Въпрос

02.09.09
20:13

Здрвейте!
  Тренирам от година , година и нещо и съм тренирал съм само за мускулна маса . Без никакви добавки , без никакъв режим на ханене съм качил 18 кг . Ръката ми се покачи с  6см , както и висчко останало . Вървя си с релеф , предполагам , защото преди да почна си бях слаб и релефен и не ми се е загубил . Сега ръката ми е 41,5см напомпена и искам да почна релеф . Говорих с един приятел във фитнеса затова как става . Има буквално има перфектен релф . Той ми каза , че трябвало да комбинирам няколко мускулни групи , повторенията да са над 12 и да правя кардио преди и след тернировка по 15 мин .
Въпроса ми е как да си подредя програмата , защото аз тернирам 5 пъти в седмица за всяка мускулна група , ако направя примерно : гърди и бицепс , гръб и трицепс , рамо и крака , става така , че това са 3 дена . Ако ги въртя рамото и краката ще изостават с 1 път от останалите групи , а 6 пъти ще ми идват в повече . Не съм наясно изобщо и ще съм благодарен ако някой ме светне по въпроса . А и друго което искам да питам е дали от кардиото ще сваля и мускулна маса ?

ПИ

02.09.09
20:16

Трупай още маса, пролетта ще чистиш..

MI

02.09.09
21:11

Съгласен съм с питбул, зимата тоя релеф за нищо не става. Трупай маса и пролетта здрава диета и кардио.

IB

03.09.09
07:00

Приятел сега започва сезона на качването,подобре сега вземи да качваш апак на пролета ще чистиш :)

03.09.09
19:12

Въпроса е че аз нямам за чистене . Имам си релеф , 6 плочки , но искам да си ” изцедя ” мускулите до максимум .  Не съм наясно с това как да си подредя програмата и питах дали с горе посоченото ще стане .

Според мен няма голяма файта от кардиото след тренировка.. :) По-добре прави само в началото.. ;)

ПИ

03.09.09
19:59

Напротив, по-голям ефект има след тренировка.

GO

03.09.09
20:10

казано от Виктор Манчев на 03.09.09, 19:53:

Според мен няма голяма файта от кардиото след тренировка.. :) По-добре прави само в началото.. ;)

Кардиото го прави сутрин на гладно или след тренировка не повече от 30-35 мин(най-добре сутрин на гладно).Ако го правиш преди тренировка тя няма да е пълноценна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1