След почивката,утре се захващам здраво!С подходяща храна,хранителни добавки и тренировка започвам режим за покачавне на чиста маса...Днес последни изчисления и донагласания.
И внимавайте с бюлетината. :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 05.07.09 07:58.
Днес първи ден от новата ми диета. :)
Ще опиша накратко...
Сутринта като станах пих Аргинин+Слин Сейн и закусих 120 гр.овес и 3 белтъка
След това отидох да тренирам като преди това вкарах СуперПъмп,започнах с 2 мерителни лъжици,но утре ще ги направя 3(трябваше май и с толкова да започна).
След тренировка-една доза MyoFusion+SizeON
час,час и нещо по-късно дойде времето за втория хап Слин Сейн,след което хапнах 130 гр. пилешко и 200 гр.ориз.
Преди лягане ще пия отново Аргинин...
Днес играейки гърди на наклонен лег,трябваше да се редувам с индивид,който си личеше,че беше зобал и тръгна да ми дава акъл...
Правих дроп серии и изказването на този беше:”Така,много изморяваш гърдата,няма да ти върви...Трябва да се храни”.Опитах да му обясня като нормален,но той си знаеше неговото и го подминах с насмешка. :)
13.07.09
17:08
Финдо защо така се загуби :|
Изгубих се,тъйкато на компа му се случи случка... :)И сега понарядко влизам тук...
Иначе режима ми продължава,е с леко разклащане,тъйкато имах наченки на бронхит(ама така е,какво е това безумие в зала,където тренират хора,има повишаване на телесна температура,високи нужди от кислород и климатиците да са настроени на -8973198273918 градуса).Жива болест са тези изобретения на съвременния технически свят.Снощи след инжекция съм доста по-добре и ще завърша подобаващо тренировъчната седмица! :)
Днес 1 седмица.От стака изключих аргинина,тъйкато явно организма ми има непоносимост към тази добавка!А и в комбинация със СуперПъмп,който също съдържа аргинин,ААКГ и прочие става прекалено за мен.Симпомите,които се появиха бяха типични за тази аминокиселина...Гадене,обща отпадналост и диария.
СуперПъмп-оптималната доза за мен е около 2 мерителни лъжици,толкова приемам и в нетренировъчни дни.
СайзОН-какво да кажа,не е магически креатин,смея да кажа,че не съдържам вода,както бяха се появили тук такива информации...
МайоФюжъна-протеин с една дума,за усет едва ли може да се говори.Но наблюденията са ми добри. :)
Искам да отбележа,че и трите продукта имат много добра разтворимост и не лош вкус.Е изключвам Нектара,където производителя е заложил изключително много на този елемент.
СайзОН съм приемал и по два пъти дневно.
Слин-Сейн също съм много доволен!Поне до момента,от него взимам по 2 хапа дневно.
Вените също ми изпъкнаха или поне аз така го виждам,но да не забравяме,че генетиката ми е такава,че нямам изпъкнали вени.
Това е засега,както казах,това са наблюдения ми върху период от една седмица,така,че за нещо генерално не може да става дума! :)
http://www.bb-team.org/gallery/100708/#
Ето една моя що-годе актуална снимка...За да разведрим дневника...
Е така не се вижда,но новата е първата. :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 22.07.09 20:54.
Здравей :)
Един дликатен въпрос-какви са размерите на ръката и прасеца ти ?
Пзодрави!
22.07.09
23:41
Мисля,че просто ти трябва един хубав тен и ще си безгрешен ! :P
Тралала,няма нищо...Аз кусура си го знам,че краката ми изостават. :) В ранните ми години в този спорт,допусках доста грешки,като една от тях беше да не тренирам крака и сега гоня дивото да наваксвам...
В момента спрях всякакви суплементи,нищо по-специално като хранене.Прекарах бронхит,антибиотици,лекарства и така.
В средата на август,а може и по-рано ще предприема промени по храната,ще продължа с Гаспари(МайоФюжън,СуперПъмп,СайзОН,ще добавя и Халодрол Интернешънъл) и Слин-Сейн.Целта естествено е максимално количество чиста маса.
Мнението беше редактирано от Финдо на 23.07.09 06:27.
Явно има интерес към дневника ми,тъйкато получих няколко лични съобщения за по-голяма стрикност. :)
В момента обаче не тренирам(може би от около 2 седмици)...Наложи се да почна вкъщи ремонт и така...След края му ще пусна още една възстановителна седмица и се почва здраво.Какво съм намислил ли-ще кажа няколко неща накратко:
Ще започна новата си визия с:
-10-12 кг месо
-10-12 кг риба
-200-250 литра вода
за първия месец
Добавките още са в тайна... :)
25.08.09
11:10
казано от Финдо на 06.08.09, 11:41:
Явно има интерес към дневника ми,тъйкато получих няколко лични съобщения за по-голяма стрикност. :)
Да определено лично аз бих се радвал да е по стриктен :)
Целия месец беше “мъртъв”.Без тренировки.
Днес първа тренировка.Ще извъртя тялото 3 пъти тази седмица и след това се започва... :)
Ето,че утрешният ден,дава старт на работата по новата ми визия.
Пожелавам си успех! :)
Успех , Финдо !! Очакваме тренировъчния и хранителния план , снимки + добавки. За месото знаем .. , но извади добавките от “тайната” :) Още веднъж успех и ще следя редовно :)
Добавките тогава бяха в тайна,защото не бях се снабдил с всичко. :)Така като ги преброявам са 8 на брой.
Разбира се,започвам с Гаспари Нутришън:
1.СП 250
2.СайзОН
3.МайоФюжън
Продължаваме с BPS(Александър Маринов да следи :) )
1.Слин-Сейн
2.БЦАА 4:1:1
MHP имат представителство с Glutamine-SR 12 hours
НАУ Аргинин
и не на последно място Ultimate Nutrition-Хром Пиколинат
Скоро ще ми донесат и хубавците от МасълТеч Leukic hardcore и Gakic hardcore,но техния ред го виждам към ноември-декември. :)
Това е от мен сега...
Утре предстои гърди с трицепс.
31.08.09
18:15
Лудница!
Финдо, пиши редовно тренировките и храната.Ще е много интересно.Снимки като стартови ще пуснеш ли?
Да,направих две снимки.Качих ги в галерията,но явно има някакъв лаг,след малко трябва да се появат. :)
31.08.09
19:49
Снимките с шапката рулират :lol:
Доста сериозен стак.Имаш ли цели към които се стремиш.
Да,това са новите снимки :лол
Колкото до целите ми-да,имам такива.
Фитнеса в бъдеще освен хоби,начин на живот да се превърне и в моя професия,но това малко по-нататък. :) Затова не правя компромиси с храната и добавките.В близко бъдеще всичко като режим вече съм планирал.Ще тренирам с акцент на слабите МГ като рамена и крака.Доста хъс имам,воля и мотивация.
Днес
Веднага след ставане 10 гр. БЦАА+Слин Сейн
Закуска:100 гр.овес+3 белтъка
Хром
30-40 минути преди трен СуперПъмп
непосредствено преди нея 10 гр.БЦАА+5 гр.Глутамин
непосредствено след нея 10 гр.БЦАА
25 минути по-късно доза MyoFusion+SizeON
Обяд:100 гр.пилешка пържола+300 гр.ориз
Хром Пиколинат
Остава за деня втория хап слин-сейн
и преди лягане:1000 мг аргинин+5 гр.глутамин
Вода:около 7-8 литра.
01.09.09
12:48
Здравей, би ми било интересно(предполагам не само на мен) Ако описваш храненето си за през целия ден, както и тренировките.
Мерси! :-P
01.09.09
12:59
Съжалявам че ще се отклоня от темата , но не мисля че има смисъл да спорите относно диетите - ВВД , НВД или каквото и да било . За всеки е ясно че различни хора имат нужда от различен тип диета за целите си , но щом някой “професор” ви убеждава че аджеба неговия режим/тренировки са най-добри оставете го да си чупи главата и да работи по метода проба-грешка , или евентуално проба - отказ . За пример ще дам че няма смисъл да казваш на някой начинаещ , който ти се прави на голяма работа и още първа серия скача на макс на лег че е хубаво( задължително ) да се загрява преди тренировка .
Ако смятате поста ми за спам , изтриите го .
Днес тренировка за крака
Бедрено разгъване-4x12
Клек с щанга-4x12+дроп серии
прасец-2 упражнения в суперсерия
Резултата беше солидно количество кръв в краката,което и се целеше де :)
коремни преси 3x15
Днес БЦАА-то изобщо не си правех труда да го разтварям във вода-на два пъти по 5 грама,директно в устата.
Мнението беше редактирано от Финдо на 02.09.09 11:27.
02.09.09
12:06
Клек с щанга, колко килограма слагаш?
казано от Aleksandar Marinov на 02.09.09, 12:06:
Клек с щанга, колко килограма слагаш?
В случея днес с 80 кг.
Днес почивка...Бях в София,но хранителния и суплементарния режим продължава! :)
Утре рамо:
Разтваряне встрани на машина-4 серии по 10-12
Раменни преси зад врат-отново 4 по 12+дроп серии
Килограмите ще ги оточнявам на място.
Ще завърша с коремни преси
Днес Гръб+бицепс
Добре се получи г/д,тренирах с голям дисконфорт в стомаха,след това цял ден нямах апетит...Едно голямо благодаря на СуперПъмп,за което го спирам.Утре ще направя 500 гр. въглехидрати,ще бъде страшно на масата :devil
Следващите два дни почивам от тренировки.
Почти две седмици на режим вече...Резултат определено има.
Някадъде към килограм и нещо отгоре.
Интересното е,че съм пораснал и с 1 см,предвид факта,че приемам Глутамин и Аргинин...
На прав път съм,продължавам нагоре! :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 13.09.09 13:37.
Страшна тренировка днес:
Гръб
1.Набиране широк хват
2.Набиране тесен хват,на “триъгилна” ръкохватка
3.Гребане с щанга+дроп серии
4.Пуловър+дроп серия
Имах чувството,че усещам всяка мускукна фибра на гърба. :)
Бицепс:
1.Сгъване с крив лост+дроп серия+изцеждаща до отказ като последна
2.Чукове+дроп серия+изцеждаща до отказ като последна
Много добре уморих бицепса,сигурно 80 % от кръвта ми беше там. :)
Виждам,че не е активен дневника,но аз ще отбележа,че изминаха към 35 дни откак започнах отново тренировки и експериментиране на нови режими...
Бях 78 кг,сега съм към 82.
Последните 2 снимки са от преди малко,като едната е поздрав за Ал.Маринов! :)
В галерията са и снимките както стартирах (2те със шапката :lol),за да се прецени има ли промяна или не. :)
Свършиха ми абсолютно всички добавки,но от другия месец надявам се,да включа Слин-Сейн,Грийн Маг-а,и евентуално някакъв гейнер.
14.10.09
17:44
Браво, не си се замазал, което означава, че тия 4 кг са си чисти
14.10.09
19:01
казано от Иван Шишманов на 14.10.09, 17:44:
Браво, не си се замазал, което означава, че тия 4 кг са си чисти
x2
Финдо, качил си само чиста мускулна маса, може само с 1 поглед да видиш каква разлика имаш само за 35 дена!
Браво!
И благодаря за поздрава, добре ти седи ;)
Благодаря ви момчета! :)
Понякога,човек има нужда от някой друг да види разликата.
Сега отивам да поспя 5-6 часа,че е 04:08 минути. :)
16.10.09
15:57
На мен най ми харесва снимката ти от аватара. Незнам защо но някаква много добра сепарация и дълбочина в горната част
И аз да кажа :) Много са добри последните снимки...направо са СУПЕР!! :) Сподели рецептата з ауспеха ;) (тренировки,тренировки,тренировки и добра храна)... :)
казано от Ines на 16.10.09, 16:17:
И аз да кажа :) Много са добри последните снимки...направо са СУПЕР!! :) Сподели рецептата з ауспеха ;) (тренировки,тренировки,тренировки и добра храна)... :)
И добавки... :)
Днес претърпях инцидент в залата,дано ми се оправи големия пръст на крака скоро.
Реших да правя раменни преси с дъмбели,понеже смит машината беше заета,а и избягвам да се редувам,предвид,че използвам техники като дроп серии и форсирани повт.Та извиках едно момче да ми подаде дъмбела,за да го поема за първото повторение,за мое съжеление така ми го попаде “добре”,че рамото ми се изкълчи и дъмбела падна почти на пръста ми...28 кг...Добрата новина е,че не е счупен...Сега съм с някакъв компрес и болкоуспокояващо,понеже трудно се придвижвах.Утре явно съм по лостовете в кварталното училище...Рамото да не остане по-назад и то ме наболява...
@Шишманов,идеята ми е да подобря формата от тази снимка,за която говориш...Да видим... :)
Тази сутрин,гледайки се в огледалото-анализирах и реших да наблегна на ръцете.(Не съм маниак на тема ръце),но в случея мисля,че имат нужда от особено внимание. :)
Гърдите добре ми тръгнаха,до сега не бях постигал видимо очертаване на границата между двете гръдни плочи(за това има “вина” флайса) :).Рамото понаваксах,гърба мисля,че и той е добре.Но някак си ръцете не ми харесват,имат нужда от маса и растеж.
Затова може би около месец минавам на 5 дневен сплит,който е следния:
Вт.Гърди,Сряда-Крака,Четв.Ръце,събота-Рамо,неделя-Гръб
Ще има яко изцеждане на ръцете->тежки серии,дроп,форс.повт.,трениране до отказ,яко пъмп... :) Ще видя да как да включа и суперсерии по подходящ начин...Ще активирам възможно най-висок % муск.фибри на бицепса и трицепса.
Ще се заредя с БЦАА(Сашко отново ще има пръст в това :) ),Грийн-Маг(ще споделя резултати подобно на Ориндж,макар че тази матрица не се нуждае от реклама и ревюта.)
Даже 1 кг БЦАА(по 40 гр. дневно без протеин).
Само се моля,да ми се оправи пръста...
искам да попитам задължително ли е да се пият някакви хапове ??? пи6ете на съоб6тение плзз :(