07.09.09
19:56
тренирам рацете в 1 ден... пада ми се последен трен .. прая 3 дневен сплит... и искам да питам дали е хубаво да са последни или да ги сложа първа тренировка .. но пък ако ги сложа първа тренировка дали няма да мога да тренирам после както траибва да другите тренировки .. щото мисля да наблегна на тях малко че ми излгеждат най-неразвити от тялото ( можеби щото са ми дълги рацете и изглеждат така нз )
18 год . стаж към 1 год и нещо
Темата беше редактирана от radoslav1 на 07.09.09 19:58.
08.09.09
02:13
Еми щом ше наблягаш на тях много, сложи ги като първа тренировка.. струва му се че няма да имаш достатъчно сила за гърди и гръб но все пак това е целта - да ги балансираш с ръцете
Все пак може да си пуснеш програмата тук, за да поумуваме как може да се разместят...
Не мисля, че ръце трябва да се тренират в първия ден от тренировъчната седмица. Достатъчен е факта, че си ги изместил в един ден, а още по-достатъчен, че въобще ги тренираш. От това по-голямо “наблягане” би повлияло на развитието на другите мускулни групи.
1ден:гърди , корем
2ден : айляк
3ден: гръб,трапец,рамо
4ден: спане
5ден:ръце ,корем
Ми краката? Тях къде ги забрави? Да не пуснеш някоя тема след месец “тренировка за крака”...
абе ти ми остави кракта аз си ги тренирам в отделен ден... ся да набегнем на ръцете ...
08.09.09
15:28
Тренираш ги през деня за айляк ли ?
08.09.09
17:15
Според мен трябва да сменяш реда и вида на упражненията за ръце всеки път, просто защото не може да ти бъде дадена достатъчно адекватна програма по интернет и тн.Правиш струваш и наблюдаваш, което те напомпва повече аз също имах подобен проблем дори тренирах ръцете с по 8-9 тежки серии и нямаше никакво раздвижване.Сега редувам, сменям постоянно пък да видим, съветвам те да опиташ нещо сходно.
Гледам, че си 2 метра висок и тежиш 86 кг.
При това тегло трудно ще имаш големи ръце, както и да ги тренираш. За да ти дръпнат ръцете с 1 сантиметър, трябва да качиш поне 5 кг общо тегло. Както и да ги тренираш, ако теглото ти не мърда и ръцете ти няма да мръднат.