Упражнения навън?

09.02.05
17:45

Темата е модерирана от Mr_Muskul
имам нужда от помощ тъй като не обичам фитнесите ама изобщо преди ходех обаче не се кефя и сега си тренирам в нас и на успоредките в махленското даскало ако може да ми кажете някакви упражняения които да мога да правя там ще съм много доволен
Здравейте, ще ви помоля да пишете на кирилица. Темата беше механично преведена.
Mr_Muskul

WO

09.02.05
17:56

колкото и да е яко на въздух, не мое да се замени с залата...най-малкото не можеш практически да натовариш вс мускули...упражненията, за които се сещам са сичките набирания(разл хватове), кофичките (за гърди и за трицепс), няма да станеш републикански шампион, ама ако тичаш от време на време, би трябвало да има задоволителен успех

WO

09.02.05
18:43

имам предвид тичане за тонус - по малко и редовно.... спринтчета това - онова...няма как да натовари краката иначе...
ти кво мислиш по въпроса..?

09.02.05
19:48

Абе набирания и кофички нека да си прави пича! Но щангите и уредите немогат да се заменят с нищо! Е то си зависи на колко е години ако е в побертета няма да има нужда да се товари много, а само да свиква с упражненията. Не бива и да се прекалява с тежестита, а тренировката на въздух е много хубава защото действа добре на белите дробове.
по-здрави

09.02.05
23:42

Набиранията пред врат са идеални за лостове като сменяш и хвата широк, тесен за да акцентираш върху различни части на мускула

10.02.05
16:07

радвам се че ми  отделихте време и благодаря за съветите сега 6те ви кажа програмата си да ми кажете какжо ми се губи:
1.лицеви от земя 3x50
2.лицеви от стол 3x25
3.дигания на 6танга отпред за рамо и трапец 3x20
4.разтваряне на думбели за рамо 3x20
5.коремни 3x30
6.вдигане на крака от лег 3x30
7.кофички 5x12
8.набирания зад врат 3x7-10

WO

10.02.05
16:13

качи кофичките и набиранията по-нагоре в програмата, щото  ще се поумориш според мен докато стигнеш до тях, а те са мн важни.можеш за набиранията вместо 3 зад врат да правиш 2 зад врат и 2 отпред широко(даже отначало можеш да наблегнеш на широкото)...
....пробвай тая програма и виж дали ше можеш да се възстановиш...ако всичко е точно се придържай към нея, ако мн те уморява(което според мен е възможно) я понамали поне отначало докато тялото свикне.

10.02.05
18:17

Мерси, ще пробвам :D
Пишете на кирилица! Ако продължавате така ще следват санкции.
Mr_Muskul

11.02.05
15:50

[quote author=“nafets”]дигания на 6танга отпред за рамо и трапец 3x20

ако имаш щанга (а не спомена никъде) това разширява кръгозора на упражненията много

11.02.05
20:02

да бе като гледам и за некакви дъмбели пише :wink:

12.02.05
07:45

emi da imam si :)  :)
Още едно неспазване на правилата ще ни накара да вземем сериозни мерки и да трием мненията ви или да ви изгоним от форума! Моля пишете на кирилица!
по-здрави
Емил

12.02.05
12:29

бате слушаи кво ти говори биг брадър (в случея модераторите) и прочети малко правилата на форума а щом имаш щанга и дъмбели не знам кво искащ повече ако искаш мойе и да кажеш какво точно имаш да можем да ти помогнем по конкретно  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1