30.08.09
18:58
Здравейте хора ! :) Пред дилема съм.. до сега никога не съм пил гейнъри (само 1 път и от тогава имам стрий по задника ,но тогава не тренирах правилно хах) Та сега съм решил да си взема гейнър.. за да кача повечко писна ми да съм клечка.. в момента съм на 18 години 176см 69кг. Преди морето бях 72.. ,но алкохола и гладът влиае зле.. Та сега се чудя какво да пия за да качвам маса !? Не съм някой HARD GAINER който е кожа и кости.. като ям сладко а-у и пускам корем.. което е ГОЛЯМ проблем ! сега почити имам плочки.. (едва се очертават като съм отпуснат) знам ,че ще се прецакат зимата ,но не искам да станат на Катове! Та какъв гейнър ще ми препоръчате.. някой с по-нормално съдържание на въглехидрати .. и мазнини.. да не е от най-сериозните за хард гейнърите ,че да не направя беля хах :)
Също така мисля да го комбинирам с Креатин въпреки ,че когато и да съм пил креатин никога не съм усещал разлика в силата или разлика в килограмите.. явно организма ми е такъв.. ,но какво пък пак ще пробвам с по- високи дози (преди пиех 5 дена зареждаща и после по 5 и 10 гр креатин в зависимост от деня тренировъчен или не ..)
Приемам и други съвети от към комбинаций.. може би с аминокиселини.. или нз.. кажете си мнението тъй като досега никога не съм се решавал да качвам по сериозно килограми карал съм само на сурватки с цел да качвам чисто :)
Благодаря предварително !
30.08.09
19:02
MHP- Up your Mass, Reflex - Instans mass
това е за тебе най-доброто.
Какъв креатин си пил ?Пробвай друг вид щом не си усещал това което си пил до сега.Ти ако разчиташ само на гейнара да покачиш тегло и останалата част от диетата не ти е с нужните калории няма да постигнеш почти нищо.Освен ако не си решил 6 пъти на ден да го пиеш.
30.08.09
20:18
Инстант масс ми изглежда доста добре пробвал ли си го ?
Бтв също видях и Serious Mass на Optium и ми грабна окото.. а и съм фен на марката хах :) дали е добър някой има ли впечатления от него ?
30.08.09
20:19
Biad_ ами на ден ям около 1 кг ориз/картофи и около 300-400 гр пиле.. и още маса работи.. старая се да спазвам режим .. и определено не разчитам само на гейнъра.. но все пак си е 1 голям плюс
Креатина който пробвах беше на Optium
казано от DARGON на 30.08.09, 20:18:
Бтв също видях и Serious Mass на Optium и ми грабна окото.. а и съм фен на марката хах :) дали е добър някой има ли впечатления от него ?
Ако имаш финансова възможност, вземи си продукта на оптимум - много е добър.Мой колега си взе голямата разфасовка и качи 10 кг. при положение че е поне 3/4 ектоморф и тренираше предимно в домашни условия.
А за креатин мога да ти препоръчам този на ПримаФорс (CEE).Добър е.
Мнението беше редактирано от Милов на 30.08.09 20:52.
Ако имаш финансова възможност, вземи си продукта на оптимум - много е добър.Мой колега си взе голямата разфасовка и качи 10 кг. при положение че е поне 3/4 ектоморф и тренираше предимно в домашни условия.
А за креатин мога да ти препоръчам този на ПримаФорс (CEE).Добър е.
Яяяяя кажи какъв е тоя специален геинер, че да си купя и аз. Вътре дека,тестостерон,метанец ли е имало ? 10кг качил - 95% мазнярка,сигурно да е било ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 30.08.09 22:01.
Според мен гейнарите са си луксозна добавка а и не са изобщо евтини.Спокойно можеш да си набавяш въглехидрати и по стария начин ;),а гейнара само ако си в движение и няма как да замениш храненето по друг начин.Все пак ти си си решваш.
Този 1 кг ако го мериш в сурово състояние,това си е един казан как го изяждаш това нещо.А ти само с ориз ли се храниш?Може да потърсиш малко разнообразие,ако е така.Надявам се знаеш ГИ на ориза и картофите.
31.08.09
03:54
Точно Serious Mass е възможно НАЙ-МАЗНИЯТ гейнър на пазара, от който вероятността да надебелееш на паласки и корем е 100%. Тъпкан е със захари и ниско качествени въглехидрати и протеини. Това е гейнър за абсолютни солетници, които имат въобще не омазняват.
Две предложения за качествен гейнер:
DYMATIZE - High Protein Mega Gainer
REFLEX - Instant Mass
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 31.08.09 04:51.
31.08.09
06:28
MHP Up Your Mass е един от най-продаваните гейнъри в USA и в момента има 40% намаление, понеже е на разпродажба.
31.08.09
07:00
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 06:28:
MHP Up Your Mass е един от най-продаваните гейнъри в USA и в момента има 40% намаление, понеже е на разпродажба.
Вие някога ще се излъжете ли да предложите и някой друг продукт,
освен тези, на които самите вие сте вносители??
Иначе и аз да предложа :
Interactive Nutrition Lean Gainer
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 31.08.09 07:02.
31.08.09
07:19
Благодаря ви много! Значи съм се объркал с този сириоус масс.. на мен ми трябва точно някой по-слаб гейнър.. за да не се омазня твърде много тъй като съм податлив на омазняване
REFLEX - Instant Mass
Виждам ,че доста хора ми ги препоръчвате май ще е някой от тях.. кой е по-добър и по “слаб” от към надебеляване..
И с какво да го комбинирам ? Благодаря !
31.08.09
07:45
казано от Finish First на 31.08.09, 07:00:
освен тези, на които самите вие сте вносители??Иначе и аз да предложа :
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.
Тези, които внасяме за мен са най-добрите и не мога да предложа друг, сърце не ми дава - съответно предлагам само тях.
Един аналогичен въпрос. Ти нещо друго освен BSN ползвал ли си някога? Яено за теб са най-добрите. Както ти ги предлагаш навсякъде така и аз предлагам тези, които са най-добри за мен.
Относно гейнърите ето списък, от който да си избереш. Няма ги всичките top гейнъри в БГ, но най-известните се намират. http://www.bodybuilding.com/store/gaintop.htm
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 31.08.09 07:47.
Не мислите ли, че е време малко да се укротите с вашите постоянни реклами на продуктите. Оставете потребителите да решават кой продукт е хубав и подходящ за тях. Елементарно е вие да си препоръчвате продуктите които продавате. Мисля че е доста подло и нагло от ваша страна, никой от другите вносители не го правят.
То вие се изкарахте че внасяте най-добрите протеини, гейнъри, креатинови матрици а съвсем не е така :)
Поста ми е изцяло спам, но не се сдържах. От няколко седмици ги гледам само това правят, дразнят форума.
Хубаво е че се опитвате да правите промоции, но този гейнър щом е толкова добър, защо не го продавате на нормалната му цена, а вместо това разпродажби ?
Мнението беше редактирано от tonu на 31.08.09 08:33.
31.08.09
08:33
Аз не твърдя, че това, което е най-добро за мен е най-добро за теб. Аз не съм набутал на потребителите насила даден продукт. Давам им вариант и както казваш ти - те да решат. Нали сме затова тук да си предлагаме вноса и да се опитваме да го продаваме. Ние не твърдим, че сме най-добрите на БГ пазара и не правим сравнение с конкуренцията.
Аз просто го казвам като съвет, не да се заяждам. Просто този начин на поведение дразни. Естествено, че за теб е най-добър след като печелиш от него. Аз гейнери не пия и не ми се спори кой е най-добрият. Обаче всеки втори пост ви е за продукт на гаспари или МХП. Гаспари ми допада като марка обаче МХП според мен са трагедия.
казано от tonu на 31.08.09, 08:38:
Аз просто го казвам като съвет, не да се заяждам. Просто този начин на поведение дразни. Естествено, че за теб е най-добър след като печелиш от него. Аз гейнери не пия и не ми се спори кой е най-добрият. Обаче всеки втори пост ви е за продукт на гаспари или МХП. Гаспари ми допада като марка обаче МХП според мен са трагедия.
Защо трагедия? Аз за “Dark Rage” лошо не съм прочел.
31.08.09
09:08
ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД Благодаря ви много този сайт наистина е много полезен !
Като цяло като разгледах постовете ви .. и спецификацията на гейнърите в бодибилдинг ком се ориентирам сериозно към DYMATIZE - High Protein Mega Gainer Има доста протеин .. и достатъчно въглехидрат не прекалено много калорий .. изглежда ми перфектния вариант за мен..
А с какво бихте ми препоръчали да го комбинирам ? Видях ,че в него има креатин.. по 5 гр. на прием.. така ,че мисля да не взимам креатин (така и така не ми действа пил съм не 1 път) .. Аминокиселини или.. ? ДДз.. не съм качвал до сега хах :)
казано от Сила БГ на 31.08.09, 03:54:
Точно Serious Mass е възможно НАЙ-МАЗНИЯТ гейнър на пазара, от който вероятността да надебелееш на паласки и корем е 100%. Тъпкан е със захари и ниско качествени въглехидрати и протеини. Това е гейнър за абсолютни солетници, които имат въобще не омазняват.
Две предложения за качествен гейнер:
REFLEX - Instant Mass
За Serious Mass съдя от видяното.Човека не се омазни изобщо. Лично мнение не давам, защото не пия гейнери, а залагам на храната, но не мисля че гейнера е лош (съдейки по видяното).
31.08.09
10:49
Ем бих ти предложил MUSCLE JUICE
31.08.09
10:58
Да, да Muscle Juice - дето е само захар вътре...
Към автора - Който и да вземеш от Dymatize,Reflex или MHP - няма да сбъркаш.
31.08.09
11:23
Благодаря ви ! :) След време ще пиша отново надявам се да има добри резултати ! :)
31.08.09
11:37
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 07:45:
казано от Finish First на 31.08.09, 07:00:
освен тези, на които самите вие сте вносители??Иначе и аз да предложа :
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.Тези, които внасяме за мен са най-добрите и не мога да предложа друг, сърце не ми дава - съответно предлагам само тях.
Един аналогичен въпрос. Ти нещо друго освен BSN ползвал ли си някога? Яено за теб са най-добрите. Както ти ги предлагаш навсякъде така и аз предлагам тези, които са най-добри за мен.
Относно гейнърите ето списък, от който да си избереш. Няма ги всичките top гейнъри в БГ, но най-известните се намират. http://www.bodybuilding.com/store/gaintop.htm
Щом не фигурира определена цена, предлагам само най - добрите,
не само според мен продукти,
а не посредствени като другите хора.
И ползвам съм да, още преди да чуете за MHP,
бях пробвал два ваши продукти, даже съм ви писал на ЛС за тях.