10.08.09
15:50
Ходя на фитнес ... от може би 2 месеца вече и всичко на всичко съм свалил около 5 кг.
Тренировките са ми:
1 ден гръб
2 ден гърди рамо
3 ден почивка
4 ден крака
5 ден бицепс трицепс
6 ден почивка и след всяка тренировка 40 мин бягане на пътеката
и пак така ....
Започнах да наблюдавам, че тялото ми се променя (поне аз го виждам) за първи път видях бедрените си мускули и мускулите на ръцете, които се оформиха доста добре. Не знам, но някак си това не ме удовлетворява тъй като започнах фитнес бях 126 кг сега съм около 120 121 и ми се струва, че дори малко не съм се оформил. Оставам си мазен по повечето места на тялото гледам да тренирам максимално. Тренировката ми е около 1 час и става 1ч. и 40мин. с кардиото.
Въпросът ми е дали да продължавам по същия начин да тренирам или да наблегна повече на кардиото.
Имам големи проблеми с вътрешната част на бедрата ... доста са мазни. При тренировката за крака външната част на бедрата веднага се оформиха, но за съжаление вътрешната си остава доста проблемна. Не взимам никакви добавки ... т.е взимах fat burner na ultimate nutrition ULTRA RIPPED, но си мисля, че с или без него все е едно ( не знам може и да греша, но поне така ги виждах нещата). Проблемът с добавките ми е такъв, че не всичко може да ми понесе т.е - имам проблем със стомаха (жлъчен рефлукс) и ме е страх да приемам каквото и да е било - е поне с този фат бърнър нямах проблем.
Жизнено важно ми е през следващия месец и половина да сваля колкото се може килограми повече - проблемите ми станаха множко заради тях. Сега една проклета контузия в ходилото ми пречи да правя и кардио на тренировката и въпреки забраната на ортопеда да ходя на тренировки мисля да отида още утре като гледам да не напрягам крака и да заменя 40 минутното бягане на пътеката с каране на колело. Ще постигна ли отслабване ако не правя кардио?
Благодаря Ви, че ме изпрочетохте още веднъж. Някои ще се заядат, че може да се повтарям, но нямаше да пиша тук ако знаех отговорите на въпросите и какво да правя
10.08.09
19:11
В случая изключително важна е диетата, а за нея не си споменал нищо.
Относно диетата .... закусвам с корн флейкс .... гледам да хапвам по обяд месо .. предимно пилешко следобяд ядки ... а над вечер пак ... нещо с месо. Може би проблем е, че закусвам твърде късно около 8 и 30, но някак си все не се получава да вечерям в 7 например ....
Не пия газирано и алкохол. Нито ям сладко
Вместо корн флейкс хапвай Овесени ядки :)
Мнението беше редактирано от Sleart на 10.08.09 21:08.
10.08.09
21:14
Поразгледай малко сайта.Погледни в търсачката Нисковъглехидратна диета,високомазнинна диета,отслабване с равномерно балансирана диета.Има достатъчно статии,погледни и тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ .