Протеинов сладолед

12.08.09
14:48

Здравейте. Мисля да пробвам да замразя протеинов шейк направен от протеинова пудра с мляко. Дали ще стане? Някой пробвал ли е?

12.08.09
20:12

Мисля че ще се получи голяма буца лед, но може да погледнеш в  YouTube има клипове за различно приготвяне на протеинов шейк като например the Sludge със Scivation Whey….

13.08.09
00:25

Повечето протеинови шейкове стават достатъчно вкусни когато млякото е добре изстудено или пък ако добавиш натрошен лед. Номера със сладоледа няма да стане...

Аз съм си правил следното нещо миналата година. Взимам една кофичка кисело мляко, изяждам част от млякото после допълвам кофичката с извара разбира се разбърквам, след 2-3-4 часа вадя и то се е охладило даже леко замръзнало и е станало като сладолед.

13.08.09
07:43

казано от Иван Шишманов на 13.08.09, 04:31:

Аз съм си правил следното нещо миналата година. Взимам една кофичка кисело мляко, изяждам част от млякото после допълвам кофичката с извара разбира се разбърквам, след 2-3-4 часа вадя и то се е охладило даже леко замръзнало и е станало като сладолед.

Правил съм същото , като добавям боровинки . Става супер :)

Аз пък съм добавял фъстъци, и доколкото знам се получава добро спортно хранене за преди лягане от към хранителни вещества

TR

13.08.09
09:34

Това на Иван Шишманов е добре ,но ако не е замръзнало. А протеина с мляко ако замръзне става буца и трябва да се смуче.

13.08.09
10:28

Правил съм с Ултра уей про на юнивърсал, има дори рецепта на етикета как се прави сладолед.
Става МММММ страхотно

13.08.09
10:41

Най-много да пресечете белтъците по този начин...Същата работа е с кексовете и другите измишл?отини..
П.С. къде м**** му е буквичката “?”  ?!  :)

Мнението беше редактирано от Владимир на 13.08.09 10:42.

13.08.09
12:55

Задължително блендер преди замръзяване, за да стане наситена сместа с въздух ;)

13.08.09
18:28

:lol:

казано от Владимир92 на 13.08.09, 10:41:

Най-много да пресечете белтъците по този начин...Същата работа е с кексовете и другите измишл?отини..
П.С. къде м**** му е буквичката “?”  ?!  :)

Бутона “Х” :lol:  гн**

Мнението беше редактирано от Мирослав на 13.08.09 18:30.

казано от TrainHard на 13.08.09, 09:34:

Това на Иван Шишманов е добре ,но ако не е замръзнало.

По принцип го препоръчвам охладено, но се е случвало да го забравя в камерата и става кофти защото като се размрази млякото не е вече мляко, не че преди това е било мляко де :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1