08.02.05
12:33
Здр,... Та впроса ми е... Как мога да каЧвам мускулна маса (или само маса), но и в същото време да Чистя от коремЧето...
Ако бягам всеки ден преди тренировка мислите ли Че ще има ефект или, напротив???
Здравей! Питаш за една от невъзможните мисии. Ето какво: хранителният режим трябва да е балансиран - колкото калории приемаш, толкова да изразходваш (горе-долу). Не бягай преди тренировка, прави го в нетренировъчен ден. Дай си поне 6 месеца, за да забележиш някаква промяна.
Поздрави!
А като бягам само в нетренировъЧен ден, не е ли МНОГО малко? Все пак тренирам 5 дни в седмицата... Това озна4ава 2 да бягам...
А това според мен ще се отрази много драстиЧно в “коремната област”.
При нулев калориен баланс, няма да се отрази зле на корема, напротив. Но зависи и от разпределението на храната и вида й.
По принцип това си е мисия невъзможна освен ако не участваш в Олимпия и си на стероиди нон стоп.Възможно е да задържиш постигнатото обаче,като балансираш храненето и кардио тренировката.Виж това и аз съм го правил :oops: Но да качяаш маса и то само чиста ...незнам на мене ми е трудна тая работа
Тва е Химера постижима само с Хормон на разтежа който не ти препоръчвам никак направи си план за маса после ше сваляш
Е да ама тая маса е каЧвам много трудно... И имам Чувството Че повеЧето отива в корема... И това ми убива желаниято за тренировка... А нали знаете.... Да имаш желание е най-важното!!
И все пак никои не каза Че има наЧин. Не звуЧи много окуражаващо.
А тогава нека да задам въпроса така... Аз съм на ВВ диета, отделно пия протеини, ще мога ли да каЧвам мускулна маса БЕЗ това да се отеазява на корема???? Като не забравяме Че бягането и коремнте си остават всеки ден!!!!!
Благодаря ви за помоща оказана досега и занапред.
17.02.05
17:54
Trudno,no ne e nepostijimo.
Pravilata za prosti, spazvaneto e trudo
1)Hranene s trikove
2)trenirane s trikove.
3Хран. добавки
Kum 2) Vsqka trenirovka cardio i koremni presi. Kardioto sled silovata trenirovka. Taka glikogenut ot muskulite e izcherpan i se pribqgva do mazninite. Puk i trerovkata s tejesti e po-energi4na
С храната бих казал, че е по-сложно.
Въртене на въглехидратите. Аз лично правя така-повече въглехидрати в тренировъчен ден, по-малко в нетренирвъчен, но пък с повече протеин. (стремеж въглехидратите да присъстват до 14-15 часа)На 5-6 дни едно голяяяяяямо ядене с повече мазнини за лъжене на тялото,иначе няма да расте.
3) Аминокиселини с разклонена верига. Скъпи са, затова аз се мъчих без тях.
Ефекта е гарантирам от постоянството.
Успех!
Добре е, че си писал частично на кирилица - значи занеш как става =) Моля, пиши изцяло на кирилица. Лео
17.02.05
19:30
А няма ли начин да качваш маса без да се омазняваш в коремната област и дори да си чистиш мазнините от коремната област ако имаш такива
17.02.05
20:58
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:59.
17.02.05
21:15
Добрем малко повече ще споделиш ли за тази диета!!!!
И аз мисля, че е възможно с кетодиета, но тя ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА НАЧИНАЕЩИ. Хора които са на кетодиета установяват че стоят на едни и същи килограми, а талията намалява. Супер, а?
17.02.05
21:50
Аз сам начинаещ още просто не искам да се омазнявам там в никакав случаи.в фитнеса кадето ходя има много такива с големи раце и граден кош оба4е и с коремче!!!не искам да става така особено за пролетта лятото :lol:
Много Ви благодаря за отговорите...
Сега въпроса се така... Може ли да ми дадете някаква добра кетодиета тогава. Не съм наЧинаещ (тренирам сериозно повеЧе от година веЧе) и мисля Че ще мога да я спазвам.
И другия върпос е... Аминокиселините със сложна верига... Малко повеЧе инфо за тях. Кои са по добри, на коя фирма, наЧин на приемане...
А относно тренировката... Аз сега правя кардиото преди силовата тренировка и коремните след. За резултат мисля Че е все още рано да говоря, но не се оплаквам...
Благодаря Ви отново за помощта
19.02.05
14:08
Аз мога да ти препоръчам едно НВД.Преди време видях тази диета във форума и реших да я пробвам и резултата беше доста добър.Станах доста по релефен при това без да има разлика в килограмите ми:
АМи ето ти груба сметка за 4 дни:
1 кг извара = 2 лв - 150 - 170 гр белтък, в зависимост с колко вода е разредена.
12 яйца = 2,20 лв = 70-80 гр белтък, 90 - 100 гр мазнини в зависимост от размера.
400 гр охладени пилешки гърди 2,50 лв 80-88 гр белтък, 16 гр мазнии
1 кг цаца = 2 лв = 200-220 гр белтък, 60 гр. мазнини
1 масло = 1 лев = 250 гр мазнини
1 кг овесени ядки = 3 лв = 660 гр въглехидрати, 130 гр белтък, 75 гр мазнини.
Цена: 12,70 лв
150 гр белтък, 110 гр мазнни, 165 гр въглехидрати = 2250 ккал за ден в балансиран режим или 3,18 лв за ден. Това ти е минимума за да поддържаш теглото си в РБР. Какво правим от тук? Ами 1-во няма да ядеш по 250 гр овесени ядки, а по 180 днвено и така сваляме калориите на 2050 за ден, а въглехидратите на 115 за ден. После ти купуваме 1 кг сирене и ти слагаме по 250 гр за ден. Следиш ли уравнението?
180 гр х 30 дни = 5,4 кг белтък
185 гр х 30 дни = 5,555 кг мазнини
105 гр х 30 дни = 3,150 кг въглехидрати
4,18 лв х 30 дни = точно 125 лева. Много, малко - толкова са!
Очаквано покачване на теглото при разумни тренировки:
+ 300 ккал за ден х 30 дни = 9 000 ккал.
Прогноза:
При добро развитие на нещата ще качиш 1 кг мускулна маса, а процента на мастната тъкан ще се запази същия или ще спадне.
Факторът Х винаги присъства. Нахвърлил съм ти основата, от там поемаш сам!
19.02.05
15:36
Как да каЧвам и да Чистя едновременно???
Според мене тоо номер не става.А и няа много смисъл.
Освен с хормон на разтежа четох че става и с тренировка в която тренираш 1-2 седмици с диета за маса и 1-2 седмици диета за горене на мазнини и общото количество ММ се увеличавало в сравнение с стандартната тренировка (не подържам тази теза)
[quote author=”^KickBoxer^”]Прогноза:
При добро развитие на нещата ще качиш 1 кг мускулна маса, а процента на мастната тъкан ще се запази същия или ще спадне.
Факторът Х винаги присъства. Нахвърлил съм ти основата, от там поемаш сам!
Много ти благодаря за изЧерпателната инфо... ОбаЧе ще трябва малко да я обработим....
Такаааа, първото нещо е Че не живея в БГ и затова сиренето го изкюваме (а така ми се ядееее). Изварата също не съществува тук. Може ли да ми кажеш с какво да ги заменя...
Другото нещо... да разбирам ли Че под “БЕЛТЪК” имаш предвид “ПРОТЕИНИ” или ??? ЗнаЧи ако е протеин и е по 600гр. на ден... Това за моите 79кг... и 660гр. Въглехидрати.... няма ли да ми е много малко??? Имам предвид няма ли да поЧна да отслабвам...????
И така... Нека да обощим... Ти ми предлагаш НВД и си сигурен Че с нея няма да сваля ММ???
Тогава нека да помислим на друг вариант... Ако запазя ВВ диетата си и увелиЧа Протеина... (примерно ще си взема хранителни добавки, Че не съм пил от месеци) мислиш ли Че ще каЧвам ММ и същевременно ще пазя форма?
Верно изглежда като “Невъзможна мисия” но все пак и не искам толкова много.... Като краина цел съм си поставил 85кг. Имайте на предвид Че сега съм 79кг и имам да Чистя доста малко.
21.02.05
13:49
уоууу кви 600гр. протеин и въглехидрати кви джедаи кви светлинни мечове кви 5 лева чакаи чакаи :D Не съм писал никаде че ти трябват 600 гр протеин на ден :D еи това ти е за 1 ден в масиращ НВД режим:
180 гр белтък, 185 гр мазнини, 105 гр въглехидрати = 2825 ккал.
А колкото до сиренето и изварата можеш да ги замениш с много други богати на протеин храни: някакви ядки например, кисело мляко можеш да вкараш, и сичко богато на протеин дето се сетиш. Точно за това ти написах че винаги присъства факторът “Х”.
П.П. според мен в твоя случаи е по-добре първо да качи до теглото което искаш да достигнеш и след това да чистиш.
П.П.П. да белтък=протеин :)
При всички случаи е по добре да се качи и тогава да се чисти има ред предимства които няма нужда да пояснявам
Аз искам да постигна сащото :!: Дотук виждам, че е много трудно :cry: както ASTOR каза, какво ще кажете, няма ли да е по-лесно ако продалжа да си попам за маса и да си похапвам по сащия начин, а след това да направя един 1 месец цикал за чистене и релеф :?:
преболедувах успешно и вече ям както никога досега :lol: усещам че корема ми се издува, но просто нямам време сега да му обърна внимание, ще остане за понатам - продалжавам по плана ASTOR
11.11.05
10:44
качване на мускулна маса и сваляне на мазнини едновременно става само с химия. който ти каже друго - или ништо не разбира или не ти мисли добро