Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.08.09
18:24

Да познато ми е ...десетки пъти когато играех баскетбол по разни европейски дето УЖ са много важни съм играла на инжекции и кви ли не други глупости съм правила...и само се докарах до там да не мога повече да играя...така че една седмица почивка е по-добре отколкото да се докара човек до там до където аз се докарах :)

13.08.09
16:35

Здравей Инес, прочетох целия ти дневник и научих полезни неща. Напомняш ми на братовчедка ми, тя външно много прилича на теб, бивша волейболистка (сега е бременна).Много добро меню имаш, и аз като теб обичам извара и ми е много кофти,че тук няма (в Испания съм). Надявам се скоро да ти се оправи “копитцето”, внимавай и не го натоварвай много.

13.08.09
17:11

казано от Milena_Atanasova на 13.08.09, 16:35:

Здравей Инес, прочетох целия ти дневник и научих полезни неща. Напомняш ми на братовчедка ми, тя външно много прилича на теб, бивша волейболистка (сега е бременна).Много добро меню имаш, и аз като теб обичам извара и ми е много кофти,че тук няма (в Испания съм). Надявам се скоро да ти се оправи “копитцето”, внимавай и не го натоварвай много.

Хаха разсмя ме с този пост ..с това за копитцето :) Да много обичам извара направо съм пристрастена,ама не всичката ми харесва само една определена ям :)

Така днес денят мина както последните няколко.Реших да тренирам...този път не си сложих от ония хард кор бинтовете от времето на Първата Световна,а направо си сложих наглезенка и потеглих към парка. Почнах да тичам бях решила 1 час да тичам и после малко спринтове да направя...ама това останаха само планове...крака много ме болеше,издържах 30минути свински тръс....и после спрях....та няма да го бъде така както ми се искаше... Ама нищо понеделник наближава :) :)
Храната за днес...бива ама нещо голям глад ме гонеше и не ядох точно както бях планувала да ям (днес май хич не ми върви с плановете ;) :) )
8:00-300грама домашно кисело мляко+200грама ягоди+1редче шоколад
12:00-3яйца+1домат+2корнишончета
14:15-100грама извара+5 печени чушки
15:45-2филийки хляб+60грама пуешко+5печени чушки
18:45-120грама пиле+2домата+1краставица+филийка хляб

Ще ми се да не ям повече ама както стоя до 1-2 часа будна определено няма да се получи така че по-късно ще ви споделя още какво е погълнала ламята Спаска :) Не знам за вас,но аз когато не тренирам съм много ама много по-гладна отколкото когато тренирам... :)
Приятна вечер :)

23:00-20грама извара(толкова ми беше останало)+50грама пиле+1домат

Мнението беше редактирано от Ines на 13.08.09 19:55.

14.08.09
06:47

Лелеле пълна излагация :) ТОКУ ЩО СТАНАХ???? Това не ми се е случвало от времето на динозаврите хахаха :) Ама не се оплаквам де :) Н е езле да спиш понякога :)
Та така току що закусвах:

9:30-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+150грама къпини+редче шоколад

Менюто за остатъка от деня ще го впиша довечера,че не знам как ще се развие денят :)
Приятен и усмихнат ден на всички :)

14.08.09
21:07

13:30-2яйца+100грама извара+3печени чушки+1домат+1филийка хляб
16:30-5печени чушки+100грама извара и някъде по това време един шоколадов бонбон
19:00-130грама пиле+1домат+1печена чушка+филийка хляб
24:00-15грама пуешко+30грама извара(само колкото да не огладнея през нощта :) )

15.08.09
05:51

Добро утро :)
Днес ще ходя до Рилския манастир :) Сега трябва да си приготвя кутийчетата за из път ;) Майка ми тази сутрин се събужда и вика ” Знаеш ли какво се чудя..дали имаме достатъчно кутийки да си приготвиш храната и дали ще ги съберем в Смарта” хахаха :)
Закуската днес:
07:30-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+150-200грама къпини
Сега ще измисля менюто за днес,че малко са ми свършили запасите и трябва д асе ходи на пазар,но ще е довечера :)
Приятен ден :)

Винаги можеш да се снабдиш с още кутии, аз имам три основни много качествени в смисъл твърди, гъвкави, плътно затварящи се стават и за микровълнова и миялна машина. Скоро се сбандих с 20 кутии за десетина лева три размера са, тънки и смотани колкото за яйца вътре или пилешко, но не и примерно за салата, ще се разтече :).

15.08.09
06:01

казано от Иван Шишманов на 15.08.09, 05:55:

Винаги можеш да се снабдиш с още кутии, аз имам три основни много качествени в смисъл твърди, гъвкави, плътно затварящи се стават и за микровълнова и миялна машина. Скоро се сбандих с 20 кутии за десетина лева три размера са, тънки и смотани колкото за яйца вътре или пилешко, но не и примерно за салата, ще се разтече :).

A то имаме кутии ама тя се бъзика с мен...понеже аз където и да ходя,ако знам че няма къде да се яде нещо смислено или не съм сигурна,че има къде и се зареждам с кутийки :) Когато ходя на лекции сутрин с колко кутии излизам не  ереално,понеже излизам в 6 и се прибирам към 9…то не са тренировки,работа,лекции...трябва винаги да съм подготвена :) даже имам такъв термус за храна д ами я държи топла :) Баща ми се шегуваше,че трябвало да провери длаи продават котлони за кола да си готвя в задръстванията...вика “представи си седиш в задръстване и гледаш съседа до тебе врътка палачинки на един котлон” :) :)

Ами ти си един от многото примери в този форум специално за женската част от света, че не е нужно да се храниш с по едно пакетче солети и половин ябълка на денонощие за да изглеждаш чудесно.

15.08.09
19:05

казано от Иван Шишманов на 15.08.09, 06:07:

Ами ти си един от многото примери в този форум специално за женската част от света, че не е нужно да се храниш с по едно пакетче солети и половин ябълка на денонощие за да изглеждаш чудесно.

Благодаря ти :)

Така завърнах се :) Днешният ден беше много забавен :) Храната не е много блестяща ама тя цяла седмица нещо не е :)
11:10-300грама пъпеш+200грама домашно кисело мляко
13:30-100грама пиле+1домат
15:30-3кебапчета+домати и краставици+филийка хляб(ето това ядене не трябваше да е така точно амаааа здраве да е :) )
22:00-1домат+100грама извара+50грама пуешко+филийка хляб

За сутринта пропуснах трите бисквитки,които изядох :)
След Рилския манастир ходих на кино...иииииииии не ядох пуканки! Искам да ви кажа,че дори и да знам колко са вредни джънковете много ги обичам хаха и не съм отвратена от тях макар да знам колко са пагубни и се гордея със себе си,че не ядох(за 3ти път не ям), защото преди си взимах от най-големите и кажи речи ми стигаха само за рекламите ;) хахаха :) то 185см не се изхранват лесно :))))) ;)
Лека вечер :)

16.08.09
12:48

16.08
Храната:
9:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+150грама къпини+4блокчета шоколад
13:10-2яйца+100грама извара+1огромен домат(почти като тиква ;) )+филийка хляб
16:00-50грама пуешко+100грама извара+някакъв зеленчук ама зависи кой ще ми хване окото,когато отворя хладилника ;)
19:30-20:00-скумрия на скара+тиква...така де домат+филийка хляб

18.08.09
06:35

Добър ден :)
Случи се лека трагедия в семейството ми.... не съм спала от 48 часа...вчера се опитах да ям що годе добре...амаа нещо не ми се получи през целия ден...днес също яденето не е добре...ама от утре ще гледам да го оправя и почвам да тренирам....
:) Приятен ден на всички :)

18.08.09
15:01

казано от Ines на 18.08.09, 06:35:

Случи се лека трагедия в семейството ми.... не съм спала от 48 часа...вчера се опитах да ям що годе добре...амаа нещо не ми се получи през целия ден...днес също яденето не е добре...ама от утре ще гледам да го оправя и почвам да тренирам....

Инес, надявам се да не е най-лошото...кураж, мила!

18.08.09
15:57

казано от Milena_Atanasova на 18.08.09, 15:01:

казано от Ines на 18.08.09, 06:35:

Инес, надявам се да не е най-лошото...кураж, мила!

Всъщност е.... но благодаря :) Няма да лекуваме болката с ядене :) само със здравословно ;) :) :) утре съм back on track :) Приятна вечер на всички :)

19.08.09
01:18

Добро утро :) или по-скоро добра нощ :)
Нямам търпение да отида на тренировка :) Утре сигурно ще имам мускулна треска от фитнеса :) Мисля да плувам само 2км днес :) ама ще видим как ще тръгне :)
Храната би трябвало да е следната(има опасност само обяда и вечерята да са разменени):
6:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+200грама бели череши
10:00-50грама пуешко+100грама извара+2-3печени чушки
13:00-2яйца+100грама извара+филийка хляб+1домат(тиква ;) )
17:00-5-6печени чушки+100грама извара
20:30-паеля(ориз,зеленчуци,скариди,миди,калмари) не знма какво количество точно,но малко ще да е +салата от домати и чушки(филийка не би трябвало да има защото има въглехидратчета ш ориза :) )
Тренирошвката по-късно ще я напиша :) Приятен ден! :)

Edit:2лъжици от домашното кисело мляко

Мнението беше редактирано от Ines на 19.08.09 19:33.

19.08.09
10:32

Колко хубаво било да се тренира :)
Значи първо тренировката във фитнеса за тези, които имат по-богато въображение и биха могли да си я представят ;)
По 1минута работа по 15секунди почивка
На гладиатора-гръб,дебели(тези които се дърпат към теб),тънки(те се бутат напред),отгоре(лоста който е на гладиатора отгоре се натиска надолу с опънати ръце(няма такова обяснение ;) )
4серии коремни преси с тежест 15кг
Бицепс-два пъти,трицепс,предмишница(с лоста с тежести)
клек с щангата
На ластика 4пъти делфин,4пъти бруст
мъртва тяга
комбинирано,бицепс(с лоста с тежести)
колело 15минути
Лежанка-3 по 10
Гъвкавост
После 2км плуване + още половин километър упражнения за кроул :)
Това беше за днес утре повече :)
не скачах на въже,защото кракът още ме боли....

За яденето има лека промяна на обяд ядох паеля +1домат,това ще е и вечерята,че съм си збаъркала май по-солидно количество и да не се развали ;)

20.08.09
15:52

Днес храната пак ми е малко оплетена... тршбваше да ходя с дядо ми в болницата да му махат конците и откесихме 4 часа,а не бях предвидила да стоим толкова дълго и имах само едно кутийче с храна,което се изпари и после бях изправена пред дилемата-фотосинтеза,кроасан с шоколад или ябълка и избрах ябълката :) (аз ябълки не ям много,защото хич не ме наяждат...даже огладнявам от тях :) )
Та храната:
5:30-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+200грама бели череши+редче шоколад
10:00-5печени чушки+100грама извара
12:30-150грамова свинска пържола+1домат+филийка хляб
15:30-ябълката
16:30-40грама пуешко+100грама извара+2печени чушки
Тук някъде изядох още един ред шоколад
18:30-паеля+домат
22:30-тук евентуално,защото до колкото се познавам ще съм гладна ще има 100грама извара с малко пуешко,или филийка с пуешко...ще ви информирам след събитието ;)

Тренировката....ох колко хубаво е да се тренира :) Действа много добре хахаха
1минута работа,15секунди почивка
на гладиатора-гръб,тънки,дебели,отгоре
клек (4серии)
бицепс(2серии),трицепс,предмишница(с лоста с тежести)
мъртва тяга(4серии)
8 серии на ластика-4делфин,4бруст
20минути колело
3 по 10 лежанка
гъвкавост
3км плуване

Това е за днес....а да до преди малко се опитваха да ме убедят колко полезна храна е сладоледът и как даже има ДИЕТИ със сладолед...и колко е разтоварващо да се яде сладолед :)

21.08.09
07:46

Сутрин ли бе да го опишеш :))) ...а пропуснах Добър ден :)
Значииииииииии малко предистория....Понеже когато ходя на функционални изследвания и като видя лекар и кръвното ми автоматично се вдига до небесата...та затова веднъж годишно ми слагат холтер за кръвно, за да се докаже че нямам проблем с кръвното,а имам така наречения “синдром на бялата престилка” :) И преди няколко дена ходих на кардиолог и чак началото на септември ще ми сложат холтер,но той каза да си направя профилактично кръвни изледвания на някакви хормони,инсулин,кортизол и т.н. Та тази сутрин трябваше да дам кръв...да но нали аз ходя да тренирам към 6 и 30,а лабораторията не отваря толкова рано,а трябва да дам кръв НА ГЛАДНО!!! И аз не ядох ходих д атренирам друг е въпроса,че се чудех точно в кой момент ще припадна от глад добре че си бях взела една бутилка минерална вода(голяма),че да си пълня стомаха :)...и след тренировка веднага отпраших да давам кръв...вече едвам кретах(аз хич не мога да стоя гладна....когато съм гладна ми става лошо,даже съм припадала...повече от 30минути глад не търпя :) и отивам аз и естествено,че попаднах на най-флегматичната лаборантка,която даже не знаеше в какви епруветки да ми вземе кръв...след много колебания разбра момичето хаха иииииии се почна едно лудо търсене на вена...източи ми после 5епруветки кръв лелелеле направо си загубих половината кръв ;) ...и представете си вече колко бях гладна и колко ми беше зле и кой знае как съм изглеждала щом като ми взе кръв и станах и вика “Добре ли сте,ако ви е лошо седнете и изчакайте малко” хахаха :) Ииии отидох бързо при колибрицата отбих се до Била взех си кл?опачка и на паркинга се наядох хахаха :)

[color=green]Та тренировката беше следната:[/color]
на гладиатора гръб,тънки,дебели,отгоре
2серии коремни преси с медицинската топка(с опънати ръце и крака,взимам топката и както са ми опънати ръцете и я държа се изправям,тя не е тежка 5кг е :) )
клек-2серии
коремна с топка-2серии
клек-2серии
коремна с топка-2серии
на ластика-2серии делфин
коремна с топка-2серии
на ластика-4серии бруст
коремна с топка-2серии
мъртва тяга-4серии
20минути колело
лежанка 3 по 10

Плуване 3км

Това е за днес

Храната за сутринта:
2филийки хляб+60грама пуешко+50грама зелени маслини с чушка(те бяха излишни ама много вкусни ми изглеждаха и си взех да ям :) ) +1краставица+5блокчета шоколад

Това е за сега :) Приятен ден :)

П.С. Пак ще ходя на кино и ОТНОВО няма да ям пуканки :))))

Мнението беше редактирано от Ines на 21.08.09 09:34.

21.08.09
16:38

11:30-200грама свински черен дроб+2средно големи домата+филийка хляб
15:30-100грама извара+2печени чушки+50грама пуешко
19:30-паеля+2средно големи домата

22.08.09
10:39

Добро утро на всички :) :) :)
Как сте...надявам се добре :)
Такааааа значи ламята Спаска снощи в 11:00 хапна една филийка хляб+50грама рикота
После ух срам ме е да кажа ама тази сутрин се успах :(.... ама че съм глупава...това не ми се случва често ама... та станах в 8 и 30…и ходих д атренирам чак в 11 и 30 и само фитнес правих понеже в басейна беше все ендо титаник се е разбил(имаше много свободно плуващи) та днес не съм плувала :)
Но съм много доволна от тренировката във фитнеса докарах я много много интензивна и ...доволна съм :) Може и по-добре,но то кога не може... :)
Тренировката

На гладиатора-гръб,придърпване с обратния хват,гръб,отгоре
Коремни преси с медицинската топка с опънати ръце-2серии
Клек-2серии
Коремни с топката-2серии
Клек-2серии
Коремни с лоста с тежести(лягам и лоста ми е при гърдите,изправям се и след като се изправя си опъвам напред ръцете после ги прибирам и тогава пак лягам)-2серии
Мъртва тяга-2серии
Коремни с лоста-2серии
Мъртва тяга-2серии
С лоста с тежести-бицепс,предмишница,трицепс,комбинирано
20минути колело
4серии на ластика делфин
3 по 10 лежанка

Въртях колело преди ластика понеже имаше един човек във фитнеса и беше заел пространството ,където дърпам ластици иии затова го оставих за десерт :)
Между другото на лежанката почва д ами става по-лесно...принципно ми е много трудно даже тренера изобщо не ми дава да правя лежанка заради рамената ама аз съм решила,че ще заякна и продължавам да си се бъхтя хахаха :)

Така сега е ред на храната:
8:30-2филийки хляб(препечени)+20грама кашкавал+50грама пуешко+30грама рикота+редче шоколад
13:15-250грама свински дроб+2домата+филийка хляб

Храната за остатъка от деня имам идея каква ще е,но не цялата ми е в хладилника и ако стане така че до края на деня не се появи там ще имам промяна в плановете,затова няма да я вписвам още :)
Приятен и усмихнат ден на всички :)

Мнението беше редактирано от Ines на 22.08.09 20:32.

22.08.09
20:32

16:30-100грама извара+50грама пуешко+2печени чушки
18:30-2яйца+100грама извара+2печени чушки+домати+филийка хляб
23:30-филийка хляб+30грама рикота+50грама пуешко+2лъжици домашно кисело мляко

Леле току що извървях 100км хахаха :) Нямаше такова ходене мога да конкурирам бързото ходене на европейското :) По едно време вече бензина ми свърши и трябваше да изям нещо,но естествено нямаше нищо смислено освен пици и дюнери,които са далече от смислено и го карах на фотосинтеза..ама и тва не стана понеже вечер няма слънце ииииииииии добре че се прибрах без да припадна и от асанс?ора направо пред хладилника се паркирах :))

Мнението беше редактирано от Ines на 22.08.09 20:43.

22.08.09
21:26

казано от Ines на 22.08.09, 10:39:

Добро утро на всички :) :) :)

Между другото на лежанката почва д ами става по-лесно...принципно ми е много трудно даже тренера изобщо не ми дава да правя лежанка заради рамената ама аз съм решила,че ще заякна и продължавам да си се бъхтя хахаха :)

:coolsmile:  :) Само така, поздрави, и дерзай ;)

23.08.09
18:56

08:30-4лъжици овес+250грама домашно кисело мляко+150грама къпини+2реда шоколад
11:30-свински дроб с ориз+домат+4печени чушки+филийка хляб
16:00-филийка хляб+30грама рикота+половин домат
20:00-6пилешки крилца(ама малки д ане помислите,че съм изяла някоя пуйка ;) ) +салата+филийка

Днес си спретнах една тренировка на пода само за раздвижване...ама беше доста интензивна...беше 40минути :)

24.08.09
07:41

Добро утро :)
Първо да започна с леко разтягане на локуми, за да ви информирам за нещщо и да ви питам какво мислите...Значи проблемът е следния: Родителите ми с амного много против хранителния ми режим...според тях това не било здравословно и т.н. няма д аизпадам в подробности за хилиядите скандали на тема ядене.... и понеже аз веднъж направих коментара,че ако живеех сама щях да си се храня така както искам и те нещо ми се ядосаха :) и предния месец,т.е. този който мина ми бяха дали пари и цял месец да си пазарувам сама и да си ям каквото искам...о много добр еми беше :) но лошото е че вече не са съгласни така...защото било мнооооооооого нездравословно и от днес вече няма сама да си пазарувам :(... та сега се чудя има ли смисъл да си продължавам дневника...понеже аз пак ще си ям добре :) ама в смисъл от време на време като изтопосам обяд-пълнена чушка и може и да получите инфаркт ;) ...та сега това  е дилемата... дали д аси продължа дневника...ама знам ли май ще го продължа да видим как ще тръгне понеже то е ясно,че аз пак ще си правя каквото искам ;) ама от време на време ще има някои изцепки в яденето,които не са много за форум за здравословен начин на живот :) Така айде стига толкова врели некипели...

Днес тренировката биваше...:
на гладиатора-гръб,тънки,дебели,отгоре
Коремна-2серии с медицинската топка
клек-2серии
коремна с лоста с тежести с опъването на ръцете-2серии
клек-2серии
коремна с лоста-2серии
мъртва тяга-2серии
коремна с лоста-2серии
мъртва тяга-2серии
коремна с лоста-2серии
с лоста с тежести-2пъти бицепс,трицепс,предмишница,комбинирано
20минути колело
лежанка-4 по 10
гъвкавост
3км плуване

Това беше тренировката...сега за яденето:
06:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+100грама къпини+редче шоколад
10:00-филийка хляб+80грама извара+един домат
12:30-13:00-печени чушки със сирене и яйца+салата+филийка хляб

Остатъка от храната довечера ще напиша...днес ще има повече прегрешения,принципно трябваше да е деня за прегрешения сряда ама понеже днес съм канена на един рожден ден и има и едни други събития...и реших днес да прегреша :) та ще има някое парче торта и бонбон :)
И това е за сега :)

25.08.09
10:01

Такааааа вчерашния ден мина много зле.... съгреших много...за тези които не се досещат в началото на дневника си бях споменала,че имам навика да се ТЪПЧА БРУТАЛНО!!...е вчера това направих.....но реших,че беше за последно вече съм твърдо решена да се преборя с тъпченето :) ...Вчера  стоя на масата и казах на баща ми “леле заклевам се,че повече няма да се тъпча” и той ми се смее и вика ти като еидн мой работник,ходи в църква да се кълне,че повече няма да пие.... :) та така до тука с тая драма....
Днес доста потренирах понеже нали след тренировка правя едни упражнения за кроула и малко се поотнесох та направих 3 часа и малко тренировка :)

Във фитнеса правих същото като вчера +ластик
Днес изплувах с километър повече и мисля така да е и през следващите две седмици понеже на 7ми почваме тренировки и ще ми се види сметката и по-добре от сега лека полека да си увеличавам натоварването :)

Храната за днес:
10:30-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+100грама къпини
12:30-1яйце+100грама сирене+4печени чушки-това на бъркоч :) +салата от еидн домат и половин краставица+филийка хляб

Останалата храна по-късно..вечерята мисля да е като обяда...Сега ще има повече сирене вместо извара в храната ми понеже нашите са на мнение,че изварата била блъскана с глупости и не става за ядене...кво да ви обяснявам... ;)
Приятен ден на всички :)

П.С. Леле днес на басейна имаше едни студентки от НСА и имаше една дето имаше корем точно какъвто искам аз да имам хахаха направо ми идеше да я помоля да и’ го снимам :) хахаха ... и на мен не ми е лесно :)

Мнението беше редактирано от Ines на 25.08.09 10:02.

25.08.09
10:24

Аз нищо лошо не виждам в пълнените чушки, и много нездравословно - не знам какво имат предвид вашите, те какво ядат ?
Пък и прекаленото вманиачаване не е на добре.
С тази усмивка до ушите трудно ще ти откажат каквото и да било според мен :D

Мнението беше редактирано от btkadsl на 25.08.09 10:26.

25.08.09
10:33

казано от btkadsl на 25.08.09, 10:24:

Аз нищо лошо не виждам в пълнените чушки, и много нездравословно - не знам какво имат предвид вашите, те какво ядат ?
Пък и прекаленото вманиачаване не е на добре.
С тази усмивка до ушите трудно ще ти откажат каквото и да било според мен :D

хахаххахаа Последното ти изречение много ме развесели хахахаха :) Не казвам,че пълнените чушки са нездравословни обаче не е храната,която аз искам да ям...в смисъл примерно аз предпочитам да си ям храната по-изчистена без много подправки и не знам и аз не знам точно как да опиша какво ме притеснява,но определено не е това което искам да ям...и да прекаленото вманиачаване не е добре, но ако ми следиш дневника може би забелязваш,че всеки ден ям по малко шоколад и други неща...следователно не съм прекалено стриктна... А иначе за усмивката до ушите да принципно не биха...ама аз малко си спестих информация понеже не и се говори много за това, но така да кажа имаме член в семейството който мина през булимия и сега стигна до анорексия :( и понеже нещо не се получава да се преборим с болестта на този човек и те като чуят и з амоите хранителни режими и са някак скептично настроени точно заради това...сега може да са станали малко по-ясни нещата...

25.08.09
10:42

Решението според мен е, обясниш на вашите как трябва да е приготвено едно ядене за да го ядеш, едва ли ще е такъв проблем да е с по-малко сол, без разни пипери и т.н. Бе, щом мерак имаш - решение ще намериш, сигурен съм.
Пък ти въобще не им казвай, че пазиш режим и т.н. и т.н. Просто им казвай, че това ти се яде просто :)
Също когато цялото семейство яде - яж с тях, за да видят, че не си спряла да ядеш, а просто не ядеш всичко :)

А усмивката ти е  :coolsmile:  :coolsmile:  :coolsmile: Моцарела дето се казва  :)

25.08.09
10:51

Да то решение вианги има :) То и така пак мога да си следвам хранителен режим ама не е това което искам и ефекта не е толкова умопомрачителен хаха или поне аз така си мисля...но както и да е :) сега ще изкарам така след известно време ще направя една фотосесия на корем,бутове и т.н. и ще направим сравнение да видим справям ли се така или няма да го бъде :)

25.08.09
11:05

Бутове - хахаха :D Ами опитай, знае ли човек, може пък резултата да е още - по вай, вай, вай ;)

25.08.09
20:58

Здрасти. Първо да ти кажа, че от повечето момичета по форумите, твоят режим е далеч от нездравословен. Ядеш от всичко в разумни количества и спортуваш. Второ - наистина пълнените чушки са нещо много вкусно и не виждам причина да не се вписват в какъвто и да било режим. Това с родителите е наистина пробелем. От теб зависи с какво и как ще се храниш и не трябва да позволяваш на никой да ти се бърка, защото точно това води до хранително разстройство. Понякога прекалената загриженост има обратен ефект. Хапвай си това което ти се яде. И от време на време прекалявай  щом ти избиват лимките, голяма работа....Само да не ти стане навик и да не се самоунищожиш от чувство за вина, иначе при всеки се случва. Успех, харесва ми излъчването ти и спокойствието което лъха то теб

26.08.09
08:16

казано от diva 97 на 25.08.09, 20:58:

Здрасти. Първо да ти кажа, че от повечето момичета по форумите, твоят режим е далеч от нездравословен. Ядеш от всичко в разумни количества и спортуваш. Второ - наистина пълнените чушки са нещо много вкусно и не виждам причина да не се вписват в какъвто и да било режим. Това с родителите е наистина пробелем. От теб зависи с какво и как ще се храниш и не трябва да позволяваш на никой да ти се бърка, защото точно това води до хранително разстройство. Понякога прекалената загриженост има обратен ефект. Хапвай си това което ти се яде. И от време на време прекалявай  щом ти избиват лимките, голяма работа....Само да не ти стане навик и да не се самоунищожиш от чувство за вина, иначе при всеки се случва. Успех, харесва ми излъчването ти и спокойствието което лъха то теб

Благодаря за мнението :) Като цяло предпочитам изобщо да не се тъпча...веднъж месечно може да ям в по-големи количества но не и да се тъпча така както аз правя ;)

Иначе за вчера остатъка от храната беше:
15:30-50грама извара+1пилешко крилце+половин краставица+2печени чушки
17:30-1яйце+2печени чушки+100грама сирене+1домат+1филийка хляб
23:00-2пилешки крилца+половин домат+1печена чушка

Днешният ден:
06:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+150грама къпини+редче шоколад
11:00-едно парче руло стефани+1/2краставица+1домат+филийак хляб
14:30-15:00-2яйца+половин краставица

Другото по-късно :)

Тренировката беше същата като вчера и пак изплувах 4км :)

27.08.09
07:48

Храната за вчера:
16:00-2филийки+50грама кашкавал+4печени чушки
19:00-руло стефани+1домат(тиква)+филийка
22:00-1домат тиква(само така между другото беше..нещо като пуканки ;) )

Така днес...отново едва едва се изчегъртах от леглото...леле хич не спя в последно време... :)
Във фитнеса отново,за пореден път тази седмица не проявих много творчество и правих същите неща като предните дни само на лежанката слових още цели 10кг...не с амного ама наистина нямате идея за мен какъв напредък е това!!!При положение,че до преди година и полвина не можех даже ръката да си вдигна нагоре... :)
После плувах пак 4км и после правих упражнения за кролецът ;)

Храната днес:
06:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+лъжица мед+редче шоколад
10:00-2филийки хляб+70-80грама домашно сирене+4кисели краставички

Мислите ли,че сиренетое неподходящо за след тренировка понеже си има мазнини,а нали сле дтренировка мазнините не са най-подходящата алтернатива? :)

Приятен и усмихнат ден :)

27.08.09
09:28

Не е ли по-добре в отделни дни да тренираш и да плуваш ?!

27.08.09
09:32

казано от btkadsl на 27.08.09, 09:28:

Не е ли по-добре в отделни дни да тренираш и да плуваш ?!

Ами всъщност не... д ане забравяме все пак,че аз тренирам как да кажа не професионално понеже не получавам пари за това...но на практика тренировките са си точно такива.... аз през сезона тренирам много повече от сега....сутрин в 6 и 30 ни почва тренировката имаме лек крос после влизаме във фитнеса,после след фитнеса плуваме и после следобед имаме втора тренировка ама смао плуване....и така всеки ден без неделя,а в събота смао една тренировка.... :) Като цяло от гледна точка на възстановяването, това което казваш е по-добре, но в случая няма шанс :)

27.08.09
10:09

А това да тренирате и плувате всеки ден за мен лично е безумие.

27.08.09
14:42

казано от btkadsl на 27.08.09, 10:09:

А това да тренирате и плувате всеки ден за мен лично е безумие.

Ами не знам...всеки си има различни виждания...аз лично съм пристрастена към тренировките и изобщо не ми пречи :) Даже обикновено нямам търпение да дойде следващата тренировка :) От 12 годишна тренирам така...само че преди баскетбол а не плуване...така че за мен си е нещо нормално :)

27.08.09
17:13

12:00-руло стефани+1домат
15:45-2яйца+3печени чушки+половин домат(малък)+филийка хляб
18:45-150грама пиле+1домат+филийка
Сега по някое време ще хапна към 50-60грама свинско :)

28.08.09
17:13

Тренировката и на сухо и в басейна като предните дни :) Само малко повече упражнения за кроула направих :)
Храната:
6:00-4лъжици овес+200грама домашно кисело мляко+лъжица мед+половин варена царевица
10:00-2филийки хляб+100грама сирене+4печени чушки
12:00-130грама пиле+1домат+филийка хляб
16:00-2цели яйца+2белтъка+1чушка
20:00-120грама пиле+домат+филийка хляб

29.08.09
07:59

Добър ден :) Днес тренировките пак бяха същите :) Така ще е и утре и други ден...после затварят басейна до 5ти понеже няма да има топла вода и мисля да се прехвърля в парка ;) и сряда и петък ще видя кой басейн работи и ще ходя и малко да поплувам :) Чудя се дали да не правя двуразови през седмицата...примерно сутрин да тичам и да правя спринтове към час и нещо и после вечер пак малко да тичам и да правя някои други упражнения,но ще го измисля :) Само се надявам крака да не ме боли,че иначееееееееееее... :)
Храната днес:
06:00-4лъжици овес+250грама домашно кисело мляко+1варена царевица
10:30-100грама сирене+1филийка хляб+5печени чушки
12:30-13:00-2яйца+3печени чушки+домат+филийка хляб
16:00-16:30-100грама сирене+4-5печени чушки
20:00-120грама пиле+1домат+филийка хляб

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1