30.08.09
18:58
Здравейте хора ! :) Пред дилема съм.. до сега никога не съм пил гейнъри (само 1 път и от тогава имам стрий по задника ,но тогава не тренирах правилно хах) Та сега съм решил да си взема гейнър.. за да кача повечко писна ми да съм клечка.. в момента съм на 18 години 176см 69кг. Преди морето бях 72.. ,но алкохола и гладът влиае зле.. Та сега се чудя какво да пия за да качвам маса !? Не съм някой HARD GAINER който е кожа и кости.. като ям сладко а-у и пускам корем.. което е ГОЛЯМ проблем ! сега почити имам плочки.. (едва се очертават като съм отпуснат) знам ,че ще се прецакат зимата ,но не искам да станат на Катове! Та какъв гейнър ще ми препоръчате.. някой с по-нормално съдържание на въглехидрати .. и мазнини.. да не е от най-сериозните за хард гейнърите ,че да не направя беля хах :)
Също така мисля да го комбинирам с Креатин въпреки ,че когато и да съм пил креатин никога не съм усещал разлика в силата или разлика в килограмите.. явно организма ми е такъв.. ,но какво пък пак ще пробвам с по- високи дози (преди пиех 5 дена зареждаща и после по 5 и 10 гр креатин в зависимост от деня тренировъчен или не ..)
Приемам и други съвети от към комбинаций.. може би с аминокиселини.. или нз.. кажете си мнението тъй като досега никога не съм се решавал да качвам по сериозно килограми карал съм само на сурватки с цел да качвам чисто :)
Благодаря предварително !
30.08.09
19:02
MHP- Up your Mass, Reflex - Instans mass
това е за тебе най-доброто.
Какъв креатин си пил ?Пробвай друг вид щом не си усещал това което си пил до сега.Ти ако разчиташ само на гейнара да покачиш тегло и останалата част от диетата не ти е с нужните калории няма да постигнеш почти нищо.Освен ако не си решил 6 пъти на ден да го пиеш.
30.08.09
20:18
Инстант масс ми изглежда доста добре пробвал ли си го ?
Бтв също видях и Serious Mass на Optium и ми грабна окото.. а и съм фен на марката хах :) дали е добър някой има ли впечатления от него ?
30.08.09
20:19
Biad_ ами на ден ям около 1 кг ориз/картофи и около 300-400 гр пиле.. и още маса работи.. старая се да спазвам режим .. и определено не разчитам само на гейнъра.. но все пак си е 1 голям плюс
Креатина който пробвах беше на Optium
Бтв също видях и Serious Mass на Optium и ми грабна окото.. а и съм фен на марката хах :) дали е добър някой има ли впечатления от него ?
Ако имаш финансова възможност, вземи си продукта на оптимум - много е добър.Мой колега си взе голямата разфасовка и качи 10 кг. при положение че е поне 3/4 ектоморф и тренираше предимно в домашни условия.
А за креатин мога да ти препоръчам този на ПримаФорс (CEE).Добър е.
Мнението беше редактирано от Милов на 30.08.09 20:52.
Ако имаш финансова възможност, вземи си продукта на оптимум - много е добър.Мой колега си взе голямата разфасовка и качи 10 кг. при положение че е поне 3/4 ектоморф и тренираше предимно в домашни условия.
А за креатин мога да ти препоръчам този на ПримаФорс (CEE).Добър е.
Яяяяя кажи какъв е тоя специален геинер, че да си купя и аз. Вътре дека,тестостерон,метанец ли е имало ? 10кг качил - 95% мазнярка,сигурно да е било ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 30.08.09 22:01.
Според мен гейнарите са си луксозна добавка а и не са изобщо евтини.Спокойно можеш да си набавяш въглехидрати и по стария начин ;),а гейнара само ако си в движение и няма как да замениш храненето по друг начин.Все пак ти си си решваш.
Този 1 кг ако го мериш в сурово състояние,това си е един казан как го изяждаш това нещо.А ти само с ориз ли се храниш?Може да потърсиш малко разнообразие,ако е така.Надявам се знаеш ГИ на ориза и картофите.
31.08.09
03:54
Точно Serious Mass е възможно НАЙ-МАЗНИЯТ гейнър на пазара, от който вероятността да надебелееш на паласки и корем е 100%. Тъпкан е със захари и ниско качествени въглехидрати и протеини. Това е гейнър за абсолютни солетници, които имат въобще не омазняват.
Две предложения за качествен гейнер:
DYMATIZE - High Protein Mega Gainer
REFLEX - Instant Mass
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 31.08.09 04:51.
31.08.09
06:28
MHP Up Your Mass е един от най-продаваните гейнъри в USA и в момента има 40% намаление, понеже е на разпродажба.
31.08.09
07:00
MHP Up Your Mass е един от най-продаваните гейнъри в USA и в момента има 40% намаление, понеже е на разпродажба.
Вие някога ще се излъжете ли да предложите и някой друг продукт,
освен тези, на които самите вие сте вносители??
Иначе и аз да предложа :
Interactive Nutrition Lean Gainer
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 31.08.09 07:02.
31.08.09
07:19
Благодаря ви много! Значи съм се объркал с този сириоус масс.. на мен ми трябва точно някой по-слаб гейнър.. за да не се омазня твърде много тъй като съм податлив на омазняване
REFLEX - Instant Mass
Виждам ,че доста хора ми ги препоръчвате май ще е някой от тях.. кой е по-добър и по “слаб” от към надебеляване..
И с какво да го комбинирам ? Благодаря !
31.08.09
07:45
освен тези, на които самите вие сте вносители??Иначе и аз да предложа :
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.
Тези, които внасяме за мен са най-добрите и не мога да предложа друг, сърце не ми дава - съответно предлагам само тях.
Един аналогичен въпрос. Ти нещо друго освен BSN ползвал ли си някога? Яено за теб са най-добрите. Както ти ги предлагаш навсякъде така и аз предлагам тези, които са най-добри за мен.
Относно гейнърите ето списък, от който да си избереш. Няма ги всичките top гейнъри в БГ, но най-известните се намират. http://www.bodybuilding.com/store/gaintop.htm
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 31.08.09 07:47.
Не мислите ли, че е време малко да се укротите с вашите постоянни реклами на продуктите. Оставете потребителите да решават кой продукт е хубав и подходящ за тях. Елементарно е вие да си препоръчвате продуктите които продавате. Мисля че е доста подло и нагло от ваша страна, никой от другите вносители не го правят.
То вие се изкарахте че внасяте най-добрите протеини, гейнъри, креатинови матрици а съвсем не е така :)
Поста ми е изцяло спам, но не се сдържах. От няколко седмици ги гледам само това правят, дразнят форума.
Хубаво е че се опитвате да правите промоции, но този гейнър щом е толкова добър, защо не го продавате на нормалната му цена, а вместо това разпродажби ?
Мнението беше редактирано от tonu на 31.08.09 08:33.
31.08.09
08:33
Аз не твърдя, че това, което е най-добро за мен е най-добро за теб. Аз не съм набутал на потребителите насила даден продукт. Давам им вариант и както казваш ти - те да решат. Нали сме затова тук да си предлагаме вноса и да се опитваме да го продаваме. Ние не твърдим, че сме най-добрите на БГ пазара и не правим сравнение с конкуренцията.
Аз просто го казвам като съвет, не да се заяждам. Просто този начин на поведение дразни. Естествено, че за теб е най-добър след като печелиш от него. Аз гейнери не пия и не ми се спори кой е най-добрият. Обаче всеки втори пост ви е за продукт на гаспари или МХП. Гаспари ми допада като марка обаче МХП според мен са трагедия.
Аз просто го казвам като съвет, не да се заяждам. Просто този начин на поведение дразни. Естествено, че за теб е най-добър след като печелиш от него. Аз гейнери не пия и не ми се спори кой е най-добрият. Обаче всеки втори пост ви е за продукт на гаспари или МХП. Гаспари ми допада като марка обаче МХП според мен са трагедия.
Защо трагедия? Аз за “Dark Rage” лошо не съм прочел.
31.08.09
09:08
ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД Благодаря ви много този сайт наистина е много полезен !
Като цяло като разгледах постовете ви .. и спецификацията на гейнърите в бодибилдинг ком се ориентирам сериозно към DYMATIZE - High Protein Mega Gainer Има доста протеин .. и достатъчно въглехидрат не прекалено много калорий .. изглежда ми перфектния вариант за мен..
А с какво бихте ми препоръчали да го комбинирам ? Видях ,че в него има креатин.. по 5 гр. на прием.. така ,че мисля да не взимам креатин (така и така не ми действа пил съм не 1 път) .. Аминокиселини или.. ? ДДз.. не съм качвал до сега хах :)
Точно Serious Mass е възможно НАЙ-МАЗНИЯТ гейнър на пазара, от който вероятността да надебелееш на паласки и корем е 100%. Тъпкан е със захари и ниско качествени въглехидрати и протеини. Това е гейнър за абсолютни солетници, които имат въобще не омазняват.
Две предложения за качествен гейнер:
REFLEX - Instant Mass
За Serious Mass съдя от видяното.Човека не се омазни изобщо. Лично мнение не давам, защото не пия гейнери, а залагам на храната, но не мисля че гейнера е лош (съдейки по видяното).
31.08.09
10:49
Ем бих ти предложил MUSCLE JUICE
31.08.09
10:58
Да, да Muscle Juice - дето е само захар вътре...
Към автора - Който и да вземеш от Dymatize,Reflex или MHP - няма да сбъркаш.
31.08.09
11:23
Благодаря ви ! :) След време ще пиша отново надявам се да има добри резултати ! :)
31.08.09
11:37
освен тези, на които самите вие сте вносители??Иначе и аз да предложа :
и гейнър номер 1 за последната година - BSN True-Mass.Тези, които внасяме за мен са най-добрите и не мога да предложа друг, сърце не ми дава - съответно предлагам само тях.
Един аналогичен въпрос. Ти нещо друго освен BSN ползвал ли си някога? Яено за теб са най-добрите. Както ти ги предлагаш навсякъде така и аз предлагам тези, които са най-добри за мен.
Относно гейнърите ето списък, от който да си избереш. Няма ги всичките top гейнъри в БГ, но най-известните се намират. http://www.bodybuilding.com/store/gaintop.htm
Щом не фигурира определена цена, предлагам само най - добрите,
не само според мен продукти,
а не посредствени като другите хора.
И ползвам съм да, още преди да чуете за MHP,
бях пробвал два ваши продукти, даже съм ви писал на ЛС за тях.