Моля ви помогнете ми !

18.09.09
20:49

Здравеите!Аз съм на 18 год. момче.Теглото ми е 96 кг. Височината ми е 1.90 и малко.Имам сериозен проблем (поне на мен ми се струва много сериозен)!като цяло тренирам .. само сега лятото спрях защото няма6е каде да тренирам.Но както и да е ..
И така моят проблем е свързан с гърдите ми!Долната част има много много сланина ... каквото и да правя продължава да стои.Покраи тази проблем само споделям че имам и доста голями зърна което прави гърдите ми още по-гадни и увиснали.Ако някои знае каква фитнес програма да използвам и ако трябва нещо да се пие като Добавки МОЛЯ ВИ помогнете !!!
Ако някои може да ме посъветва какво да правя и със зърната моля ви помоглете :)
Притеснявам се от тях поради това че не мога да нося малко по-тясна тениска и т.н вие се сештате . . .
Съшто ме интересува каква диета да използвам !
Благодаря ви предварително !

18.09.09
21:22

Същият проблем имам и аз. Пробва ли с диета? НВД ще реши проблема ти.

25.09.09
20:05

Ем НБД ми говори много но незнам как да си я направя ... Искам така да си я направя че да свалям  само сланината,а не МС.Това ми е притеснението ... :) надявам се някои да ме опъти как да подходя към този режим! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

25.09.09
20:07

казано от Momchil_92 на 25.09.09, 20:05:

Ем НБД ми говори много но незнам как да си я направя ... Искам така да си я направя че да свалям  само сланината,а не МС.Това ми е притеснението ... :) надявам се някои да ме опъти как да подходя към този режим! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

http://www.bb-team.org/articles/907/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1