25.08.09
15:34
Здравейте ! Миналата седмица си купих Гладиатор (Sporter) и Велоергометър с мисълта че ще тренирам . искам да ви помоля някой може ли да ми изготви някаква програма за тия уреди защото съм начинаещ . Благодаря ви предварително.
казано от Sakata на 25.08.09, 15:34:
Здравейте ! Миналата седмица си купих Гладиатор (Sporter) и Велоергометър с мисълта че ще тренирам . искам да ви помоля някой може ли да ми изготви някаква програма за тия уреди защото съм начинаещ . Благодаря ви предварително.
Защо ли ми се струваше, че днес гледах друга тема, със същото име.. Иначе, ти кажи, какви са ти целите, колко си килограма, какво искаш да постигнеш, на колко си, да ни улесниш... С тази информация, която си ни дал, само можеш да търсиш в нета статии и да четеш..
25.08.09
16:17
Здравей. Извинявам се за статията не съм се уточнил. Еми значи аз сам висок 1.80 и съм 78 кг. на 20 год. Имам един голям проблем
имам големи крака, вече имам и корем а пък в ръцете сам много слаб. Целта ми е тялото ми да изглежда добре , защото сега е ужасно.
казано от Sakata на 25.08.09, 15:34:
Лицеви опори .
Кофи .
Набирания .
Спринтове.
Тадададаа . Ето ти програма с наличните ти уреди .. Ако имаше дъмбели и щанга щеше да е друго ..
Ако не искаш да ходиш на фитнес - тренировките със собствено тегло се утразяват доста добре ..
Мнението беше редактирано от Xsly на 25.08.09 16:24.
25.08.09
16:29
да ще го пробвам това ама така няма да мога да ползвам така гладиатора
казано от Sakata на 25.08.09, 16:29:
да ще го пробвам това ама така няма да мога да ползвам така гладиатора
Незнам какъв ти е точно гладиатора, те са доста видове.
Ако е най обикновен - с пек дек и скрипец си си дал парите на вятъра. Моляте опиши какви уреди има на него, или най добре постни снимка.
Мнението беше редактирано от Xsly на 25.08.09 16:37.
казано от Sakata на 25.08.09, 16:29:
няма да мога да ползвам така гладиатора
Незнам, какво имаш предвид под гладиатор, машина с пек-дек, горен скрипец, долен скрипец, римска стена? Доста неща можеш да правиш с тези неща..
Мнението беше редактирано от El padre на 25.08.09 16:37.
25.08.09
16:41
http://www.bb-team.org/?ACT=158&fid=34&aid=432_7UjHLX3G37s847rmB14m&board_id=1 това е гладиатора ми
казано от Sakata на 25.08.09, 16:41:
http://www.bb-team.org/?ACT=158&fid=34&aid=432_7UjHLX3G37s847rmB14m&board_id=1 това е гладиатора ми
Това е фитнес център за тренировки :D Всичко можеш да правиш, дори си има и пейка за преси, и аз си мечтая за такъв уред..
25.08.09
16:49
да има много упражнения ама сам нов и незнам затова питам за някой програмка
казано от Sakata на 25.08.09, 16:49:
да има много упражнения ама сам нов и незнам затова питам за някой програмка
http://www.bb-team.org/workout/1465/ . Заповядай . :) Наблегни на правилното хранене - попрочети малко из форума . . Тази програма е съвсем за новаци и няма значение дали целите ти са качване или смъкване . Когато сметнеш че си готов избери си нова програма , по интензивна и натоварваща от раздел - ‘’ Фитнес програми ‘’ горе в менуто.. В бъдеще е задължително да дадеш още малко пари за лост и дъмбели - най хубавите упражнения са с тях, а не на машини . И запомни - най важна е почивката, след това е храненето и чак на последно място е фитнеса . Този спорт е един от най сложните измисляни някога.. . В този ред на мисли е хубаво да отделиш малко време и да седнеш да четеш.. В този сайт има АДСКИ много полезна информация .
Успехи .
По-здрави .
Мнението беше редактирано от Xsly на 25.08.09 17:24.
26.08.09
08:10
благодаря ти много ще запомня това мерси много че ми помогнахте