супер серии?

03.02.05
22:46

какво ще кажете за супер сериите? добре ли са ви се отразили? имахте ли прогрес? аз се чудя дали да правя за бицепс и трицепс само че се притеснявам че много се товари сърцето с тях. вие как мислите?

03.02.05
23:00

Дам товари сърцето и ако имаш проблеми по-добре да ги избягваш. Имат ефект, както всички други идиотски методики като обратни пирамиди, дроп серии и тн каквото се сетиш. Просто яко саркопалзмена хипертрофия. Иначе така със суперсериите поради факта, че тренираш антагонисти ще можеш да тренираш с една и съща интензивност и двете мускулни групи защото ще растоварваш едната като правиш другата.
по-здрави

03.02.05
23:53

Не ги включвай за маса при релеф става въпреки че аз и тогава не бих ги използвал защото не виждам реална полза от тях освен съкращаване на времето и напомпването

WO

04.02.05
09:31

е не ме отчайвайте де... :!: аз сега ги почнах с идеята
да кача с тях и напомпват доста добре ръката...дано да те опровергая, djgorgio-ASTOR :wink:

04.02.05
09:36

Аз лично не съм почитател на суперсерийте за маса. А и напомпването не означава разтеж :wink: . Но всичко си зависи, по принцип имат място в тренировката. Развиват капилярната мрежа, а и в зависимист от построяването, могат да въздействат по 101 начина.
Поздрави

WO

04.02.05
09:38

абе аз да пробвам, току-виж съм сбъркан нещо и при мене проработят (а дано 8) )

04.02.05
09:39

За маса ви препоръчвам рацете в един ден да ги правите или както по наложените сплитова с гърба и гардите. Може би ще има ефект трицепс, бицепс и предмишница в един ден ;) аз лично го изпробваш не беше кой знае колко голям ефекта, но тогава не бях във форма. Иначе ако ще ги правите супер сериите в тренировката по-добре не ги правете всяка тренировка за рацете и няква цикличност измислете, защото може да претренирате.
по-здрави

04.02.05
10:20

Суперсериите могата да се правят и повреме на маса,а и не е задължително да се правят само на антагонисти.Вярно че тогава са по-ефективни,но има,както каза Емо и друга идиотска методика като Дърпам-бутам т.е правят се упр.в суперсерии които са огледални,например:Придърпване на скрипец пред/зад врат и Избутване щанга пред/зад врат:гърди и рамо.Ей такива ми ти работи.Не добре да ги правиш суперсериите често 1 път на 2-3 седмици

04.02.05
10:22

То ако не тренираш антагонисти вече не е суперсерия, а хиперсерия. :) то не, че има голяма разлика, но в наименованията
по-здрави

04.02.05
13:16

лично аз ги избягвам супер сериите защото не ми влияят много добре  а и според мен не са  за маса а по скоро за релеф стават, иначе се напомпваш много от тях ама само за кратко :oops:

04.02.05
13:42

Е,Емо те този термин поне ми е обягнал :oops: Аз си го знам като суперсерия.Аз си ги харесвам и ги правя когато нямам много време,а поне това правят-пестят време :P

04.02.05
16:03

ок вече ми отпадна всякакво колебание дали да правя суперсерии. благодаря на всички за отговорите :)

04.02.05
17:03

А кво  ви е мнението за суперумножените серии ? аз мисля че с  тях  ще има повече успех ?!? специално за маса приказваме

04.02.05
17:06

Екстримър, какво имаш предвид?

04.02.05
17:10

E….ти терминологията :shock: Да нямаш в предвид супергигантски серии или пак съм изостанал :cry:

04.02.05
17:28

[quote author=“x_3_mar”]А кво  ви е мнението за суперумножените серии ? аз мисля че с  тях  ще има повече успех ?!? специално за маса приказваме

това нещо не го разбирам ???

04.02.05
17:32

:) еми значи  суперумножена серия са примерно за крака:
-екстензия за квадрицепси - 3 серии  х 2 мин. почивка между сериите
-сгъване за мускулите по задната част на  бедрата- 3 серии х 2 мин.почивка между сериите
мисля  че ме разбрахте не е 1 серия екстензии 1 серия сгъване и  почивката  да е чак тогава.
суперумножените серии имат изграждащи периоди на почивка за възстановяване(за разлика от  суперсериите), което позволява извършването на значително анаеробно усилие във всяка серия, от там и  необходимия стимул за развитие на сила и мускулна маса.

04.02.05
18:59

[quote author=“Joro_Killara”]лично аз ги избягвам супер сериите защото не ми влияят много добре  а и според мен не са  за маса а по скоро за релеф стават, иначе се напомпваш много от тях ама само за кратко :oops:

Пич един въпрос това на снимката твоя граб ли е? :shock:

WO

04.02.05
21:17

тва отсякъде е бате Джей, нали ?

04.02.05
21:22

Това е Дориан Иейтс ве невежи ! :)))
по-здрави

WO

04.02.05
21:23

може, признавам невежество  :oops:

04.02.05
22:07

[quote author=“wow”]тва отсякъде е бате Джей, нали ?

Джей има още бая да похапне и поблъска за да позаприлича на Дориан  :lol:

04.02.05
23:35

[quote author=“wow”]е не ме отчайвайте де... :!: аз сега ги почнах с идеята
да кача с тях и напомпват доста добре ръката...дано да те опровергая, djgorgio-ASTOR :wink:

Дано пожелавам ти го но се съмнявам кажи после какво е станало

VV

05.02.05
00:49

[quote author=“noolo6”][quote author=“wow”]тва отсякъде е бате Джей, нали ?

Джей има още бая да похапне и поблъска за да позаприлича на Дориан  :lol:

Според мен Дориан в доста стар вече та колкото и да хапва не може да заприлича на Джей. Все пак сме 21 век и сегашните момчета явно имат доста добри черни дробове или пари за чести трансплантации, щото зобовете не са като едно време - доста по-силни и по-вредни. Гранде Рони например е като увеличена карикатура на Бате Арни или на който и да е от едно време. А тва не става както те казват в интервюта ” Младите билдери съветвам начи яко протеинки и амино та да станат като мене”. Зобежо праи растежо и място за сравнение с миналото поколение Олипии няма. И наш Христомир Христов в по-як от Ли Хейни с 8 титли. Представям си кво ще стане след 50-60 год. с тоя спорт. Особенно ако стане легално и достъпно клонирането на органи. Тогавашните Олимпии ще си ги сменят всяка година :) Айде и умната със зоба.
В нормални дози всичко е добре дошло не се увличайте

05.02.05
01:15

е тука за сичко приказвате ама не и по темата

VV

05.02.05
01:32

MMMда май си прав :)

MA

13.02.05
00:26

бе ей ти чуваш ли се бе смешко? Христомир бил по як от Хейни...

13.02.05
14:16

[quote author=“vvlestatИ наш Христомир Христов в по-як от Ли Хейни с 8 титли.

:D Шегаджия :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1