Нужна програма

17.09.09
11:46

на 18 години съм 73 кг. 1.76 висок.Имам нужда от препоръки и съвети.Искам да изчистя мазнините по тялото.Не съм пил никакви добавки.От 1 година се занимавам с фитнес.Мазнините са около гърдите и корема и малко паласки.Ще ми се да оформя гърдите като очертание.Във фитнеса където ходя има Пек-дек мисля че имам нужда от него.Моля да ми направите програма за 3 пъти в седмицата но да не участват краката защото искам да имам слаби крака.Също така колко минути да ходя на пътеката и т.н..Общо взето да оформя да ми се очертават мускулите.БЛАГОДАРЯ

Темата беше редактирана от lebrons на 17.09.09 13:12.

17.09.09
13:15

Кажи един плюс на слабите крака?
Замислял ли си се защо са най голяма мускулна група,може би имат някаква функция като цяло.

17.09.09
13:58

казано от Biad__ на 17.09.09, 13:15:

Кажи един плюс на слабите крака?
Замислял ли си се защо са най голяма мускулна група,може би имат някаква функция като цяло.

Да седят добре на тесните панкалонки и да ти се описва дупето като на момиче  :lol:

17.09.09
14:02

На фона на слабите крака малките пишки изглеждат малко по-големи :lol:

17.09.09
14:50

Мен си ме кефи в градксия транспорт да не се подмятам,като балон,на всеки завой,пък нека са ми големи краката.Поне съм здраво стъпил на земята.

17.09.09
15:12

казано от Biad__ на 17.09.09, 14:50:

Мен си ме кефи в градксия транспорт да не се подмятам,като балон,на всеки завой,пък нека са ми големи краката.Поне съм здраво стъпил на земята.

Хаха, ако не тренира крака, много губи момчето, но нека да чуем и неговата версия, защо иска малки крака? Може да има причина, която да уважим. :)

17.09.09
15:19

Целият пост, не само краката, звучат като нещо, написано целенасочено да подразни сериозно трениращ човек.
Което, заедно със следното определение от уикипедията:

In Internet slang, a troll is someone who posts controversial, inflammatory, irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room or blog, with the primary intent of provoking other users into an emotional or disciplinary response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.

Хмм... да видим дали ще позная :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1