Кръстосани крака

02.09.09
18:23

Има ли проблем ако се кръстосват краката при набирания и кофички,защото едно момче,с което ходя да тренирам упорито се опитва да ме убеди че това не е правилно.Идеята му е,че странта на тялото чуйто крак е отгоре дърпа или бута повече стравнение с другата.
Това му било казано от трениор,който наистина има добри познания и дългогодишен опит.
Какво мислите вие,аз лично имам 2 пъти по добра стабилност и баланс когато краката са ми един върху друг и опрделено не чувствам да използвам едната си страна повече.

02.09.09
18:29

:lol:  Разбира се че са глупости .
А и аз не виждам начин кофите за гърди да ги правя без кръстосване ..  ;-P

ПИ

02.09.09
18:42

На мен ми е всеедно дали съм ги кръстосал или не ..

02.09.09
18:56

Принципно кофички правя само с изпънати крака, но по навик, а не поради някакви съображения. Вече с кръстосани крака правя и кофички и набирания, но защото по-лесно държа дъмбела така. Без допълнителна тежест си е все тая. Както ти иде на сърцето - така се набирай.

Ако имам въже и дискове на които може да се завързва, тогава бих правил кофички и набирания с изправени крака.Но при положените,че за тежест изпозлвам дъмбели, това е невъзможно.Така,че нуждата ме кара да правя с кръстосани крака, дали е неправилно , не мога да ти кажа.

02.09.09
19:26

Не смятам, че е от съществено значение.

RogerF - с дъмбел е изключително неудобно, а може и да е много шумно.
По-добре си намери въже, верига или направо колан за тежести.

Не е неудобно ако има кой да ти го слага между краката (как само прозвуча  :lol: ).Иначе сам е много неудобно.

02.09.09
19:36

Става въпрос за упражнения без тежест,само с лично тегло,при тежест ако е с дъмбел просто няма как без колан.

02.09.09
20:02

казано от RogerF на 02.09.09, 19:30:

Не е неудобно ако има кой да ти го слага между краката (как само прозвуча  :lol: ).

Абе, с 50-60 кг дъмбел ще си е бая неудобно :lol:
Всъщност, има значение как са краката. Като ги свивате или отпускате, променяте центъра на тежестта на тялото.

02.09.09
21:52

збе зависи как ти е удобвно аз съм 2 метра искам не искам ги крастосвам и свивам хааххаах

03.09.09
09:11

Понякога ги кръстосвам,но понякога не.Не забелязвам особена разлика.

RO

06.09.09
11:50

Аз ако бях на тебе щях да му кажа въри да са ибеш...щом има ефект значи сичко е ОК...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1