Проблемни бедра ..... :(

DA

09.09.09
08:29

четох .. тренирах и пак нищо... вътрешната страна на бедрата ми са е доста мазна и  дебела и дори са почнали да се претъркват и става доста гадно понякога.
Тренирам 4 дена в седмицата правя доста повторения за крака на 4 - 5 уреда и пак нищо. Външната част не бедрата ми се оформи доста добре, но отвътре е направо ... не знам какво да правя. Вървя бързо около 40 мин. на пътеката след всяка тренировка и пак ...
Може ли да ме посъветвате какво да правя отчаел съм се ... толкова са мазни там, че дори и дрехите започнаха да ми се късат там. Какво да правя?

09.09.09
11:53

Ми няма как да свалиш само от вътрешната част на бедрата... Спазваш ли някаква диета ? Това е основното ...
И как ги тренираш тези бедра ?

09.09.09
12:26

Не мога да разбера защо всички които искат да свалят от краката ги тренират,няма да стане така.Най добре се сваля от вътрешната част чрез кросове от по 30 мин с умерено темпо,съчетани с някаква диета.Иначе нормално е мазното се трупа отвътре на бедрата,отвънка няма.

DA

09.09.09
15:04

Ами ..... как със съответните уреди .... правя по доста повторения и диета спазвам .... пътеката ми е малко трудно да бягам доста че .... ме болят ставите. Спазвам си всичко диета и тн.

09.09.09
15:37

казано от Darkavenger на 09.09.09, 15:04:

Ами ..... как със съответните уреди .... правя по доста повторения и диета спазвам .... пътеката ми е малко трудно да бягам доста че .... ме болят ставите. Спазвам си всичко диета и тн.

Ами много грешен подход. За повече, дай за себе си инфо.

Мнението беше редактирано от tonu на 09.09.09 15:38.

09.09.09
16:17

Тичай, братко, тичай.

За месец може да свалиш поне 5 см от мазни бедра—говоря от личен опит.

Мнението беше редактирано от morley1 на 09.09.09 16:22.

DA

09.09.09
21:01

Ами ..... 193 см 120 кг съм ... като най-проблемни са ми бедрата просто .... е и  цялото тяло, но просто искам да акцентирам в/у бедрата, защото в момента те ми правят най-много проблеми.. а за тичането .... същата работа .. тичал съм и тн. просто не слабеят и тва е

09.09.09
21:10

За да свалиш от краката, трябва да свалиш от цялото тяло. Знаеш как става магията - диета и кардио (не е задължително с тичане, може вело, примерно). Не можеш да отслабнеш само в бедрата, ако щеш се насери да умуваш как да стане работата ти спестявам усилието и ти казвам какво мисля.
Повтарям ти - за да свалиш обиколката на краката трябва ти диета за отслабване. Това е цялостен процес, не локален.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1