02.09.09
19:26
Крака НЕ транирам, играя достатъчно футбол.16 год. 70кг, 179. стаж - година , преди това пак ама с дълги прекъсвания.Общо взето, знам всичко за хранения и тренировки.Добавки не взимам.Тренирам през ден.
1ви ден Гърди:
Лег - 3 серии по 9,8,7 повторения
Полулег - пак същото
Обратен лег - Серия , Кофички Серия и така ги редувам 2 пъти. Нещо като дроп серия
Флайс - 1 нормална серия и 2 дроп серии
2ри ден Гръб:
Набирания -
3 серии широк хват (т.е. тва дет влиза повече рамо, отколкото бицепс)
3 серии тесен хват (тука вече влиза бицепса мощно)
Скрипец - 4 серии (2 отпред, 2 отзад)
Гребане - 3 серии
Мечка - 3 серии
3ден - Рамо (предно,средно,задно), бицепс малко, трицепс малко ( по 2-3 серии, колкото да ги поддържам) и корем (като корем правя и в почивните дни, общо взето го правя когато съм отпочинал), понякога и трапец правя.Общо взето 3тия ден е само за поддръжка на мускулните групи извън гръб и гърди
Така - гърди и гръб ми изостават за това се получават тези отделни дни, в които тренирам гръб самостоятелно и гърди самостоятелно.Мислите ли, че с тази програма мога да прогресирам, смисъл дали няма да претоваря гърдите и гърба с тези много упражнения , но от друга страна аз нарочно ги правя самостоятелно и им обръщам внимание само на тях + това ги тренирам веднъж седмично и след трен. хапвам стабилно, че да няма претоварване или нещо такова. Вечерта след 1вата вечеря, 2рата ми е литър прясно мляко + carbs + малко извара.През дена ям стабилно и то качествена храна, протеина ми е около 170гр. на ден и carbs около 400, с омазняването проблем нямам.Може би скоро ще си взема и суроватка, ма ще видим.Може би, ако мислите, че ще ги претоваря мога да ги тренирам гърди и гръб 2 пъти седмично, като примерно правя половин тренировка за гръб + половин за гърди, 2рия ден пак така.
Някакви съвети?
Благодаря.
Темата беше редактирана от alabalaa на 03.09.09 14:33.