24.09.07
19:51
интересно ми беше да обменя опит чрез тази тема как се финансирате вие и как издържате на високите цени на добавките тъй като храната все още е горе долу на поносими цени
казано от Mafiq_vg на 24.09.07, 19:51:
интересно ми беше да обменя опит чрез тази тема как се финансирате
Работя.
и как издържате на високите цени на добавките тъй като храната все още е горе долу на поносими цени
Не ползвам добавки.
24.09.07
20:52
Работя. Не ползвам добавки. Изпих само едно кило whey, защото бях необразован и мислех, че е супер необходимо, направо не може без него...
Вече съм на друго менение и залагам на пържолите ;)
казано от tbby на 24.09.07, 20:52:
Работя. Не ползвам добавки. Изпих само едно кило whey, защото бях необразован и мислех, че е супер необходимо, направо не може без него...
е та аз пържоли и за десерт мога да си ги ям протеинчето е само за след трен или когато нямам вазможност да ям повече от 3-4 часа но както винаги съм казвал само с ядене може да се расте но само с добавки е невъзможно
25.09.07
08:51
На свинските ли :question:
Иначе най- доби резултати се постигат с добавки и храна.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.09.07 08:56.
25.09.07
14:31
Ами издържам се с работа.
А иначе пари за добавки давам рядко - като няма за какво друго да ги давам.
Винаги в раницата си имам нещо за хапване - даже колегите ме бъзикат, че съм като подвижен супермаркет :lol:
26.09.07
14:10
Цяло лято работя(аз съм ученик) и сега си взех първите добавки за 160лв., но като ги свърша май пак ще съм си само на манджа :(
Еми ако може да се съчетава учене, фитнес и работа бих го правил... но никъде не ме искат само за събота и неделя.
Аве като цяло финансирането е трудна работа, особено ако трябва сам да се справяш. Поне родителите ми осигуряват голяма част от храната.
27.09.07
17:24
как се финансирате
Чрез “ромските” фондации. Понякога печеля от ТОТОто. :-)
Как може да се финансираме бе, човек!? С работа разбира се.
09.10.07
22:48
казано от Vladimir8507 на 27.09.07, 17:24:
как се финансирате
Чрез “ромските” фондации. Понякога печеля от ТОТОто. :-)
Как може да се финансираме бе, човек!? С работа разбира се.
айде бе... я си помисли за малчуганите във форума,те дали работят(малка час може би) или си драпат мадата,ходят на даскало и мама като се прибере “мамо , дай пари за протейнче” и аре ;) Не е така,не всички работят ;)
как се финансирате вие и как издържате на високите цени на добавките
Пари от роднини ,а за работа само лятото.
крада каквото намеря, откъдето го докопам :lol:
работя, че отскоро и на 2 места. добавки ...... когато има свободни пари
10.10.07
19:53
Точно защото разчитам изцяло на парите на наште съм хванал цаката как да бъда най-малкото по-икономичен - вместо месо-извара, а в стола при ВУЗ-а за 2лв се поцепвам от ядене, предимн си готвя, а не купувам оскъпени готови храни,във фитнса съм с карта,а не плащам за всяко ходене по отделно и така.. Капка по капка вир става
казано от MI5 на 10.10.07, 19:53:
Точно защото разчитам изцяло на парите на наште съм хванал цаката как да бъда най-малкото по-икономичен - вместо месо-извара, а в стола при ВУЗ-а за 2лв се поцепвам от ядене, предимн си готвя, а не купувам оскъпени готови храни,във фитнса съм с карта,а не плащам за всяко ходене по отделно и така.. Капка по капка вир става
х2
Аз съм на нова работа от другата седмица, с по - нормална заплата, така че финансирането няма да ми е проблем.
11.10.07
09:23
Между другото и аз да вметна, че студентските столове са доста изгодно нещо. Едно, че храната е направо без пари, второ е готвена (а не полу-фабрикат :sick: ) и трето има разнообразие. Най-вкусната пилешка пържола, която съм ял някога, беше именно в студентски стол.
12.10.07
08:41
Продавам семки на градския битак.
12.10.07
12:10
Спестявам пари от училище, ходя пеша... другото лято ще работя някъде ии здраве да е ;].
12.10.07
12:13
хващам се на басове с неверниците и ги печеля, казвам им верваш ли че, ще напрая набиране с 500 кила на кръста, и те викат, невъзможно, давам ти 50 кинта ако го направиш, и аз правя, даже серия и така се финансирам...
хах, шегувам се
12.10.07
15:25
казано от Cord на 12.10.07, 12:13:
хващам се на басове с неверниците и ги печеля, казвам им верваш ли че, ще напрая набиране с 500 кила на кръста, и те викат, невъзможно, давам ти 50 кинта ако го направиш, и аз правя, даже серия и така се финансирам...
хах, шегувам се
Това малко като един приятел, който се хваща на бас, че може да клекне със 150 кг. Интересното е, че никога не успява да направи нито едно повторение, но винаги печели баса. Защо ли? Защото после казва “Ние се хванахме на бас, че ще клекна с 150 кила, не че ще се изправя с тях” :-)
12.10.07
17:28
Много велик приятел имаш, тоя е култов и мн як тип,
има ли поне кой да му помогне да се изправи
25.02.08
19:54
Крада , убивам с две думи : Мъча се да се спася... хах базикам се ами от тук от там но все не стигат ... ;(
25.02.08
20:20
Mafiq_vg - 24.09.2007, 21:51
интересно ми беше да обменя опит чрез тази тема как се финансирате
За сега маика ме финансира все пак съм ученик още :cheese:
казано от Владимир8507 на 11.10.07, 09:23:
Между другото и аз да вметна, че студентските столове са доста изгодно нещо. Едно, че храната е направо без пари, второ е готвена (а не полу-фабрикат :sick: ) и трето има разнообразие. Най-вкусната пилешка пържола, която съм ял някога, беше именно в студентски стол.
Съгласен съм с вас че е евтино, но на малко места е вкусно, да не говорим за здравословно.В повечето случаи месото(ако го има) е много оскъдно, а гарнитурата приготвена доста мазно.Не се и знае с какъв произход са продуктите :) .Иначе за сега ме финансират нашите.Взимам кафям ориз и пилешки гърди и варя в общежитието ;-) -излиза доста евтино вместо да си купувам готово месо и готава гарнитура.
Мнението беше редактирано от Aquiles на 25.02.08 21:38.
26.02.08
06:43
А, студентските столове са пушка. Взимаш две порции, сърбаш две чорби, изяждаж два пилешки бута и зелето и после влачиш за вкъщи две кисели млека или два портокала примерно. Нека ми е зле.
И всичкото това за невероятно голямата сума от 2-3 лева.
Проблемът им е само, че работят 3 часа на ден... С опашка.
И нека има проблем с произхода.
Аз пък ще ви кажа, че тогава проблем с произхода имат доста фирми. Има бая ресторантчета, които пращат бусче зад студентския стол.
Аз лично работя и получавам пари оттук - оттам...
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.02.08 06:45.
Работя, това е единственият ми вариант. Сам си готвя храмата. По столове не ходя, сядам на масите ;)
26.02.08
07:27
интересно ми беше да обменя опит чрез тази тема как се финансирате вие и как издържате на високите цени на добавките тъй като храната все още е горе долу на поносими цени
Работя. Използвам предимно натурални продукти. Избягвам повечето химии. Позволявм си да вземам само реатин.
Мен ме финансира съпруга ми, да е жив и здрав! Е, и с голямата майчинска заплата, нали я увеличиха на 220 лв! :-P Как ще ги изхарчим толкоз пари?! Но погледнато реално, по-добре да вложа малко парички, щото наистина не са и много, в добавки и месце. По-добре в това, отколкото в парцали и боклуци.
26.02.08
07:34
казано от Питона на 26.02.08, 07:14:
Работя, това е единственият ми вариант. Сам си готвя храмата. По столове не ходя, сядам на масите ;)
Променил си се, братле. Едно време си спомням на гюлето и дивака скромно сядаше на стола и поръчваше две бири - по една за всяка ръка...
Сега по масите сядаш. Не е културно. Трябва да намалиш пиенето. Иначе скоро освен да сядаш на масите. ше почнеш да се прибираш и 4Х4 - на четири крайника.
Столовете бяха. Сега столове нема. Столовете са за студентите, аз завърших преди почти 3 години.
Мисля, че по - показателна би била една тема за доходите.
Пускам.
PS. Аве, ти си звезда ве, момче. Сега по БТВ те гледах...
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 26.02.08 08:00.
26.02.08
12:48
казано от Adolf Hitler на 26.02.08, 11:33:
С кражби разбира се,това съвсем сериозно
Какво крадеш ве братко? Баници Бела, време за теб ? :)
Мда. Както повечето и аз си работя. Само дет’ е малко под въпрос дали добавките са по-скъпи от храната. Дозата протеинче (~30 гр.) на NOW е ~ 2лв, пък за толкова не знам какво протеиново ядене ще си купя. АСН, може би излиза и по-евтин на доза, а не е никак лош. Пропуснал съм обаче далаверата със студентските столове ... там може би ще докараш храната по-евтина от протеина на прах.
15.07.08
18:13
ми тъи като съм още ученик половината ми доходи са от нашите а останалата по междо другото.И понеже не уча много много успявам да поработя някаде след даскало и през лятото !!!
Мнението беше редактирано от TERORISTA14 на 15.07.08 18:14.
Мама ,тати,баба,дядо за сега(на 15 съм).Малко ме глезят да си призная не съм лишен от нищо НО ми дават да бачкам ;-( Все пак друго си е сам да си изкарал парите...
наще ме финансират по простата причина , че съм на 15 :D . Само лятото , когато съм ваканция , работя в някой сервиз , иначе не използвам добавки , поне не често . я си зема някой месец Л Карнитин , или някав протеин , или бирена мая . иначе нищо друго !!!
:-) Аз съм учник пари спестявам ако събирам за тежести че съм на домашен фитнес по на кирия е. Добавки не взимам щот е криза, тати не дава, малък сам за такива неща (лично мнение) пък и не ми се иска да взимам
19.11.09
09:03
работя изкарвам си пари и сам се финансирам,нали знаеш човек ако не си помогне сам няма кой да му помогне :P