Неудобен въпрос за протеина!

17.08.09
19:45

А бе хора,знам че задавам глупав въпрос, но купих си суроватка на explode слагам пудрата в вода не мога да го разтворя бъркам и бъкрам,с какво да го разтворя тоя протеин.Да пробвам с гореща вода? Извинете ама ако щете се смейте.Нещо да не е фалшива суроватката? Де да знам!

17.08.09
20:11

Нормално.Не очаквай качество от български марки.

17.08.09
20:19

Какъвто щеш протеин сложи, но само с лъжицата няма да се разбърка. Слагаш го в шишенце и го раздрусваш добре - до последно се разтваря.

17.08.09
20:28

Ти явно друг протеин не си пил...Така,че изказвания от сорта на “какъвто щеш протеин сложи” са неуместни.

17.08.09
20:36

Аз не съм, но не живея в дупка под земята, майна.

17.08.09
20:40

Ок майна ще пробвам ;)

17.08.09
20:46

Когато започнеш да употребяваш качествени пудри,тогава може пак да си говорим.
И да,има значение дали разбиваш Нутрим,Експлоуд,Красота и прочие и добри прахове на реномирани марки.Докато за първите може и миксер да ти е необходим.
Кажи ми твоя опит с добри протеини.Колко си изпил?Какви марки?Пил ли си изобщо?

Това твърдение Пешо в залата ли ти го каза?

Мнението беше редактирано от Финдо на 17.08.09 20:50.

17.08.09
20:48

Какъвто щеш протеин сложи, но само с лъжицата няма да се разбърка.

Я пак.
Пробвай Нектар на Синтракс - той се разтваря без да бъркаш.

17.08.09
21:04

Финдо, ще ти кажа, че съм разговарял с приятели и познати не малко на брой. Употребяващи всякакви видове добавки, сред които най-често различни марки протеин. Ще ти кажа, че специално за разтворимост съм разпитвал, понеже из нечий дневник стана въпрос за това наскоро, а Гошо и Пешо от залата все същото си повтарят - различни протеини много, но все същия чеп.

Но като ти го подам това твърдение ти ще се нахвърлиш в/у горките Пешо и Гошо от залата, че са неграмотници.

17.08.09
21:22

В 99% от случаите, съветите на такива Гошовци и Пешовци не водят до нищо добро/полезно

17.08.09
21:39

Питай “Гошо и Пешо” за протеин, който се разтваря при бъркане с лъжица и си купувай от него. Това е един безпогрешен критерий за качество. Тоест, не се ли разтваря - значи не струва, а ако се разтваря може и да става за пиене. Лично аз не съм пил качествен протеин, който да не се разтваря при бъркане на ръка.
Ако нямаш финанси - купи си насипен, но от склад, на нормална цена, а не на десеторна след като го пакетира поредния “производител”. Пуснал съм тема по въпроса.
При всички положения се замисли дали си струва да вкарваш в тялото си субстанции със съмнително качество и колко и какво ще усвоиш от тях?

17.08.09
22:19

Не мога да ви разбера вече. Всеки път се дъвче едно и също, купувате някакви боклуци след което питате защо това защо онова ?
Хора тук е форум обсъждаме доста неща, съветваме се, ами защо не се вслушвате към някои съвети.
Да не говорим че протеин-а може изобщо да се спести като добавка ако нямаш финансови възможности за сериозни количества.

17.08.09
23:22

При условие че сме година 2009-та мисля че е недопустимо един протеин да не може да се разтвори с лъжица в чаша - това не говори особено добре за продукта. Не казвам че всички трябва да са като NECTAR и да се разтварят супер лесно, но повечето качествени американски протеини се разтварят с лъжица прилично добре, е понякога се налага малко повече бъркане, но определено става.

18.08.09
04:48

То и нескафето не винаги се разтваря лесно. Първо трябва да се сложи протеинът, после да се добавя постепенно вода и да се бърка - така се разтваря на практика всичко. По този начин винаги съм си приготвял мляко с какао, иначе какаото по никакъв начин не иска да се смеси с млякото, освен ако не съм го добавиш заедно със захарта и не съм разбъркал със съвсем малко мляко.

Звучи странно, но...с вилица се разтваря по-лесно, отколкото с лъжица. Сипва се малко вода и се разбърква с вилицата. После се долива. Има ли много вода става доста по-трудно. Опит от...готвенето :)

18.08.09
06:27

Качествения протеин се разтваря още докато сипваш водата,после едно обръщане на шейкъра и е готов за пиене.

18.08.09
07:26

Взех си една метална кутия,дето я използвам за шейкър и 3-4 пъти като я разклата силно и се разбива,може би и моя е била грешката.Много малко хора се оплакват от протеина на explode и аз искам да си взема bargain whey ама кинтиии!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1