Перки!

10.09.09
13:08

Понеже забравих наименованията на мускулите-тъй наречените “перки” кои са най-ефективните упражнения за разширяването им!

Начинаещ съм и не съм правил гр ебане с 2 та вида щанга! - и Т образна! Само с дъмбел правя и то не го усещам много !

Темата беше редактирана от Sleart на 10.09.09 13:11.

10.09.09
13:16

Олеле! Перки! Значи, за перките прави набирания! Много набирания! Прави всякакви вариации! Разнообразявай и не се задържай само на един вид набиране! Погледни упражненията за гръб в сайта! Там си пише кое упражнение за какво е! Успех!

ПИ

10.09.09
13:23

Ползвай търсачката мамка му! Пълно е с теми!!!

10.09.09
13:59

казано от Sleart на 10.09.09, 13:08:

Понеже забравих наименованията на мускулите-тъй наречените “перки” кои са най-ефективните упражнения за разширяването им!
Начинаещ съм и не съм правил гр ебане с 2 та вида щанга! - и Т образна! Само с дъмбел правя и то не го усещам много !

Само на ето този индивид, има поне 5+ теми с малоумни въпроси само на тази страница! А незнам по-предишните!!! Перките са широките гръбни мускули а именно латисимус дорси (Latissimus Dorsi)!

Мнението беше редактирано от El padre на 10.09.09 13:59.

10.09.09
14:53

Набирания, гребане с щанга или на машина.
Гребането с дъмбела акцентира върху мускулите, които са близко до гръбначния стълб, а това, че не усещаш упражнението означава, че не го изпълняваш правилно и теглиш с бицепсите, вместо с гръбните мускули.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.09.09 14:54.

MI

10.09.09
15:43

Поредната малоумна тема, напиши в гугъл и остави теми - цели статии ще ти излезнат. А за техниката на изпълняване на гребането - с щанга/дъмбели няма значение(не става въпрос за натоварването на различни мускули), гледай да не дъпраш тежестта нагоре, ами леконазад без да си сгъваш бицепса, се едно че някой те е прегърнал от заде с цел да те пребие и ти го удряш с лакът в корема :))

10.09.09
15:53

казано от Milenskiq на 10.09.09, 15:43:

Поредната малоумна тема, напиши в гугъл и остави теми - цели статии ще ти излезнат. А за техниката на изпълняване на гребането - с щанга/дъмбели няма значение(не става въпрос за натоварването на различни мускули), гледай да не дъпраш тежестта нагоре, ами леконазад без да си сгъваш бицепса, се едно че някой те е прегърнал от заде с цел да те пребие и ти го удряш с лакът в корема :)

Хаххахахаххахаха, обяснението беше страшно, изкефи ме. Лично аз с лакет ще се завъртя и ще го изпукам в главата, не в корема.. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 10.09.09 18:00.

ПИ

10.09.09
17:55

казано от Pandiz на 10.09.09, 15:53:

Поредната малоумна тема, напиши в гугъл и остави теми - цели статии ще ти излезнат. А за техниката на изпълняване на гребането - с щанга/дъмбели няма значение(не става въпрос за натоварването на различни мускули), гледай да не дъпраш тежестта нагоре, ами леконазад без да си сгъваш бицепса, се едно че някой те е прегърнал от заде с цел да те пребие и ти го удряш с лакът в корема :)

Хаххахахаххахаха, обяснението беше страшно, изкефи ме, с лакет, ще се завъртя и ще го изпукам в главата, не в корема.. :lol:

Ти си представи че искаш в корема! ;д

10.09.09
18:01

казано от p17bull на 10.09.09, 17:55:

Хаххахахаххахаха, обяснението беше страшно, изкефи ме, с лакет, ще се завъртя и ще го изпукам в главата, не в корема.. :lol:

Да е то, ако го изпукам в главата с лакет, става обратна пек-дек машина за задно рамо.. :lol:

ПИ

10.09.09
18:18

казано от Pandiz на 10.09.09, 18:01:

казано от p17bull на 10.09.09, 17:55:

Да е то, ако го изпукам в главата с лакет, става обратна пек-дек машина за задно рамо.. :lol:

Ще си оправя доста техниката!

10.09.09
19:30

Такива Примери много помагат за да запомни правилната техника,може да е смешно,но трудно се забравя.

А перките както ги наричаш се наричат “Латисимуси” и по специално ти искаш акцент върху горната част на този мускул.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 10.09.09 19:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1