28.08.09
08:11
Любопитно ми е колко хора ще ходят на таз годишното Olympia 2009 на 24 септември. Взехте ли си билети вече?
30.08.09
18:21
Ти сериозно ли ве?
31.08.09
04:31
Доколкото съм чел ревюта...не е нещо,на което си струва да присъствам. :)
31.08.09
06:29
казано от introducer на 30.08.09, 18:21:
Ти сериозно ли ве?
Напълно ве.
31.08.09
06:31
казано от DeadManWalking на 31.08.09, 04:31:
Ако не намираш смисъл да присъстваш на него, значи не си голям фен на спорта и другото, което е по-добро състезание и събитие в тази сфера няма.
31.08.09
07:08
A вие какво? Пуснахте темата да се похвалите или наистина искате да дискутираме Олимпията?
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 06:31:
Ако не намираш смисъл да присъстваш на него, значи не си голям фен на спорта и другото, което е по-добро състезание и събитие в тази сфера няма.
Да,може би ако си билдър...но тук има и доста хора, с по-различно разбиране за щангите ;)
31.08.09
07:59
казано от Finish First на 31.08.09, 07:08:
A вие какво? Пуснахте темата да се похвалите или наистина искате да дискутираме Олимпията?
Да се хвалим ?!?! Темата ясно си личи, че е за дискусия. Не мислех, че ще има засегнати...
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 31.08.09 08:02.
31.08.09
08:00
казано от Никола на 31.08.09, 07:21:
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 06:31:
Да,може би ако си билдър...но тук има и доста хора, с по-различно разбиране за щангите ;)
Не само ако си билдър. Стига да си фен и по-запален по този спорт ако питаш мен :)
31.08.09
08:02
И съм фен и съм запален и по състезания ходя, но Олимпията не мога да си позволя да отида да гледам. Иначе с удоволствие.
31.08.09
09:17
казано от Георги Гайдов на 31.08.09, 08:02:
И съм фен и съм запален и по състезания ходя, но Олимпията не мога да си позволя да отида да гледам. Иначе с удоволствие.
И аз съм на т’ва дередже. С удоволествие бих се метнал до Лас Вегас. : )
[off]Сами си пускате теми, после обръщате разговора в друга насока.. “тхихи”.[/off]
[on]Бих отишъл, но за да видя тоя-оня на живо, иначе не следя нещата толкова отблизо.[/on]
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.08.09 09:20.
31.08.09
09:23
Всеки фен на този спорт би отишъл, преди години ходих на доста състтезания из страната и беше голямо удоволствие, но да се грабна от тук до Лас Вегас е доста по трудно. Едва ли на тази олимпия ще има повече от десетина Българи.
Какви са цените на билетите само за шоуто, някаква цифра ми се върти от 600 долара преди няколко години.
Имам огромно желание, но не мога да си го позволя.
Мнението беше редактирано от Владимир на 31.08.09 09:50.
31.08.09
11:48
казано от Иван Шишманов на 31.08.09, 09:23:
Всеки фен на този спорт би отишъл, преди години ходих на доста състтезания из страната и беше голямо удоволствие, но да се грабна от тук до Лас Вегас е доста по трудно. Едва ли на тази олимпия ще има повече от десетина Българи.
Какви са цените на билетите само за шоуто, някаква цифра ми се върти от 600 долара преди няколко години.
600$ са VIP пакетите и то сребърният. 700$ златен VIP пакет. Иначе само за expo-то и състезанията билетите са много по-евтини.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 31.08.09 11:49.
31.08.09
12:12
Билетът ще е най-малкият проблем. Виза някаква ви трябва, било то за екскурзия или бизнес, самолетните билети са на огромни цени, ще трябва да преспите 1 вечер там, защото олимпията е 2 дни минимум. И те станаха доста разходи.
31.08.09
12:17
Интересно защо никоя българска тв не пусне Олимпия, пък било и на запис. Толкова ли е скъпо! Мисля, че ще има интерес и ще се гледа от доста хора. Иначе ще ми е много интересно да гледам на живо и се надявам че след време ще мога да си посволя. :)
31.08.09
12:58
На живо можеш да го гледаш online в bb.com. Иначе в БГ телевизиите освен футбол, друг спорт не познават.
31.08.09
19:53
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 31.08.09, 12:58:
На живо можеш да го гледаш online в bb.com. Иначе в БГ телевизиите освен футбол, друг спорт не познават.
Не само Олимпията, дават директно всички по-големи състезания като Арнолд Класик и Айрън Мен, и то с добро качество връзка според мен. А то футбола не е спорт - 20 човека спортуват и 2 милиона ги гледат и мелят бири и кюфтета. Поне в културизма няма фен, който не спортува.
Ако ида у Вегаса, последното нещо, на което ще присъствам ще е Олимпията :D :D :D
31.08.09
20:20
казано от emzo на 31.08.09, 20:02:
Ако ида у Вегаса, последното нещо, на което ще присъствам ще е Олимпията :D :D :D
Чувствах се самотен в коментара си, но най-накрая сродна душа :D
И аз така, Олимпията е последното нещо, заради което ще се вдигна до Вегас :)
31.08.09
23:30
Чакайте сега малко. :) Откога модерния професионален бодибилдинг има нещо общо с щангите?При 50 000 долара годишно за стероиди ще си растеш и на лицеви опорки.Макар това последното да е преувеличение,много от кандидатите за мистър Олимпия си взимат отпуск 3 месеца след състезанието и не тренират хич. :) А за малкото сериозни финалисти яденето и правилния избор на химия е 10 пъти по-решаващ от вдигането на някакви си тежести.Отдавна не свързвам професионалния бодибилдинг с weightlifting.
И после,малко са нещата по-педерастки от това да се намажеш с олио,изкуствен тен и да излезеш на сцена по прашки. :)
Аз съм фен на силовите спортове,там,където местенето на тежести всъщност е необходимост.И то на големи тежести. :) Имало е случаи на кандидати за мистър Олимпия (тоест с ПРО титла...) да не могат да вдигнат 140 кг от лег и на 160 тяга да изгарят.Charlse Poliquin го пише в книгите си.Рони Колман,Дориан и т.н. са изключения,някои от тях имат минало на трибойци.
В никой случай професионалните спортове не протичат без употреба на медикаменти,но бодибилдингът е freak show,всяка поредна година летвата се вдига - я по вина на съдиите,които отдавна са зае*али пропорции,я по вина на развитието на науката в областта на човешката физиология и химия.
Мен ми покажете състезание по трибой,олимпийски щанги,хвърляне на гюле,мятане на диск,многобой...там ще отида (при възможност),ама...бодибилдинг?!Мускулите са гей фетиш,момчета. :-)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 31.08.09 23:40.
01.09.09
04:16
Предлагам на модераторите да си свършат работата и да изтрият последния пост !
казано от _ZOB_DOG_ на 01.09.09, 04:16:
Предлагам на модераторите да си свършат работата и да изтрият последния пост !
Какво му е на поста? Човека се изрази доста правилно, аз съм на същото мнение.
Но всеки си решава, и дори не ме интересува кой ще излезе по-голям, и т..н. да се оправят.
01.09.09
06:06
Та казвате само с химията и с лицеви и коремни и ставаш като Рони а ? Добре ще пробвам по-нататък..
Стига глупости.. Цяла година ядеш абсолютно същите неща , ядеш по час , спиш по час , тренираш по час. С намалени мазнини и въглехидрати. Особено пък като почнат предсъзтезателната диета тогава са и няколко часа кардио на ден + малко мазнини и въглехидрати , след тренировка са направо като огромни зомбита.
Зоб Дог знае/ят за какво става на въпрос за това ви написа този пост. Какво общо има този пост с най-доброто съзтезание по Бодибилдинг. Деадмен - няма лошо да ходиш да гледаш съзтезание по гюле - жени и мъже с тумбаци.Пак се забравя това ,че културистите не дигат за сила а за маса.
казано от TrainHard на 01.09.09, 06:06:
Та казвате само с химията и с лицеви и коремни и ставаш като Рони а ? Добре ще пробвам по-нататък..
Стига глупости.. Цяла година ядеш абсолютно същите неща , ядеш по час , спиш по час , тренираш по час. С намалени мазнини и въглехидрати. Особено пък като почнат предсъзтезателната диета тогава са и няколко часа кардио на ден + малко мазнини и въглехидрати , след тренировка са направо като огромни зомбита.
Зоб Дог знае/ят за какво става на въпрос за това ви написа този пост. Какво общо има този пост с най-доброто съзтезание по Бодибилдинг. Деадмен - няма лошо да ходиш да гледаш съзтезание по гюле - жени и мъже с тумбаци.Пак се забравя това ,че културистите не дигат за сила а за маса.
Съмнява ме да може да пробваш химията,която е зимал и зима Рони някога.
01.09.09
07:52
А стига бе... Мисълта ми беше ,че не са само химия !
казано от TrainHard на 01.09.09, 07:52:
А стига бе... Мисълта ми беше ,че не са само химия !
OОо, нека не отива на там дискусията, че този филм сме го гледали вече :)
Иначе подкрепям мнението на deadman. Както казваше един приятел ‘фен съм на играта, не на играчите’. Олимпията дори и в БГ да се провеждаше едва ли бих отишъл САМО за това. Някак си не се кефя да гледам мускулести, намазани с олио мъжаги да ми чупят стойки...
TrainHard , искаш да кажеш , че всичко е комплексно - храна , тренировки , химия. Това е точно така , но какво друго се изисква от него , освен да си яде стриктно храната , каква трудност му представлява? И на мен всичко да ми е поднесено на тепсия - супер фитнес ободурване , облекло , добавки , най-качествената храна , и аз ще ям под час и ще тренирам в суперлукса с кеф. Далече сме от тия неща , направи си сметка какви луди пари изкавра само от реклами , а баща ти бачка по 8 часа на ден , за да изкара 1/8675624154 от парите на Рони. Слез на земята , витаеш някъде...
П.П : Колкото до Олимпиата - има далеч по-интересни неща като състезание по силов трибой или Worlds Strongest Man , примерно :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 01.09.09 09:58.
01.09.09
10:17
Гошко не мога да се съглася с мнението ти, да всичко му дават на човека, но след като е станал Олимпия, а какъв е пътя до там колко е труден имаш ли представа, за да го направи е работил много повече от 8 часа на ден. Изобщо всеки спортист за да стане такъв какъвто го познаваме от рекламите и телевизията е хврълил доста труд и лишения, докато другите деца са яли в макдоналдс, той е гладувал, докато другите са играли на вън той е тренирал, докато другите тинейджъри са ходили по дискотеки кръчми заведения и са се веселили, той се е лишавал.
Не е хубаво да кажем “той взима химия, следователно никъв труд не влага”, пробвай да вземеш химия за да направиш тялото си за да видиш, че не е така както много хора смятат.
Нещата никак не стоят като, че си биш инжекциите, и разстеш докато мухаш пържените картофи които ти е поднесъл под час спонсора, лежайки из вас пред телевизора.
Рони за да изкарва тези пари се е лишил от много неща, включително е заложил здравето си на карта, нищо за него работи цяла поликлиника.
С удоволствие бих присъствал на това състезание.
01.09.09
12:23
Не е лесно,аз не съм казал,че е лесно.Казах,че е глупаво. :)Захранваш се като шопарче,за да чупиш стойки на други шопарчета.
Иначе определено си е работа за цял живот и не всеки...даже малко за хората,които дори с химиите,тренировките и храненето му ще стигнат неговата физика.Но мен ми се губи смисъла.
казано от death на 31.08.09, 20:20:
казано от emzo на 31.08.09, 20:02:
Чувствах се самотен в коментара си, но най-накрая сродна душа :D
И аз съм така - макар дори да имам професионален интерес - в Лас Вегас има доста по-интересни неща от това ШОУ :)
казано от Гошко на 01.09.09, 09:56:
TrainHard , искаш да кажеш , че всичко е комплексно - храна , тренировки , химия. Това е точно така , но какво друго се изисква от него , освен да си яде стриктно храната , каква трудност му представлява? И на мен всичко да ми е поднесено на тепсия - супер фитнес ободурване , облекло , добавки , най-качествената храна , и аз ще ям под час и ще тренирам в суперлукса с кеф. Далече сме от тия неща , направи си сметка какви луди пари изкавра само от реклами , а баща ти бачка по 8 часа на ден , за да изкара 1/8675624154 от парите на Рони. Слез на земята , витаеш някъде...
П.П : Колкото до Олимпиата - има далеч по-интересни неща като състезание по силов трибой или Worlds Strongest Man , примерно :)
Това са глупости... не мислиш ли че след като Рони е 8 пъти олимпия, а за повечето културисти дори самото класиране за олимпията е невероятен успех значи има защо да е номер едно. Ключовата дума е ВОЛЯ и ЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХА - ако ти ги имаше нямаше да пишеш тук и сега ;)
казано от kao на 01.09.09, 13:09:
казано от Гошко на 01.09.09, 09:56:
Това са глупости... не мислиш ли че след като Рони е 8 пъти олимпия, а за повечето културисти дори самото класиране за олимпията е невероятен успех значи има защо да е номер едно. Ключовата дума е ВОЛЯ и ЖЕЛАНИЕ ЗА УСПЕХА - ако ти ги имаше нямаше да пишеш тук и сега ;)
Това са 4 думи .. А и съм на различно мнение.. 2/3 от хората имат воля и желание . Според мен клучовата дума е ‘’ ГЕН ‘’. Нито казвам че не е вземал медикаменти, нито че не е вложил всичко от себе си . Но да си го кажем честно - всеки сериозен билдър го прави, а те са хиляди .. Генът,късметът и разумът са го издигнали .. Фармацевтичните компании не си избират на рандом представителите ..
А относно темата . Ех да имаше пари .. С тези 700-800 лева вместо на почивка бих отишъл на олимпиата .. Надявам се в бъдеще да имам тази възможност.
Направо е смешно да се омаловажи по подобен начин конкурса Mr.O.! Аз пък, ако по стечение на обстоятелствата съм в Лас Вегас по време на олимпията, ще дам всичко от себе си за да посетя шоуто. Това не е болна амбиция, а е просто “око да види” хората от списанията и евентуално да се щракна с някой от тях.
Тъпо е да намесвате химията, още повече когато това, че се взима не е тайна, нито е упрек към състезателите. На който не му харесва да не ги гледа, има си състезания за натурални. Чисто визуално на мен ми допада да гледам тези хора и общо взето шапка свалям на постигнатото от тях. Те са избрали този път, това е професията им.
Има много хора, които взимат химия, но участниците в Олимпията са малцина, което говори, че освен медикаменти, тук играят генетика, зверски труд и хранителни режими.
Ако искате да разглеждате забележителности, посетете Париж, Рим, Лондон...в Лас Вегас освен лукс, хотели и казина трудно ще откриете нещо наистина стойностно (лично мнение).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.09.09 14:40.
Напълно съм съгласен с Стоянчо.Като не ви харесва бодибилдинг стила - не го гледайте.На мен пък не ми харесва weightlifting-a - някакви праслаци се кривят под 500кг...но не коментирам нали ? Всеки си има вкус и никой не обича да му се налага чуждо мнение.Една от мечтите ми е да посетя Олимпиата.
01.09.09
16:57
Аз няма да пиш повече в тая тема ‘щото ми става смешно и жалко как се умаловажава труда на тези хора. Постигнете вие нещо подобно и тогава казвайте ,че не е трудно,че всеки който се назоби го може и т.н.
ДеадМен - та казваш Шопарчета ? Мисля ,че спортовете които изреди одеве правят хората шопарчета , не БодиБилдинга.
Гошко - от къде знаеш къде работи баща ми , дали имам баща и т.н. ,
Нещо си пропуснал защото те не всички тренират в супер зали. Не витая никъде , просто харесвам спорта. Не ми е интересно да гледам дебелаци да местят камъни ;) Е и там има хора като Пудзиановски , все пак...
01.09.09
17:53
TrainHard правилно си решил да не пишеш в темата.
Хора, какво разсъждавате толкова не мога да разбера. Вместо да си напрягате жалките мозъчета приемете мнението на хората тук, които наистина имат представа как стоят нещата и мнението им е 100 пъти по-стойностно и важно отколкото вашето. Докато вие разсъждавате, аз и брат ми сме доста навътре със подготовката за състезания, добри приятели със най-големите състезатели в БГ, провеждането на състезания, намирането на спонсор, рекламната дейност, списания, предавания, семинари и изобщо всичко което се сетите, че е свързано с този спорт, все пак не забравяйте, че културизма в България е тръгнал от Димитровград - нашия роден град ;)
То заради такива като вас хората със знания и компетенции спряха да пишат тук и в гохард, дори и ние.