Примерна схема за добавките ми

MI

17.09.09
10:16

Здравейте! Така... значи след мързеливото лято идва време отново да се влиза във форма, защото направо се стопих след това лято! :((
В този момент започнах отново отделните тренировки по мускулни групи.
Напазарувах си няколко продукта и ще ви помоля да изкажете по едно ваше виждане за приема им. Някаква примерна схема, по която вие бихте ги пресушили :) Искам да сравня и с моите виждания да реша как, кога и с какво да ги приемам.
1. Dymatize High Protein Mega Gainer - 10 lbs
2. Scivation whey - 10 lbs
3. BSN Cellmass (0.960 кг./2.115 lbs.)
4. 1 кутия барчета GNC XXX Mass(по между храненията :) )
Не забравям и стабилното хапване през това време...

MI

18.09.09
12:44

а за CellMass го дават за засилване на нощния метаболизъм, но не се пие преди лягане! ??

18.09.09
16:59

Махни тоя Gainer не ти треат тия лайна

MI

18.09.09
17:59

казано от summer_jam на 18.09.09, 16:59:

Махни тоя Gainer не ти треат тия лайна

ако за теб е лайно, за мен е продукт номер 1 този гейнър :) Миналата година останах доста доволен от него, затова е на 1-во място сред избора ми от добавки.

18.09.09
19:25

този гейнър ли е по-оферта или Аmerican MASS ? (все пак тоя е с почти 70 лева по скъп за същото количество)

СА

18.09.09
21:33

Мисля,че въглехидратите в този са по-качествени от american mass

19.09.09
08:42

Аз пък си мисля да си купиш един качествен протеин Now Isolate примерно и да си набавяш нужните въглехидрати от храната , което не е хич трудно. Вкрайна сметка ти си решаваш. Успех!

ГА

19.09.09
10:34

казано от summer_jam на 19.09.09, 08:42:

Аз пък си мисля да си купиш един качествен протеин Now Isolate примерно и да си набавяш нужните въглехидрати от храната , което не е хич трудно. Вкрайна сметка ти си решаваш. Успех!

Или да  вземе Carb Slam(Primaforce) или Carbo Gain ( Now) , които да добави към протеина.

19.09.09
12:10

казано от Георги Асенов на 19.09.09, 10:34:

казано от summer_jam на 19.09.09, 08:42:

Или да  вземе Carb Slam(Primaforce) или Carbo Gain ( Now) , които да добави към протеина.

x2

MI

20.09.09
18:16

... както и да е - ползвал съм го преди High Protein Mega Gainer-a na Dymatize и съм много доволен от него.(в комбинация с Whey на Scivation)
Добавките вече ги имам и питането ми е за примерна схема как да ги съчетая най-добре, а не какво да купувам и какво не :)
Мерси!

Мнението беше редактирано от mincho666 на 20.09.09 18:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1