12.08.09
14:48
Здравейте. Мисля да пробвам да замразя протеинов шейк направен от протеинова пудра с мляко. Дали ще стане? Някой пробвал ли е?
Мисля че ще се получи голяма буца лед, но може да погледнеш в YouTube има клипове за различно приготвяне на протеинов шейк като например the Sludge със Scivation Whey….
Повечето протеинови шейкове стават достатъчно вкусни когато млякото е добре изстудено или пък ако добавиш натрошен лед. Номера със сладоледа няма да стане...
13.08.09
04:31
Аз съм си правил следното нещо миналата година. Взимам една кофичка кисело мляко, изяждам част от млякото после допълвам кофичката с извара разбира се разбърквам, след 2-3-4 часа вадя и то се е охладило даже леко замръзнало и е станало като сладолед.
казано от Иван Шишманов на 13.08.09, 04:31:
Аз съм си правил следното нещо миналата година. Взимам една кофичка кисело мляко, изяждам част от млякото после допълвам кофичката с извара разбира се разбърквам, след 2-3-4 часа вадя и то се е охладило даже леко замръзнало и е станало като сладолед.
Правил съм същото , като добавям боровинки . Става супер :)
13.08.09
07:59
Аз пък съм добавял фъстъци, и доколкото знам се получава добро спортно хранене за преди лягане от към хранителни вещества
13.08.09
09:34
Това на Иван Шишманов е добре ,но ако не е замръзнало. А протеина с мляко ако замръзне става буца и трябва да се смуче.
13.08.09
10:28
Правил съм с Ултра уей про на юнивърсал, има дори рецепта на етикета как се прави сладолед.
Става МММММ страхотно
Най-много да пресечете белтъците по този начин...Същата работа е с кексовете и другите измишл?отини..
П.С. къде м**** му е буквичката “?” ?! :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 13.08.09 10:42.
13.08.09
12:55
Задължително блендер преди замръзяване, за да стане наситена сместа с въздух ;)
:lol:
казано от Владимир92 на 13.08.09, 10:41:
Най-много да пресечете белтъците по този начин...Същата работа е с кексовете и другите измишл?отини..
П.С. къде м**** му е буквичката “?” ?! :)
Бутона “Х” :lol: гн**
Мнението беше редактирано от Мирослав на 13.08.09 18:30.
13.08.09
19:12
казано от TrainHard на 13.08.09, 09:34:
Това на Иван Шишманов е добре ,но ако не е замръзнало.
По принцип го препоръчвам охладено, но се е случвало да го забравя в камерата и става кофти защото като се размрази млякото не е вече мляко, не че преди това е било мляко де :)