23.08.09
07:16
Как по-бързо ще се покаже пресата , при положение , че спазвам и нвд - коремни преси с 10кг 3 серий по 20-30 повторения.
Или 3 различни суперсерии коремни преси ?
И кое е по-добре?
Темата беше редактирана от Plamko на 23.08.09 07:31.
23.08.09
07:58
Поне да беше прочел всичко дето съм написал ,а не само първите 5 думи............
казано от Plamko на 23.08.09, 07:16:
Как по-бързо ще се покаже пресата , при положение , че спазвам и нвд - коремни преси с 10кг 3 серий по 20-30 повторения.
Или 3 различни суперсерии коремни преси ?
И кое е по-добре?
Редувай ги, в една тренировка може да правиш коремни преси с диск и упражненията да не са в супер серии. В другата ги завърти със супер сериите. Внимавай да не претренираш корема.
Може и някоя кардио тренировка да правиш, допълнително.
прая различни видове коремни... и на повечето свагам тежест и ги прая с бавно темпо и съм доста доволен изпакнаха ми.. добре..
мога да ти дам савет ако праиш от римско столче корем.. не свагай диска на гърдите а го драж на врата с рацете отзад... ;)
23.08.09
10:53
Здрасти Plamko. Първо прочети това : http://www.bgstuff.net/content/view/4989/109/
2-3 пъти седмично е напълно достатъчно да тренираш корема.
Прави супер серии до отказ,като между упражненията почивай 15-20 секунди,колкото да си поемеш въздух.
Диетата също е много важна,но това не означава,че трябва да гладуваш или пък напълно да се лишаваш от въглехидрати.
През ранните часове на деня,може да поемаш въглехидрати. Сведи до минимум мазнините в храната.
До тук само оформяш корема. За да покажеш плочките трябва да правиш аеробика.
Тичане по 30 минути 3-4 пъти в седмицата.
Ако тичаш повече от 3 пъти в седмицата и повече от 20 минути има голяма вероятност да гориш мускул.
Прецени си кое е по-добре за теб. Колкото повече аеробика толкова по-малко подкожни мазнини.