04.09.09
11:09
имам проблем
от 7 години спортувам баскетбол хода на фитнес 3 пати седмично (когато имам време) висок съм 190 см тежа 84 кила и имам отвратително “шкембе” което незнам вече как мога да махна ... моля кажете някакво упражнение което да правя вкъщи ?
всеки ден правя коремни преси и лицеви опори, тичам, клякам но без особен ефект...
имам проблем
от 7 години спортувам баскетбол хода на фитнес 3 пати седмично (когато имам време) висок съм 190 см тежа 84 кила и имам отвратително “шкембе” което незнам вече как мога да махна ... моля кажете някакво упражнение което да правя вкъщи ?
всеки ден правя коремни преси и лицеви опори, тичам, клякам но без особен ефект...
Тичането сигорно го комбинираш със прилично ‘’ дъвчене ‘’, заради което нямаш ефект. Горе има ‘‘search’’ .
ОКБ , НВД , кардио са ти клучовите думи . Трябва да те предопредя че само от корем не се маха.. Сваля се от всичко . ( Вклучително и от ... РЪЦЕТЕ !!!!! . ( Доста по драматично щеше да е с музика . )
Според мен по добре с малко шкембе отколкото хърбава работа.Аз имам мазнинки на корема леко се очерватат мускулите,ама знам че за да я изкарам перфектна,трябва нвд.А нвд е убиец за мускулите.Аз имам слаби ръце, и тамън почнах да качвам малко маса.Не мисля да я изгуба.Прави си кардио тренирай и просто по малко сладко това е.Аз от 3 месеца спрях нвд и много малко мазнина съм качил околко 1 кг и то може би има и маса в него! :) Успех! Може генът ти да не позволява да развиеш хубава преса.Какво аз немога да развия хубави гърди и ръце! :( Това е !
Може генът ти да не позволява да развиеш хубава преса.Какво аз немога да развия хубави гърди и ръце! :( Това е !
А може би не тренираш добре. ;)
начи ако даржиш на корема да спаднеш.. с баскет нестава и аз съм тренирал... при този спорт не се гори мазнина.. траибва ти постоянно интензивно тичане ... да речем сутринта 40 мин.. и упражнения за корем.. пък вече ако даржиш да сваляш корема и да качваш мускули става сложно , тогва се иска много як режим да си запазиш мускулите и да ги храниш ....
04.09.09
14:08
Може генът ти да не позволява да развиеш хубава преса.Какво аз немога да развия хубави гърди и ръце! :( Това е !
И аз това щях да кажа. Стига сте ги обвинявали тези гени толкова. По темата: храни се правилно, тенирай тежко и ще ти се случи чудото да качваш мм и да сваляш мазнини едновременно.
04.09.09
14:21
начи ако даржиш на корема да спаднеш.. с баскет нестава и аз съм тренирал... при този спорт не се гори мазнина.. траибва ти постоянно интензивно тичане ... да речем сутринта 40 мин.. и упражнения за корем.. пък вече ако даржиш да сваляш корема и да качваш мускули става сложно , тогва се иска много як режим да си запазиш мускулите и да ги храниш ....
Не се тича в баскетбола? Я пак?! :Д Тая година играех всеки ден и умората е голяма.. ръцете ти се движат постоянно, тичаш, скачаш. Не си играл както трябва явно... сигорно си хвърял топката и толкова.
Не се тича в баскетбола? Я пак?! :Д Тая година играех всеки ден и умората е голяма.. ръцете ти се движат постоянно, тичаш, скачаш. Не си играл както трябва явно... сигорно си хвърял топката и толкова.
Един път да ти харесам мнение, от краткото ми съществуване във форума! Значи ти не се разбрал правилно, той не само е играл и хвърлял топка... той е ТРЕНИРАЛ! Смятай :D
04.09.09
14:52
Не се тича в баскетбола? Я пак?! :Д Тая година играех всеки ден и умората е голяма.. ръцете ти се движат постоянно, тичаш, скачаш. Не си играл както трябва явно... сигорно си хвърял топката и толкова.Един път да ти харесам мнение, от краткото ми съществуване във форума! Значи ти не се разбрал правилно, той не само е играл и хвърлял топка... той е ТРЕНИРАЛ! Смятай :D
Аз съм останал с впечетление че много енергия изразходваш в баскета. Като играем 5vs5 на 2 коша се спукваме от тичане.
04.09.09
15:43
Мда, баскета и мене ме спуква, даже на един кош като играем.. баскетболистите горят много калории и извън залата се тъпчат със сладки и тестени работи и главно за това може би ти е увистнал шкембака. Препоръчително е да ядеш белтъчини и бавни въглехидрати и да тренираш корем (примерно 2 пъти седмично) до отказ..натоварвай го много, той бързо се възтановява
всеки ден правя коренми преси + вдигане на крака от вис
за няколко седмици доста добре се оформих, незнам да ли при теб ще помогне, но това е което мога да те посаветвам...
също така предполагам, че трябва да погледнеш и храненето си. това “шкембе” нее дошло от спортуване!
04.09.09
19:46
Корем тренирай 2-4 пъти седмично !!!
Не се тича в баскетбола? Я пак?! :Д Тая година играех всеки ден и умората е голяма.. ръцете ти се движат постоянно, тичаш, скачаш. Не си играл както трябва явно... сигорно си хвърял топката и толкова.Един път да ти харесам мнение, от краткото ми съществуване във форума! Значи ти не се разбрал правилно, той не само е играл и хвърлял топка... той е ТРЕНИРАЛ! Смятай :D
Аз съм останал с впечетление че много енергия изразходваш в баскета. Като играем 5vs5 на 2 коша се спукваме от тичане.
сладко неям :\ мноого рядко някоя вафла. Наблягам предимно на месо и месни изделия. сутрен тичам 30 мин. после на закуска ям 1 кофичка кисело мляко отивам наработа (лятно време бачкам по 4-5 часа по строежи като общ работник което хич не е лесно) после си правя серията 100 коремни с 50 лицеви 100 клека и хода да играя баскет с прятели... на фитнес хода понеделник ( сряда ( петък кажете ако правя нещо грешно :?
04.09.09
20:05
Тренирай корем 2-4 пъти седмично, и той е като другите има нужда от почивка. Щом ходиш на фитнес тренираш и гърдите така че лицевите и тях не ги прави всеки ден, може и без тях. Ако искаш ги прави 2,3 дни след тренировката за гърди.
не съм казал че с баскет не се горят калории ... но не може да наблегнеш само на този вид спорт и да очакваш резултати за отслабване ...... щото при този спорт се тича много но въпророса че тичаш малко разтояния и спираш.. тичаш и спраиш... което не е начин за сваляне ... тва имам напредвид триабва да се наблегне да отделно бягане
04.09.09
21:17
не съм казал че с баскет не се горят калории ... но не може да наблегнеш само на този вид спорт и да очакваш резултати за отслабване ...... щото при този спорт се тича много но въпророса че тичаш малко разтояния и спираш.. тичаш и спраиш... което не е начин за сваляне ... тва имам напредвид триабва да се наблегне да отделно бягане
при този спорт не се гори мазнина
Както и да е ..
Но зависи от начина на игра, когато играя с компания никога не спада темпото, постоянно се тича. Някой е вкарал кош, след 3,4 секунди вече се играе..
05.09.09
04:49
а за интервално кардио да си чувал?!
И аз това щях да кажа. Стига сте ги обвинявали тези гени толкова. По темата: храни се правилно, тенирай тежко и ще ти се случи чудото да качваш мм и да сваляш мазнини едновременно.
Адски е глупаво да се обвинява гена, но е още по-глупаво да се пренебрегва и да си затваряме очите, че съществуват спънки заради този ген.
05.09.09
23:58
Не правиш нещо както тряя..можеш явно да игреш само баскет стига си се мъчил...