CEE=боклук

11.09.09
21:38

Май вече официално доказаха че CEE е напълно безполезен,нещо което и личният ми опит е доказал отдавна: http://www.ergo-log.com/cee.html http://www.ergo-log.com/cee2.html

11.09.09
22:25

А при някои хора като мен, нито един вид креатин не работи...

12.09.09
06:02

Недейте да вярвате на всичко писано и казано. Постоянно излизат нови теории на някои си проф..Опитвайте върху себе си.

Малко преди Бийтълс да изгреят на световната сцена най-известния музикален продуцент по онова време е казал, че групите с китари нямат бъдеще.
Един цар обеща на всеослушание, че за 800 дни ще оправи народа си.
Преди почти 100 години немски професор е доказал с изчисления, че е физически невъзможно човек да пробяга 100м под 10сек.
Примерите са безкрайни и могат да се дадат от всички сфери на живота.
Хората са различни и трябва, изхождайки от базовото, да намерят кое най-добре работи за тях. Малко или много този сайт и специално секциите с дневници и логове служат за по-добър ориентир, отколкото напъните на някой доцент да стане професор, или някой производител да очерни друг.
Поне за СЕЕ има няколко души от сайта, които сме го ползвали и сме споделили по време на приема му и след това какво сме наблюдавали. Поразровете малко.
Затова: НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ВСИЧКО, КОЕТО ЧЕТЕТЕ!

12.09.09
08:23

Определено всеки ден ще се пише за някое ново откритие или измисля някоя нова глупост, затова по-добре си гледайте вашите открития и това кое как ви действа, а не какво е написал някой и може би друг който утре ще го опровергае. :)

12.09.09
09:36

Креатин етил естер работи !Аз го приемах за 30-тина дни в по-висока доза по препоръка на Сила Бг.Резултатите не могат да се отрекат по никакъв начин.За мен свърши много добра работа, нито съм се пълнел с вода , нито съм  имал каквито и да е здравословни проблеми.

12.09.09
10:24

Амм... 100кг от лег -4 пъти (преди КЕЕ),112-8 пъти 122 -3пъти(след месец и половина КЕЕ които  не е пит мн правилно) Затва 4е..тва за глупости

12.09.09
10:44

казано от Powerg3n3ratoR на 12.09.09, 09:36:

Креатин етил естер работи !Аз го приемах за 30-тина дни в по-висока доза по препоръка на Сила Бг.Резултатите не могат да се отрекат по никакъв начин.За мен свърши много добра работа, нито съм се пълнел с вода , нито съм  имал каквито и да е здравословни проблеми.

В какви дози го пи CEE-то ?

12.09.09
10:57

Стига глупости, разбира се че продукта работи!

12.09.09
10:58

В тренировъчен ден 5гр преди и 5гр след.Нетренировъчен 5гр на ден.Като СилаБг ми каза ,че хубавата дневна доза е около 10гр всеки ден.

Тези дози не са ли прекалено високи за ЦЕЕ?Естествено,че ще има резултат, но производителите препоръчват около 2,5 грама на прием.Аз лично съм го пил 2 грама и 3 грама на прием, и голяма разлика нямаше.Иначе, това са пълни глупости, продукта си работи.

12.09.09
11:08

Еми според опаковката бяха по 2,5 преди и 2,5 след.Аз както виждате приемах двойна доза в тренировъчен ден.Не съм имал някакви оплаквания, но разбира се всеки си решава както и всеки има индивидуален организам.Аз лично се доверих на СилаБг.Но да се твърди ,че продукта е боклук е доста наивно.

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 12.09.09 11:10.

12.09.09
11:18

Това между другото не е първото и единствено изследване, което показва, че ЦЕЕ се разпада много бързо в киселинна среда. Проблемът е не, че не работи изобщо, а че вероятно е много по-слабо ефективен от други форми на креатин.

12.09.09
11:23

Истината е ,че всеки трябва да открие най-ефективното за него.Например аз от монохидрата ефект не усетих , но това не означава че при всички е така.Все пак да не забравяме , че това са само добавки.

MA

12.09.09
12:44

казано от kao на 12.09.09, 10:57:

Стига глупости, разбира се че продукта работи!

ВИ

12.09.09
12:54

Не всичко което е написано някъде е истина, особено в нета. Истински изслдвания “на живо” за добавки се броят на пръстите на еднта ръка.

12.09.09
23:25

Лично аз съм ползвал само монохидрат и ми действаше като ракетно гориво.

13.09.09
08:34

казано от Powerg3n3ratoR на 12.09.09, 09:36:

х2

13.09.09
15:03

Радвам се че на вас ви действа при мен не беше така и изследването ми изглежда реалистично,а и самото изследване не показва че креатин етил естер не работи,а че работи много по-слабо от монохидрата.От там нататак всеки сам за себе си решава кое му върши работа и кое не...

Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 13.09.09 15:05.

21.09.09
15:50

Аиде бе брат не работил ЦЕЕ. При мен що рабоше ЦЕЕ на Примафорс Мн по добре се чуствах и тренирах с този креатин от колкото без него + това като сметнеш че от 38,5см ръка след около 25-6 дена ръката ми беше 40,5см САМО С КРЕАТИН и като си имаш на предвид,че и работих.. немога да кажа при това условие,че креатинът лично на мен не ми е работил.+това при някои хора количеството креатин като е повече от на някои друг нормално,че със страничен прием нищо няма да постигне просто щото тои вече си го има в организма в добри количества

22.09.09
18:21

хахах 20тина дена 2см ръка е доста сериозно постижение,моите адмирации.Ако продължаваш така след 2-3 месеца ако вземеш и креатинова матрица 50см ръка не ти мърдат...Желая ти успех

23.09.09
06:45

казано от AlexanderTsvetkov на 22.09.09, 18:21:

хахах 20тина дена 2см ръка е доста сериозно постижение,моите адмирации.Ако продължаваш така след 2-3 месеца ако вземеш и креатинова матрица 50см ръка не ти мърдат...Желая ти успех

Изказването ти е малко неуместно колега :) Казвам го от личен опит понеже съм пил креатин на 5-6 марки.Като започнем от Nutrend та завършим на Universal.
Преди околи 2 години пих от Транспорния Креатин на БиоТек УСА и ще ти кажа какъв беше моя резултат.Точно 3см за 28 дни мисля,че беше разфасофката и както казва колегата в по-горния пост действаше ми като ракетно гориво :D
Напълно нормално ми се виждат +2см за един на раката само от креатин и добро хранене!
Но досега никога не съм ползвал ЦЕЕ и след 2 седмици ще пробвам този на PrimaForce и ще мога да го коментирам и него :)
Успех :)

23.09.09
10:48

И аз ще вземам CEE на Prima Fc и след месец ще споделя какъв ефект е имало (да се надяваме) . Искам да попитам колегата писал преди мен как ще си пие естерчето?

23.09.09
10:51

Марков , аз също пих КЕЕ на ПраймаФорс и останах много доволен. Аз пих по 4 хапа преди и 4 хапа след тренировка , а в почивните дни - 4 сутрин и 4 следобяд и всичко беше нормално.

23.09.09
11:08

аз мисля да започна с 3 грама преди и след тренировка и 3 грама в нетренировъчните дни. Ако ефекта е задоволителен ще си продължа така ако не... ще овеличим дозата :) По опаковка го дават 2 грама преди/след тренировка

23.09.09
11:59

Да , аз пиех по 2 грама преди и 2 след тренировка , което са общо 8 хапа. Ти преценяваш кое , как и по колко , ефект ще има :)

23.09.09
19:14

хаха ще ме накарате накрая и аз да го пробвам този CEE на Primaforce…или пък несъвсем: http://www.supplementgenius.com/2008/12/18/creatine-ethyl-ester-get-kicked-in-the-nuts-again/

Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 23.09.09 20:12.

23.09.09
20:20

Супер несериозна,недомислена и глупава статия... Само като и видя заглавието ми става ясно от какви хора е писана, и за какви е предназначена...

23.09.09
20:48

казано от S. Markov на 23.09.09, 10:48:

И аз ще вземам CEE на Prima Fc и след месец ще споделя какъв ефект е имало (да се надяваме) . Искам да попитам колегата писал преди мен как ще си пие естерчето?

Аз смятам 3 преди и 3 след в тренировачни дни ,а в нетрен. 3 сутрин и 3 следобяд :) пак ще видим как ще го усетя може и да увелича дозата на 5гр

23.09.09
20:49

казано от Гошко на 23.09.09, 10:51:

Марков , аз също пих КЕЕ на ПраймаФорс и останах много доволен. Аз пих по 4 хапа преди и 4 хапа след тренировка , а в почивните дни - 4 сутрин и 4 следобяд и всичко беше нормално.

Дай някакви резултати :) понеже ми е интересно при теб как е действал

29.09.09
12:54

казано от AlexanderTsvetkov на 22.09.09, 18:21:

еми брат при условие,че това е първата добавка която сам пил...нормално е да ми подеиства по подобен начин+тва като отида в залата максимум почивката ми между сериите ми е била не повече от 20сек..

29.09.09
18:05

Колкото и статии да има, от личен опит с креатин етил естер мога да кажа че работи на 101%! Това е една от добавките която наистина работи , а не е просто реклама.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1