Домашна тренировъчна програма.

01.09.09
12:16

Първо здравейте!Нямам възможност да ходя на фитнес,но вкъщи имам дъмбели щанга лежанка и лост за набиране.И ако някой изобщо се наеме да се занимава с мен.Го моля да ми каже какво мога да правя с това което имам.И ако може да ми се обясни по колко дни в седмицата да тренирам,повторения и серий.На 15 години съм 183 висок 67 килограма.Целта ми е качване на мускулна маса.Благодаря ви предварително!

MO

01.09.09
13:27

Яж чипсове по цял ден и лежи на дивана докато не станеш поне 75 килограма след това пак пиши :)

01.09.09
13:34

По горния потребител си е за бан ..  А иначе - То друго за качествена тренировка не ти трябва . Прочети из нета какво е ‘’ кръгова тренировка ‘’ и си направи сам такава- не е голяма философия . В тренировка трябва да имаш 3-4-5-6 упражнения със по 2-3-4-5 серии в които да имаш 4-12 повторения...  Надявам се че знаеш че храната е с пъти по важна от самата тренировка . Като заначало можеш да тренираш по 3 пъти в седмица .

Мнението беше редактирано от Xsly на 01.09.09 13:35.

MO

01.09.09
17:11

Не знам кого е за бан само лъжат хората такива като тебе.Като ти е слаба структурата, обясни ми приятелю как ще качиш с твоето “хранене” ми е много чудно? Познавам много такива хора за да си вадя изводи така че стой мирен и си пипай плочките :)

01.09.09
17:34

казано от Morrison на 01.09.09, 17:11:

Не знам кого е за бан само лъжат хората такива като тебе.Като ти е слаба структурата, обясни ми приятелю как ще качиш с твоето “хранене” ми е много чудно? Познавам много такива хора за да си вадя изводи така че стой мирен и си пипай плочките :)

Боже,колко мъка има по този свят,Боже...

Намери си програма за начинаещи, защото ти си такъв. Там е обяснено по колко повторения и серии се правят. Някои от упражненията ще трябва да ги смениш с такива, които можеш да правиш, тъй че питай смело да ти кажем кое с кое се заменя. Другото е постоянство и здраво хранене.
Навремето хората без добавки на сковани от дърво лежанки са имали ръце над 45см, гръден кош над 125см и т.н. Не е проблем и в къщи. Добре е да си набавяш още тежести и да помислиш за стойка за клек, лесно може да си я направиш и сам с помощта на някой заварчик.

MO

01.09.09
18:14

казано от Xsly на 01.09.09, 17:34:

казано от Morrison на 01.09.09, 17:11:

Боже,колко мъка има по този свят,Боже...

Боже колкло си оригинален като анцуг адидас с четири ленти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1