09.08.09
17:37
Такам на 15 години сам 164 см и изкам да направя малко по широк граб и малко плочки и най важното да сам в добро здраве. Гардите според мен са ми добре. Работата е там че не ходя на фитнес. Ето ми и програмката:
Парви ден Граб:
3 серии набиране със прав хват по колкото мога (5 / 6 за сега)
3 серии набиране със обратен хват по колкото мога ( 6 / 7 за сега)
Втори ден Гарди:
4 серии обикновенни лицеви опори
3 серии кофи
3 суб серии от вдигане на крака от лег, коремна преса сас вдигнати колене и си вдигам тялото на половина и Мост.
Трети ден:
Тичам или карам колело в нормално темпо 15 / 20 мин
Дали ще има ефект :?
Темата беше редактирана от head_hunter на 11.08.09 11:26.
Вземи се научи на родния си език да говориш, пък тогава търси хора да ти помагат за програми...
09.08.09
18:27
Поредната тема, разгледай малко форума и ще намериш за широк грАб!
казано от the_ace на 09.08.09, 17:37:
Такам на 15 години сам 164 см и изкам да направя малко по широк граб и малко плочки и най важното да сам в добро здраве. Гардите според мен са ми добре. Работата е там че не ходя на фитнес. Ето ми и програмката:
Парви ден Граб:
3 серии набиране със обратен хват по колкото мога ( 6 / 7 за сега)Втори ден Гарди:
3 серии кофи
3 суб серии от вдигане на крака от лег, коремна преса сас вдигнати колене и си вдигам тялото на половина и Мост.Трети ден:
Тичам или карам колело в нормално темпо 15 / 20 минДали ще има ефект :?
Сериозно количество правописни грешки ......
Това което ти искаш се прави с години тренировки и добро хранене.
По-добре прави спринтове.
казано от tonu на 09.08.09, 20:29:
Парви ден Граб:
3 серии набиране със обратен хват по колкото мога ( 6 / 7 за сега)Втори ден Гарди:
3 серии кофи
3 суб серии от вдигане на крака от лег, коремна преса сас вдигнати колене и си вдигам тялото на половина и Мост.Трети ден:
По-добре прави спринтове.
Не. Широк грАб е абсурдно да направиш без фитнес, освен ако не си син на Колман . Виш баща ти широк ли му е гърба ... Доброто здраве се прави от здравословното хранене . ” Малко плочки ‘’ също се правят с добро хранене комбинарано с кардио . До никаде няма да стигнеш така, но все пак по одбре от нищо .
казано от Xsly на 09.08.09, 20:43:
казано от tonu на 09.08.09, 20:29:
Парви ден Граб:
3 серии кофи
По-добре прави спринтове.Не. Широк грАб е абсурдно да направиш без фитнес, освен ако не си син на Колман . Виш баща ти широк ли му е гърба ... Доброто здраве се прави от здравословното хранене . ” Малко плочки ‘’ също се правят с добро хранене комбинарано с кардио . До никаде няма да стигнеш така, но все пак по одбре от нищо .
Не само с фитнес се прави гръб.Аз си имам широк гръб от плуване...
Парви ден Граб:
3 серии кофи
За теб буквата ”Ъ” не съществува ли ?
Мнението беше редактирано от Biad__ на 10.08.09 16:27.
10.08.09
19:04
@Biad___ , в думите “обикновенни” и “опори” няма правописна грешка.
@Милов , Вероятно гърба ти е по-голям защото плуването развива по-скоро гръдния кош така талията изглежда по-малка а гърба по-голям.
Автора , като пренебрегнем грешките , по-добре обедини първи и втори ден и карай така. Един ден силово(кофички и набирания) , един ден кардио(колело,тичане).
Успех ще получиш ако тренираш усърдно и ядеш правилно.
10.08.09
19:18
казано от TrainHard на 10.08.09, 19:04:
@Biad___ , в думите “обикновенни” и “опори” няма правописна грешка.
@Милов , Вероятно гърба ти е по-голям защото плуването развива по-скоро гръдния кош така талията изглежда по-малка а гърба по-голям.
Автора , като пренебрегнем грешките , по-добре обедини първи и втори ден и карай така. Един ден силово(кофички и набирания) , един ден кардио(колело,тичане).Успех ще получиш ако тренираш усърдно и ядеш правилно.
обикновени се пише с едно н. Ти как казваш обикновен или обикновенен?
добре де малко прекалих,ама съм наполовина прав :),както и да е темата не е за Българския език
11.08.09
11:26
Препоръчвам за “Граб” учебник по Български език, а за “здраже” повечко четене от него!
Като почнеш да пишеш грамотно ще си направиш нова тема!