08.09
05:45

казано от Венцеслава Атилова на 08.08.09, 04:55:

Искам и аз да кажа няколко неща. Тренировката ти ми се струва зле. МНого обемна - 3х8, 3х12 - това си е перфектната тренировка за хипертрофия. Имаш 3 упражнения за гръб, 2 от които са едно след друго. Защо? Трябва да си избереш метод на трениране и да го следваш - или многоставно с базови упражнения или като билдърите с изолиращи упражнения. В момента не тренираш  многоставно, повярвай ми.

.

И в крайна сметка - няма да се свърши света нали? Наслади е на времето в БГ - повече движение, хубава храна и ведро настроение. Понякога смяната на обстановката върши чудеса.

Това имах предвид и аз Венци...и последното също
Тони, прав си че повече от 100 гр, че даже и по-малко белтък за жена са напълно излишни. Когато е инцидентно е ок, но когато е ежедневно се трупа...Убедих се

08.08.09
06:59

казано от diva 97 на 08.08.09, 05:45:

казано от Венцеслава Атилова на 08.08.09, 04:55:

.

Това имах предвид и аз Венци...и последното също
Тони, прав си че повече от 100 гр, че даже и по-малко белтък за жена са напълно излишни. Когато е инцидентно е ок, но когато е ежедневно се трупа...Убедих се

И аз ще се изкажа в подкрепа на това. От няколко месеца ям 100на гр протеин на ден и са ми повече от достатъчно :) При това аз съм бая големичка и мускулеста за жена.

Присъединявам се и към препоръките на Дива, Венци и Байкър бой... С малко уточнение: според мен, Алегре, нямаш много мускулна маса и не би ти навредило да понаправиш. Страх те е да тренираш тежко (а може би си и от момичетата, които не ги влече), но според мен е наложително да започнеш тежки тренировки с по-малко упражнения. Те правят тялото да изглежда по-твърдо и стегнато.

08.08.09
07:53

Добре де защо говорите глупости,от ежедневни тренировки и много повторения с малка тежест мускулите и няма да порастнат и хипертрофират.Това че ги помпаш ежедневно не значи че са пораснали,просто са напомпени.10 дена без тренировка и ще видиш как спихват веднага и нищо не се е увеличило.А за вм и нвдто сто пъти се каза за хора с висок естроген независимо мъже или жени вмто не е добро решение.

08.08.09
12:49

казано от biker_boy на 08.08.09, 07:53:

Добре де защо говорите глупости,от ежедневни тренировки и много повторения с малка тежест мускулите и няма да порастнат и хипертрофират.Това че ги помпаш ежедневно не значи че са пораснали,просто са напомпени.10 дена без тренировка и ще видиш как спихват веднага и нищо не се е увеличило.А за вм и нвдто сто пъти се каза за хора с висок естроген независимо мъже или жени вмто не е добро решение.

Аз имам чудесен бицепс от двугодишно стриктно изпълнение на серии по 15 бр изолиращи упражнения за бицепс; с петички обикновено; и още по-чудесен квадрицепс от милиони клекове, напади с лоста/ или пак петички. Дива не говори глупости съвсем...

08.08.09
13:06

казано от Limka на 08.08.09, 12:49:

казано от biker_boy на 08.08.09, 07:53:

Аз имам чудесен бицепс от двугодишно стриктно изпълнение на серии по 15 бр изолиращи упражнения за бицепс; с петички обикновено; и още по-чудесен квадрицепс от милиони клекове, напади с лоста/ или пак петички. Дива не говори глупости съвсем...

Чудесен бицепс като форма да,но като размер няма как да ти порастне ръката от това.А тя търси форма нали.И аз примерно онзи ден си направих тренировка състояща се от 3 суперсерии бицепс/трицепс като упражнеията за бицепс бяха сгъване с дъмбел а за трицепс разгъване над глава с 13 кг дъмбел и по 15 повторения и още 3 суперсерии концентрирано сгъване и кикбек пак със същия дъмбел.Ръката ми се напомпа яко и след тренировката беше 45 см.Но това не значи че е пораснала,просто се напомпа,на другия ден си беше пак 42,5 .Ако се качваха толкова лесно мускулни размери както казвате,ехе ама не е точно така.То и от бягането всеки ден,краката се помпат и растат мускулите на краката че и на задника ако става на въпрос.А и моята теория е че имат голямо значение и хормоните,ако в момента и е в повече естрогена на алегра каквото и да прави няма да се обезмазни.Аз също смятам скоро да си направя изследвания на хормоните,понеже не е нормално да правиш режими и да се трепеш из залите и стадионите със минимални резултати.Както всички знаем висок тестостерон и нисък естроген=малко мазнини и много мускули,ако има нешо объркано нещата вече не стават така.

08.08.09
13:08

Ами с 15 повторения бицепса и моя да е ще порастне, определено ;-)
Моите бицепси, понеже и те имат потенциал да стават много хубави - едновременно големи и мазни, съм ги топила с 40 (четиридесет) повторения. Щото с по-малко... растат.
А с краката и до 100 в серия съм стигала. Единственото, което ми порастна беше силата и издръжливостта.

Мнението беше редактирано от Winnie на 08.08.09 13:10.

09.08.09
02:42

Ееее каква дискусия съм изпуснала ;) Благодаря на всички които се включват със съвети или мнения ;)))
Аз пък взех кардиналното решение да се кефя максимално на живота и да спра с тия 8 килограмови драми:))) Пакетирам по цял ден..ходя да тичам, тук там някой кьорав напад...или средно рамо..но съм на вълна тичане + корем и засега съм много добре. Храната ми е същата..по простата причина че трябва да я свърша..все пак пари съм дала да му се невиди! Сърце не ми дава да изхвърля протеина и мазнината..виж ако беше някой гнусен карб можеше и да си помисля хахахха:))))
Дива, кое кардио според теб е за мен? Аз накрая ще взема да се вслушам в biker_boy и дива...
Имам вариант за кардиото да ходя на стадиона да тичам и после малко опорим, крънчове, напади и съм бетон.

Така, един ден остана..аз място не мога да си намеря!
Айде пак да ходя да пакетирам;))) See yaa:))

09.08.09
04:25

казано от Allegra на 09.08.09, 02:42:

Ееее каква дискусия съм изпуснала ;) Благодаря на всички които се включват със съвети или мнения ;)))
Аз пък взех кардиналното решение да се кефя максимално на живота и да спра с тия 8 килограмови драмиДива, кое кардио според теб е за мен? Аз накрая ще взема да се вслушам в biker_boy и дива...
Имам вариант за кардиото да ходя на стадиона да тичам и после малко опорим, крънчове, напади и съм бетон.

Така, един ден остана..аз място не мога да си намеря!
Айде пак да ходя да пакетирам;))) See yaa:))

Евала, най-после.
Според мен ти трябва тичане, вело, кростренажьор, пътека и т.н с умерена интензивност и продължителност 30-40 мин. да не вдигаш много пулса. Кротко и спокойно. Това е само мое мнение на база факта, че интервалното което правиш досега не върши работа при теб. Айде чакаме те в БГ. Всъщност в София ли идваш или в друг град ?

09.08.09
09:19

Алегра, аз ще те посъветвам друго. Споменавала си тук-таме между редовете някои неща, които ги познавам и разбирам, обаче чак сега се осмелявам да ги отбележа, пък те са страшно важни. Ти не трябва да тренираш, нито кардио, нито мардио. Нищо. Имаш нужда от точно обратното на тренирането - от спокойствие. Нямаш си представа колко ще ти помогне една йога и медитация, може и някое и друго упражнение стречинг или изометрично, но кратко, както и ходене пеша. Това трябва да ти е тренировката - бавно и спокойно, в противен случай всеки прилив на адреналин усложнява и бездруго сложните процеси в тялото ти...
И ще отслабнеш колкото трябва, може да не е колкото искаш, но ще е колкото е нужно. Диетата и спокойствието са по-важни за отслабването в твоя (и моя) случай ;-)

09.08.09
10:26

казано от Winnie на 09.08.09, 09:19:

Алегра, аз ще те посъветвам друго. Споменавала си тук-таме между редовете някои неща, които ги познавам и разбирам, обаче чак сега се осмелявам да ги отбележа, пък те са страшно важни. Ти не трябва да тренираш, нито кардио, нито мардио. Нищо. Имаш нужда от точно обратното на тренирането - от спокойствие. Нямаш си представа колко ще ти помогне една йога и медитация, може и някое и друго упражнение стречинг или изометрично, но кратко, както и ходене пеша. Това трябва да ти е тренировката - бавно и спокойно, в противен случай всеки прилив на адреналин усложнява и бездруго сложните процеси в тялото ти...
И ще отслабнеш колкото трябва, може да не е колкото искаш, но ще е колкото е нужно. Диетата и спокойствието са по-важни за отслабването в твоя (и моя) случай ;-)

Не знам защо така си мислиш,но поне при мене няма ли кардио и тренировки само със диета мазнините по корема и задника не падат.

09.08.09
10:49

Байкър, не си го мисля. То е доказано ;-)
Тренировката трябва да е бавна и спокойна, ясно се изразих. Не да лежи на една кълка Алегрето и да чака... бавно, спокойно и търпеливо стават хубавите неща. Ти като я караш на кардио, като единствен (според теб) вариант за ликвидиране на маста в някои (последни и трудни)части, колко време мислиш ще продължи илюзията на кардиото?! В момента, в който го спреш, нещата бавно и славно се връщат в изходна позиция за много кратко време. Особено, ако са били твърде форсирани.
Има теории, че сланинестите области, били т.н. “слаби” от мускули части. Значи, ти имаш шкембе, защото са ти слаби коремните мускули, примерно. И задникът - и той. Не е въпрос само на кардио :)

09.08.09
11:02

казано от Winnie на 09.08.09, 10:49:

Байкър, не си го мисля. То е доказано ;-)
Тренировката трябва да е бавна и спокойна, ясно се изразих. Не да лежи на една кълка Алегрето и да чака... бавно, спокойно и търпеливо стават хубавите неща. Ти като я караш на кардио, като единствен (според теб) вариант за ликвидиране на маста в някои (последни и трудни)части, колко време мислиш ще продължи илюзията на кардиото?! В момента, в който го спреш, нещата бавно и славно се връщат в изходна позиция за много кратко време. Особено, ако са били твърде форсирани.
Има теории, че сланинестите области, били т.н. “слаби” от мускули части. Значи, ти имаш шкембе, защото са ти слаби коремните мускули, примерно. И задникът - и той. Не е въпрос само на кардио :)

Естествено че не карам само на кардио.Карам на накякъв хранителен режим и тренировки но и + кардио.И кардиото ми е по 25-30 мин с умерено темпо понеже интервалното не ми допада.А тази теория на мен не ми действа поне.Преди се скъсвах от правене на коремни преси,ефекта беше че ми се разви мускула и плочките но под сланинита,тя така и не намаля от пресите.А даже корема ми се увеличи поради нарастването на мускулите.Затова сега не си и правя труда да тренирам корем,интересува ме само да намаля мазнината там а не да развивам мускулите му.

09.08.09
11:03

Toва за “слабите” мускули съм склонен да се съглася от личен опит, ама това другото ми се вижда нелогично... Аз като свалих сланините с форсирано кардио не виждам да съм почнал да се връщам в изходна позиция, а намалих кардиото доста... А пък и спирането на тренировките като цяло (фитнес, тичане, скачане) неминуемо водят до връщане в изходно положние, това на всеки е ясно! И преди да кажете нещо не говоря връщане за седмица, две, но след време просто спада си идва...

DE

09.08.09
11:11

Момчета, Уини казва каквото казва, не просто ей така... И не просто от гледна точка на “трениране” по принцип, “хранителен режим” по принцип и т.н. Друго имаше предвид.

Ей мъжете не могат да четат между редовете и това си е %-P

Уини, аз те разбрах, убедена съм Алегра също. Освен че те разбрах и го запомних :kiss:

09.08.09
11:13

Поздрави и на теб, Дени  :kiss:  Да, и аз съм убедена, че ме е разбрала ;-)

09.08.09
11:33

А за спирането на тренировките и режима,аз много пъти съм казвал който си е бил дебел спре ли всичко и се отпусне пак става такъв,който е бил слаб също.Аз винаги съм бил пълен,от 103 кг с годините тренировки и режими станах 85 после се поддържах на около 88 кг.Но в един момент зарязах тренировките за 2 години и ядях каквото ми падне,резултата станах 100 кг с голям корем а от предишните мускули и оформяне никакъв спомен,така че то си е ясно че спреш ли кардиото и режимите пак ще омазниш.

09.08.09
13:58

Дива, няма да е София..майна таун е  :lol:

Уини, спокойствие..ама като съм едно такове неспокойно винаги..на мен ми дай стрес и много работа..и съм супер щастлива. Сега поне ще имам време да преосмисля някои неща...пък и разбрах, че стадиона е приватизиран и плана ми за него се провали с гръм и трясък!

Байкър, прав си ъа кардиото..и аз като го спра и почвам да се чувтсвам и приличам на тюлен хехе:))

Айде последен ден..пък още имам да опаковам. Ех да му се не види  >:(

13.08.09
05:47

Добро утро ;)
Пиша от Бг..както се вижда ;) То няма много за отчитане, понеже пътувах 2 дни, но за вчера може да се отчета.

Август 12:

1; 2 яйца, сирене, кафе, доматиииииии
2; сирене, домат
3; 2-3 сливи, ПРАСКОВА ..брей то вкуса бил много хубав
4; домати, чушки, сирене, яйце

фитнес няма, стадион също, положението е на никъде...имаше 30 мин. суперсерии махове, преси, крънчове (странични и не), лицеви опори, напади, клек...със собствено тегло...и се получи като кардио :)
Това ще ми е за 2 седмици,пък като ида в Италия ще му мисля.

Сега отивам за си разучавам собствения град ;) До скоро:)))))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1