ПОМОЩ !!!

25.08.09
13:08

Здравейте. Абе един проблем ся стана и искам да попитам някой може ли да ми направи програма за качване на маса. Защото съм нов в културизма.Пробвах се да си направя една програма ама нещо не беше както трябва. Затова искам някой с повече стаж от мен да ми направи една знам че искам много,но ще сам много благодарен на който помогне ! Очаквам мнения ;)

25.08.09
13:13

Първо си озаглавявай темите нормално.Второ в сайта има цял раздел с програми http://www.bb-team.org/fitness/workouts/ а може и да погледнеш един раздел нагоре.

Всичко зависи от стажа ти. Ако си начинаещ - трябва да минеш 3-6 месеца начален курс, който да подготви тялото ти за културистични тренировки. После пускаш програма за маса, хапваш добре и...това е ;)

27.08.09
07:30

ami dobre pak shte proverq ! :) i izvinete me za latinicata !!! prosto nqmam programkata v momenta.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1