упражнения за предмишница

15.08.09
18:40

здравейте, искам да ви помоля да ми препоръчате упражнения, с които хем да направя предмишницата си по силна, и да я надуя малко хах , за момента правя едно упражнение не зная как се казва, извинете ме за невежестта ми, слагам ръката си на бедрото, като китката ми е свободна, хванал съм дъмбел 20 кг и свивам и отпускам така 30-40 пъти, искам да развия предмишница, щото тя е един от мускулите в тялото ми, които не са много развити благодаря ви

Виж горе в раздел “упражнения” .

15.08.09
18:47

Еми тя попринцип си расте сама от бицепс и гръб . А иначе упражненията за предмишница не се различават много едно от друго .
Сгъване  на китки  с щанга/дъмбел  обърнати лицево или задно . ...  Всичките разновидности влизат по един и същ начин.  По хубаво си вземи от онези топчета за стискане , и си стискай едно когато няма какво да правиш , вместо да губиш енергия и време в залата.
По-здрави .

15.08.09
18:54

Не е много развита, защото както при прасците, така и в предмишниците притока на тестостерон е нисък. Дали това е истинската причина - не знам, но е факт, че тези 2 мускулни групи при повечето хора вървят много бавно.

Колкото до тренирането им - просто не слагай фитили, независимо какво упражнение правиш. От упражненията (поне повечето) за горната част от тялото се развиват достатъчно предмишниците. Ако от тягата, набиранията и др. упражнения не ти растат добре предмишниците - значи изобщо няма т.е. генетично малки.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.08.09 18:57.

15.08.09
19:18

Аз пък слагам фитили и тренирем предмишницата отделно.От друга страна правя по-добра тренировка за гръб така :)

15.08.09
19:47

Опитай  и със сгъвания с щанга в надхват и/или чукови сгъвания(не успореден хват), като част от тренировката ти за ръце. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 15.08.09 19:48.

15.08.09
20:55

казано от Xsly на 15.08.09, 18:47:

Еми тя попринцип си расте сама от бицепс и гръб . А иначе упражненията за предмишница не се различават много едно от друго .
Сгъване  на китки  с щанга/дъмбел  обърнати лицево или задно . ...  Всичките разновидности влизат по един и същ начин.  По хубаво си вземи от онези топчета за стискане , и си стискай едно когато няма какво да правиш , вместо да губиш енергия и време в залата.
По-здрави .

Супер, че ми напомни, бащатата имаше едно такова старо топче, дето се топа, твърдо е, ще го стискам, постоянно докато съм си в нас, така ще развия пред мишницата допълнително. Колкото до упражнения, аз препоръчвам и практикувам 3 упражнение в края на тренировката ми за гръб, Бицепсово згъване с надхват, с крива щанга, след това, згъване на китките с дъмбел, като слагам ръката си на лежанката, и я притискам леко с другата ръка, и вдигам тежкия дъмбел с подхвад, и последно навивам машина за предмишница, такава врътка... :)

Ей това съм го правил
http://www.bb-team.org/exercise/2148/
само че съм пускал тежестта дооо върха на пръстите. Отделно като деца пробвахме едно упражнение и беше доста тежко. На една пръчка връзваме конец, на другия край на който има тежест. Изправяме се ръцете да са ни успоредни на пода, и започваме да навиваме пръчката с въжето, докато стигне тежеста до горе направо ни горяха предмишниците.

16.08.09
08:05

само че съм пускал тежестта дооо върха на пръстите. Отделно като деца пробвахме едно упражнение и беше доста тежко. На една пръчка връзваме конец, на другия край на който има тежест. Изправяме се ръцете да са ни успоредни на пода, и започваме да навиваме пръчката с въжето, докато стигне тежеста до горе направо ни горяха предмишниците.

На село съм си направил подобен “уред”.Наистина влиза много добре.

16.08.09
08:27

казано от petar4o на 15.08.09, 18:40:

здравейте, искам да ви помоля да ми препоръчате упражнения, с които хем да направя предмишницата си по силна, и да я надуя малко хах , за момента правя едно упражнение не зная как се казва, извинете ме за невежестта ми, слагам ръката си на бедрото, като китката ми е свободна, хванал съм дъмбел 20 кг и свивам и отпускам така 30-40 пъти, искам да развия предмишница, щото тя е един от мускулите в тялото ми, които не са много развити благодаря ви

На тежките упражнения като тяга, набирания, чукове ползваш ли фитили ? Аз ти предлагам с времето да спреш да ги ползваш, без значение ако движението го правиш с по-малка работна тежест.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1